21/4/13


16.3.2013

«Με γεια το κούρεμα με γεια…» της «κόκκινης γραμμής»

Ακούσατε τι λένε πρωί πρωί κάποιοι συναγερμικοί  «Εν τζιαι φταίει ο Νίκος για το κούρεμα, φταίει ο Ππούσστης που έβαλε το ΔΗΚΟ». Για το Μαρί όμως, εν τζιαι φταίει ο Ππούσστης που έβαλε το ΔΗΚΟ, φταίει ο Χριστόφκιας που δέχτηκε να βολέψει τον Ππούσστη…

Επειδή οι περισσότεροι πολιτικάντηδες είχαν καταθέσεις ή μετοχές σε αυτές τις υπό χρεωκοπία τράπεζες «Λαϊκή» και «Κύπρου», μέσα σε ένα βράδυ οι Πολιτικάντηδες διέπραξαν στα μουλλωχτά, το μεγαλύτερο οικονομικό Έγκλημα, την μεγαλύτερη οικονομική Απάτη σε βάρος του λαού της Ζοπποβορτολάνδης. Έκλεψαν από τον λαό 1,8 δισ. (1,800.000.000) χίλια οκτακόσια εκατομμύρια δηλαδή και στην συνέχεια ακόμη έξι δισ. για να γλιτώσουν  τράπεζες και συνεργατικά ταμιευτήρια που τους διαγράφουν τα κομματικά (και ίσως όχι μόνο…) χρέη. Στην Ισλανδία προτίμησαν να αφήσουν τις τράπεζες να καταρρεύσουν παρά να κινδύνευε να καταρρεύσει το Κράτος. 

Θυμάστε την υπόθεση με τα πουράκια, όταν μας έλεγαν ότι η Τρόικα δεν επέτρεπε την παραμικρή αλλαγή στα νομοσχέδια της και όμως τελικά «ξέχασαν» μέχρι σήμερα… το νομοσχέδιο για την ακίνητη περιουσία, επειδή επηρεάζονταν τα οικονομικά συμφέροντα των πολυεκατομμυριούχων μασόνων… Ξενοδόχων, …Μεγαλοεπιχειρηματιών, … Βιομηχάνων… που ελέγχουν το ΔΗΣΥ και το ΔΗΚΟ;

Αντί να φορολογήσουν π.χ. εκείνους τους εκατοντάδες πολίτες που έχουν πολυκατοικίες (όπως π.χ. ο γαμπρός του Αναστασιάδη, που άρχισε να κτίζει πολυκατοικίες μετά το γάμο του με την κόρη του Αναστασιάδη) ή έστω 5,10,20…100 διαμερίσματα, φορολόγησαν τους καταθέτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων με τα χρήματα που έχουν στην τράπεζα δεν είναι σε θέση να αγοράσουν έστω και ένα διαμέρισμα !!

Επόμενο βήμα θα είναι μάλλον το Ξεπούλημα των Κυπριακών Αερογραμμών. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατηγορήθηκε επανειλημμένως, ότι όταν ήταν αρμόδιος «υπουργός», βόλεψε στις Κυπριακές Αερογραμμές εκατοντάδες άχρηστα κομματόσκυλα του για να παίρνουν τζάμπα μισθό, με αποτέλεσμα να τις καταστρέψει οικονομικά, για να έρθουν σήμερα να ξεπουλήσουν περιουσία που μας ανήκει, σε κάποιους δικούς τους, σε τιμή ευκαιρίας.

Περιμένετε να δείτε τι θα πάθετε ακόμα… Τα πρώτα πέντε χρόνια θα είναι τα δύσκολα !

Το Ανέκδοτο της ημέρας

Εν τζιαιν Απατεώνας ο δίδυμος αδελφός του Πάμπου. Απλώς εξανακούρεψε πρώτο νούμερο τον λόο του αδρώπου, για να πηαίννει ασορτί με την τζιεφαλή του Φαλακρογιάν.

Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και του κουρέματος

Εισήγηση: Να γίνει έρευνα κατά πόσο κάποιοι πολιτικάντηδες ή επιχειρηματίες… που ανήκουν σε κόμματα, απέσυραν καταθέσεις τους από τις κυπριακές τράπεζες τον τελευταίο μήνα.

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
        Τηλ. 9901704