21/4/13


18.11.2012

Ανεργία, η μεγάλη του Χίτλερ Jr. ευκαιρία

Ιστορική ευκαιρία.
Με τόσες χιλιάδες άνεργους
και ακόμα περισσότερους αμόρφωτους και παραμορφωμένους Ττενεκέδες,
μ’ ένα μουστακάκι τετράγωνο
και το ξερό ψηλά να κάνει heil
θα ήταν φτυστός της Γερμανίας ο Μακελλάρης

Εάν ήξερα να ζωγραφίζω, για να σας κάνω να αντιληφθείτε τι σημαίνει για τον φτωχό τον κόσμο ο ανατριχιαστικός συνδυασμός Τρόικα – Νίκος, θα έκανα μιαν αφίσα στηριγμένη στο ποίημα μου «Ο Αντίχριστος» ημερομηνίας 28.9.2012, το οποίο υπάρχει στην ιστοσελίδα μου. Θα ζωγράφιζα τον Νίκο Αναστασιάδη σαν βρυκόλακα και την Τρόικα σαν γυναίκα-βαμπίρ να ετοιμάζονται να δακκάσουν την Κύπρο (και τον λαό φυσικά) στο λαιμό. Πιο πίσω θα ζωγράφιζα τον μαύρο άγγελο της κολάσεως Ανάν, που το 2004 ήθελε να μας χρεώσει με 40 δισ. (40.000.000.000 σαράντα χιλιάδες εκατομμύρια δηλαδή και θα είχαμε ήδη προ πολλού χρεωκοπήσει, μιας και δεν θα είχαμε να πληρώσουμε ούτε τους τόκους), μαζί με τον μπάρμπα Σαμ, την βασίλισσα της Αγγλίας (αυτή με καλαμάκια King size) και τους Εβραίους με την μορφή του Χένρι Κίσινγκερ, όλους σαν βρυκόλακες. Τους τελευταίους τρεις βρυκόλακες μάλιστα (μπάρμπα Σαμ, βασίλισσα της Αγγλίας και Χένρι Κίσινγκερ) θα τους ζωγράφιζα με δύο καλαμάκια χοντρών διαστάσεων, με το ένα να ρουφούν το γαίμα της καρκιάς των δολοφονηθέντων το 1974 και με το άλλο, τον μαύρο χρυσό (πετρέλαιο) της Κύπρου, όπως ρούφησαν μετά την Μικρασιατική Καταστροφή και την Γενοκτονία το 1922, τα πετρέλαια της Εγγύς και της Μέσης Ανατολής (κοίταξε το βιβλίο μου, υπάρχει και στο διαδίκτυο, «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ», «ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ», «ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ). Πόσον αποτρεπτική θα ήταν άραγε μια τέτοια αφίσα αν κυκλοφορούσε προεκλογικά;

Η Τρόικα. ξέρετε τι σημαίνει Τρόικα; Είσαστε σίγουροι ότι αντιληφθήκατε τι σημαίνει Τρόικα; Μόνο στην Αθήνα εκατοντάδες (κάποιοι μιλούν για χιλιάδες) άνθρωποι αυτοκτόνησαν τα τελευταία χρόνια. Πολλοί άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους και μένουν σε εμπορευματοκιβώτια επειδή έμειναν άνεργοι και δεν μπορούσαν να πληρώσουν την δόση του δανείου. Φίλος γιατρός μου έδειξε φωτογραφίες με αποσκελετωμένους γέροντες οι οποίοι εισάγονται στα νοσοκομεία λόγω ασιτίας. «Όπως στα χρόνια της Γερμανικής Κατοχής, κοίταξε μπορείς να μετρήσεις τες παΐες τους».

Τρόικα. ξέρετε τι σημαίνει Τρόικα; Ετοιμαστείτε να ξεβρακωθείτε για να πληρώσετε και την κυρίως δόση μετά το 1,8 δισ. (χίλια οκτακόσια εκατομμύρια) ευρώ που κλάπηκαν στα πλαίσια της Διαπλοκής, προεκλογικά μάλιστα, από τον λαό και δόθηκαν σαν πρώτη δόση στην «Λαϊκή» μιαν ιδιωτική επιχείρηση, της οποίας το συνηθισμένο στο ξεδόντιασμα του λαού super golden boy με τα golden teeth από την εποχή της Unops…, βρισκόταν στην «βουλή» της μάσας, όταν το Κυνοβούλιο περνούσε ουσιαστικά στα μουλλωχτά, χωρίς να αντιληφθεί οτιδήποτε ο λαός, το σχετικό νομοσχέδιο, που είναι το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο και Έγκλημα που διαπράχθηκε μέχρι σήμερα σε βάρος αυτού του Αμπάλατου λαού.

Τρόικα. ξέρετε τι σημαίνει Τρόικα; Βλέπω τα ποσοστά του ΕΛΑΜ (ή πως το λένε; …) να φθάνουν τα ποσοστά της «Χρυσής Αυγής», μιας και οι σούπερ «πατριώτες» και πολλοί εργάτες της ΣΕΚ… που θα εκλέξουν τώρα τον Νίκο Αναστασιάδη, μόλις αισθανθούν την συρτοθηλειά στο λαιμό τους, θα μετακομίσουν προς ΕΛΑΜ μεριά. Ίσως και για αυτό τον λόγο ο πονηρός Ρίκκος, που δεν θέλει να γίνει οπωσδήποτε βοηθός Γενικός Εισαγγελέας… βιάζεται να την κάνει με δεξιά πηδηματάκια προς το παλιό μαντρί του, γνωρίζοντας ότι το ΕΥΡΩΚΟ δύσκολα θα ξαναπάρει έδρα στην Λεμεσό, εφόσον κινδυνεύει να πάθει από το ΕΛΑΜ ότι έπαθε το ΛΑΟΣ από την «Χρυσή Αυγή».

Ίσως για αυτό το λόγο η ηγεσία του ΑΚΕΛ ενώ βλέπει ότι 90 περίπου μόλις μέρες πριν τις εκλογές, ο Σταύρος Μαλάς δεν μπορεί να εξασφαλίσει ούτε τα ποσοστά του ΑΚΕΛ και όμως επιμένει να κάνει πλάτες στην υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη, ελπίζοντας στην διάλυση του ΔΗΣΥ. Αυτή η συμπεριφορά όμως είναι Ανέντιμη και Ανήθικη απέναντι στον φτωχό εργάτη… που ψηφίζει ΑΚΕΛ και θα κινδυνέψει να χάσει το σπίτι του ή ακόμα και να πεινάσει σε περίπτωση που εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης.

Όσον αφορά τη διάλυση του ΔΗΣΥ, ας πάει το «παλιάμπελο», αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να εκλεγεί πρόεδρος. Όταν λίγο πριν τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ο Σάκης Καραπατέας που ενδιαφερόταν για την δημαρχία του Αγίου Αθανασίου πήγε να ζητήσει την βοήθειά του, ο Νίκος Αναστασιάδης του είπε τα εξής: «Μα ενόμισες ενδιαφέρει με αν θα πιάσω πέντε δήμους πάνω, πέντε δήμους κάτω; Εγώ θέλω να γίνω Πρόεδρος!»

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
Τηλ. 99017040

Πατριώτη, φωτοτύπισε το και κυκλοφόρησέ το, για να εμποδίσουμε την εκλογή του Χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β Νίκου Αναστασιάδη, γιου του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού» «Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, ο οποίος Παπάρας έχει τα παπάρια μόνο για τις κουμέρες… του, αφού το 1974 και το 2004 αποδείχθηκε

«Ένας κορίτσαρος σωστός Γενίτσαρος
πω πω πω πω πω πω…» τι θα σας κάνει !!!
Τρόικα Νίκος εν Θερκό σαν την Λερναία Ύδρα…

Για να μην χρειαστεί να φωνάζετε αύριο, σαν αληθινά όμως Αγανακτισμένοι, «Κάτω η Χούντα του Αναστασιάδη», πέστε σήμερα:

Όχι στη Χούντα του Χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β
Όχι στη Χούντα του Νενέκου
Όχι στη Χούντα του Εκβιαστή
Όχι στη Χούντα του Προδότη
Όχι στη Χούντα του Καταδότη… Ολκής
Όχι στη Χούντα του Foreign Office
Όχι στη Χούντα της CIA
Όχι στη Χούντα του Εβραίου Χένρι Κίσινγκερ
Όχι στη Χούντα των πολυεκατομμυριούχων μασόνων του
Όχι στη Χούντα των Τραπεζιτών
Όχι στη Χούντα της «Λαϊκής»
Όχι στη Χούντα των Golden Boys «βουλευτών» της Διαπλοκής
Όχι στη Χούντα των ΜΜΕ της Συναλλαγής
Όχι στη Χούντα του Καταστρ-Οφι-Άδη

Διότι το προληπτικό «Όχι στη Χούντα» είναι πιο σημαντικό από το μετά το μπαϊράμι «Κάτω η Χούντα».