21/4/13



21.8.2012
Πρόσεχε Μάριε πρόσεχε !

Προς Μάριο Κάρογιαν,

Πρόσεχε Μάριε πρόσεχε ! Θα άκουσες προφανώς πως σε αποκαλούσαν για τέσσερα περίπου χρόνια οι κουταλονικολήδες του «Δημοκρατικού Συναγερμού» κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομά σου. «Καρεκλογιάν»! Για το ΔΗΚΟ μάλιστα Μάριε οι Συναγερμικοί, κάθε φορά που δεν πηγαίνει μαζί τους αλλά με άλλο κόμμα, λένε ότι είναι μια πουτανίτσα «που την μιαν πάει με τον ένα τζιαι την άλλη με τον άλλον».

Ήταν πελλός ο Τάσσος Παπαδόπουλος όταν κατηγορούσε τον Νίκο Αναστασιάδη περίπου σαν Προδότη;

Νίκος Αναστασιάδης: «Εκείνο το οποίο θα ‘θελα να πω, που δεν με ρωτάτε, είναι…αι…αι οι κατηγορίες του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι, είναι απαράδεκτες, εναντίον προέδρου ενός μεγάλου κόμματος και ιδιαίτερα…α του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που άφησε να νοείται, ότι περίπου προδώνει τη χώρα του…»
Ραδιοφωνικός σταθμός «Ο λόγος», 29.4.2004

Κατά τα άλλα ο Δημήτρης Συλλούρης του ΕΥΡΩΚΟ και πρώην ΔΗΣΥ (με ένα συρτάρι σκάνδαλα… που δεν τα αποκάλυψε, προφανώς περιμένει να τα κάνει δυο) μελετά το ενδεχόμενο το κόμμα-φατρία του (που στηρίζεται στους Επίορκους Εοκαβητατζήδες) να υποστηρίξει τον Νίκο Αναστασιάδη σε περίπτωση που συμφωνήσουν με τον γνωστό Απατεώνα. Προφανώς θα γελάνε ακόμα και οι κλητήρες των πρεσβειών των ΗΠΑ και της Αγγλίας.

Ήταν πελλός ο Τάσσος Παπαδόπουλος όταν έκαμνε τον Νίκο Αναστασιάδη να φακκά πάνω κάτω, αφήνοντας υπονοούμενα ότι περίπου είναι «… τζιαι πράχτορας της Αμερικής»;