21/4/13


21.3.2013

Μην εμπιστεύεστε τον Αντίχριστο Αρχιεπίσκοπο του Μαμμωνά
με τους δύο και τρεις… χιτώνες (ράσα…)

«Εν τζιαιν για μας που τα είπε ρα», είπε κάποιος παπάς εξοργισμένος στην παπαθκιά του, όταν έμαθε ότι έδωσε το δεύτερο ράσο του σε κάποιο φτωχό.

Μην εμπιστεύεστε αυτά που λέει ο Απατεώνας Αρχιεπίσκοπος της Τσσιόφτας     Χρυσόστομος ο Β΄, ότι δήθεν διαθέτει την τεράστια εκκλησιαστική περιουσία για να σωθεί η Κύπρος. Στόχος του είναι τα πετρέλαια. Πριν αρκετό καιρό έλεγε, ότι θέλει να υποθηκεύσει την τεράστια εκκλησιαστική περιουσία, για να μπορέσει η εκκλησία να επενδύσει στα πετρέλαια. Αυτοί οι συνειδητά Αφελληνισμένοι, αιρετικοί κρυπτοσιωνιστές (είτε το παραδέχονται είτε όχι) Χριστογιαχωβάδες, δεν έχουσιν Πατρίδα, «πλην της άνω Ιερουσαλήμ», όπως παραδέχονται.

Μην εμπιστεύεστε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του Αρχιεπισκόπου της Τσσιόφτας Χρυσοστόμου του Β΄. Ο πατριωτισμός του είναι Κίβδηλος. Το 1974 δεν πήγε να πολεμήσει (όπως και κανένας άλλος ρασοφόρος). Έπαιζαν το πουλλί τους στα μετόπισθεν.

Σε αντίθεση με αυτές τις ρωμαίικες κοπροποιητικές μηχανές, το 1821 κάποιοι Τιμημένοι Ιερείς και Αρχιερείς, περιφρόνησαν τους Αφορισμούς και τις Κατάρες του Προδότη Πατριάρχη και πήραν τα όπλα κατά των τούρκων Εχθρών. Όλοι αυτοί λαϊκοί και κληρικοί (Άγιος Κολοκοτρώνης, Άγιος Παπαφλέσσας…) παραμένουν μέχρι σήμερα για την «Μεγάλη Εκκλησία» Αφορισμένοι και Καταραμένοι.

Πότε επιτέλους θα βρεθεί ένας «φιλέλληνας» Πατριάρχης, που θα άρει τους Αφορισμούς και τις Κατάρες από τον Άγιο Κολοκοτρώνη, τον Άγιο Παπαφλέσσα, τον Άγιο Αθανάσιο Διάκο και τις χιλιάδες άλλους Αγίους Μας, που σήκωσαν τα όπλα, έσφαξαν τούρκους και ελευθέρωσαν ένα μικρό έστω τμήμα της Ελλάδας Μας;


Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
        Τηλ. 99017040