8/4/13


8.4.2013

Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται ίσως, να καταστρέψουν τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν με διευκολύνσεις της Άγκυρας

Αυτά τα οποία προβάλλουν τα ΜΜΕ σχετικά με την ένταση μεταξύ ΗΠΑ και Βορείου Κορέας, όπως και η συγνώμη του Εβραίου Νετανιάχου και οι αποζημιώσεις προς τους τούρκους μαρμαρόπληκτους, είναι μάλλον για αποπροσανατολισμό των Μουσουλμάνων και ιδιαίτερα των τούρκων Μουσουλμάνων.

Μάλλον δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να πληγεί η Βόρειος Κορέα. Οι ΗΠΑ θα κτυπήσουν την Βόρειο Κορέα όταν αποφασίσουν να καταστρέψουν την Κίνα, τον σημαντικώτερο και επικινδυνώτερο εμπορικό ανταγωνιστή τους, προκειμένου να την εξουδετερώσουν, αλλά και για να μην αποπληρώσουν τα τρία τρις δολλάρια (3.000.000.000.000 αν τα έγραψα ορθά) που της χρωστούν…

Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται ίσως να πλήξουν τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν. Γνωρίζουν ότι αργά ή γρήγορα θα πρέπει να το κάνουν. Ήταν λάθος της «πολιτισμένης» ανθρωπότητας που επέτρεψε σε ισλαμικά κράτη Πακιστάν, Ιράν… να αναπτύξουν πυρηνική τεχνολογία. Οι μουσουλμανικές κυβερνήσεις δεν σκέφτονται όπως τις «χριστιανικές» κυβερνήσεις ή τα αθεϊστικά καθεστώτα του σιδηρού παραπετάσματος. Για αυτούς δεν μετρά τόσο η ανθρώπινη ζωή όσο οι εντολές του Προφήτη τους Μωάμεθ και η τελική επικράτηση του Ισλάμ.

Οι Μουσουλμάνοι δεν σκέφτονται όπως εμείς με το μυαλό, αλλά με βάση τα όσα το Κοράνι γράφει. Το ισλαμικό καθεστώς της Τεχεράνης δεν έχει καν συναίσθηση τι μπορεί να πάθει και η χώρα τους και ο λαός τους (λόγω τεχνολογίας) από τις ΗΠΑ. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι οι ΗΠΑ έχουν τη δυνατότητα να μετατρέψουν, αν το θελήσουν, ολόκληρο το Ιράν σε μια Χιροσίμα. Οι Μουσουλμάνοι πραγματικά πιστεύουν, ότι με τη βοήθεια του Αλλάχ τους είναι και άτρωτοι και ανίκητοι… και αν καταστραφούν κατά κράτος θα πουν μια μόνο λέξη. Κισμέτ.

Σε αυτή (και μόνον ίσως) την περίπτωση, τάσσομαι ξεκάθαρα υπέρ των ΗΠΑ και υπέρ οποιουδήποτε άλλου εμποδίσει, αλλά και καταστρέψει την πυρηνική υποδομή οποιουδήποτε κράτους, του οποίου η κυρίαρχη θρησκεία είναι το Ισλάμ. Το Ισλάμ είναι η πλέον επιθετική θρησκεία. Αλίμονο στην ανθρωπότητα εάν επιτρέψει σε αυτούς τους Φανατικούς να αναπτύξουν πυρηνική τεχνολογία. Όχι επειδή υπάρχει ενδεχόμενο να νικήσουν. Για τα επόμενα εκατόν τουλάχιστον χρόνια δεν υπάρχει ίχνος τέτοιου ενδεχομένου, διότι αν χρησιμοποιήσουν «βρώμικες» βόμβες κτλ… κατά των ΗΠΑ ή κατά των Οβραίων, θα καταστραφούν οι ίδιοι από προηγμένα πυρηνικά ίσως ολοσχερώς. Η οικολογική καταστροφή όμως που θα προκληθεί στον πλανήτη, μαζί με τις ανθρώπινες απώλειες και συνέπειες θα είναι πρωτόγνωρη.

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
         Τηλ. 99017040

Υ.Γ.
Πυρηνικό «ανέκδοτο»
Έσσιει τζιαι η CIA έτσι «Intelligence Analyst»…όπως η Ε.Φ.Υ. (Ελληνικές Φανερές Υπηρεσίες);