13/4/13


20.6.2011

Έβδομη εισήγηση για να ξεφύγει η Ελλάδα Μας
τον κίνδυνο οικονομικής χρεοκοπίας που αντιμετωπίζει…

Το Ελληνικό Κράτος να προχωρήσει σε διακρατική εμπορική συμφωνία με την Κίνα και να αναλάβει την αντιπροσωπεία όσων κινέζικων προϊόντων (ρούχων, υποδημάτων, αντικειμένων…) θέλει η Κίνα να διοχετεύσει στην Ευρωπαϊκή αγορά και δεν αντιπροσωπεύονται ακόμα.

Να γίνει μάλιστα και μια Ελληνοκινέζικη βιομηχανική περιοχή π.χ. στη Θεσσαλονίκη, στην οποία να εργάζονται για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μισθοδοτούμενοι από το Κράτος της Κίνας, Κινέζοι εργάτες, που θα παράγουν επιτοπίως αυτά τα προϊόντα, για να αποφεύγονται τα έξοδα μεταφοράς.

Εάν οι Ευρωπαίοι δανειστές, που με πλήρη επίγνωση δέχθηκαν (και συνεχίζουν ακόμα) να κάνουν αυτά τα τοξικά δάνεια στους γνωστούς εδώ και χρόνια Διεφθαρμένους        (Ανθ)«έλληνες» Πολιτικάντηδες, είναι τόσο Αδίστακτοι και δεν ενδιαφέρονται για την Ελλάδα Μας, γιατί να ενδιαφερθούν τα Θύματα της Διαφθοράς και της Διαπλοκής για την τύχη του Ευρωπαϊκού εμπορίου…; Είμαστε υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αγαπούμε την Ευρώπη. Πάνω απ’ όλα όμως είμαστε Έλληνες. Λατρεύουμε την Ελλάδα (την «Λυτρωμένη» - τουλάχιστον από τους Μουσουλμάνους τούρκους – αλλά και την Αλύτρωτη).

Ταυτόχρονα σε συνεργασία με τη Κίνα, το Ελληνικό Κράτος να αναλάβει να ανακυκλώνει επί τόπου όλα αυτά τα ανακυκλώσιμα υλικά (εκατομμύρια τόνοι μετάλλων… μπαταριών αυτοκινήτων…) τα οποία συγκεντρώνουν ως επί το πλείστον οι Τσιγγάνοι στην Ευρώπη και στέλλονται με τα πλοία για ανακύκλωση στη Κίνα.

Χάρης Αριστείδου
Τηλ. 99017040