25/4/13


4.11.2011

Πετρέλαια και μίζες
Ένατον …

Από τον Χένρι Κίσινγκερ στον Πέρες

 Λακωνικά: Οι Άτιμοι Εβραίοι μεθοδευμένα μας έφεραν τον Αττίλα το 1974 για να μπορέσουν σήμερα, προστατεύοντάς μας δήθεν από αυτόν, να ρουφήσουν τα πετρέλαια της Κύπρου.

Αναλυτικά: Μου έλεγε πριν χρόνια ο Τάκης Αριστείδου, ότι λίγο καιρό μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, πηγαίνοντας στην Αθήνα συναντήθηκε στο πλοίο με τον Σωκράτην Ηλιάδη. «Έλα δα ρε» του είπε «να δεις γιατί έγινε η τουρκική εισβολή στην Κύπρο» και του έδειξε ένα περιοδικό (ίσως των Ηνωμένων Εθνών) στο οποίο υπήρχαν σημειωμένες οι περιοχές με τα κοιτάσματα πετρελαίου που διαθέτει η Κύπρος…

Οι Άτιμοι Εβραίοι αφού κάνουν τη δουλειά τους και μέσω διάφορων «Αμερικανο»εβραϊκών, «Καναδο»εβραϊκών, «Αγγλο»εβραϊκών, «Γαλλο»εβραϊκών… εταιρειών ρουφήσουν τα πετρέλαια της Κύπρου, θα μας εγκαταλείψουν και πάλιν στα χέρια της τουρκικής Κατάρας.

Εισήγηση: Να μην δοθεί ούτε μισό βαρέλι πετρελαίου σε εβραϊκών συμφερόντων εταιρείες, προτού αποκαταστήσουν το Έγκλημα στο οποίο δολίως συνήργησαν το 1974. Εάν ένας πόλεμος κατά των Αραβικών Κρατών διήρκεσε (λόγω της τεχνολογίας που κατέχουν…) έξι μέρες, η Απελευθέρωση της Κύπρου από τους τούρκους  (τους οποίους έφερε το 1974 ο Εβραίος Χένρι Κίσινγκερ για να μπορέσουν να ρουφήσουν σήμερα τα πετρέλαια της Κύπρου, προστατεύοντας μας δήθεν από αυτούς, ουσιαστικά «πουλώντας προστασία») είναι υπόθεση έξι ωρών.

Χάρης Αριστείδου
Τηλ. 99017040