18/1/13


18.1.2013

Ένσταση στην υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη

·         Διότι υπήρξε Χρηματοδότης της ΕΟΚΑ Β, της οποίας σκοπός ήταν να καταλύσει την Κυπριακή Δημοκρατία…
·         Διότι προσέφερε δωρεάν νομική αρωγή σε συλληφθέντα στελέχη της ΕΟΚΑ Β, των οποίων σκοπός ήταν να καταλύσουν την Κυπριακή Δημοκρατία…
·         Διότι την ημέρα του Πραξικοπήματος, σύμφωνα με τον βουλευτή Ζαχαρία Κουλία,      «… το ‘74 ο κύριος Αναστασιάδης… Εξύπνησε την γειτονιά και φώναζε: «Σηκωστείτε να σας τζιεράσουμε, επέθανεν ο Μούσκος».
·         Διότι δεν πήγε να πολεμήσει τον τούρκο Εισβολέα. Βολεύτηκε από τον πατέρα του Πραξικοπηματία «Αστυνομικό» «Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθο Αναστασιάδη στα μετόπισθεν.
·         Διότι ενώ διατηρούσε για χρόνια σεξουαλικές σχέσεις με ιδιαίτερα του, προκειμένου να μπορεί να μπαινοβγαίνει ανυποψίαστα σαν κύριος στο σπίτι της, την έκανε με Δόλο κουμέρα, βαφτίζοντας της το δεύτερο παιδί, διαλύοντας τελικά αυτή την οικογένεια (και ακόμα μία…) όταν ο κουμπάρος αντιλήφθηκε τελικά, ότι η γυναίκα του τον κεράτωνε με τον κουμπάρο…
·         Διότι όταν κατηγορηθεί για κάτι, ανακαλύπτει κάτι άλλο για να φκεί που πάνω. Όταν π.χ. κατηγορείτο για μεγάλο χρονικό διάστημα για το σκάνδαλο με τα Τρύπια Κράνη, ανακάλυψε τις ληγμένες μπαταρίες τις Εθνικής Φρουράς.
·         Διότι στα πλαίσια της συγγενοκρατίας και της κομματοκρατίας, βόλεψε τον δίδυμο αδελφό του Πάμπο σαν Ειδικό Αστυνομικό, χωρίς να έχει οποιαδήποτε σχέση με το αντικείμενο.
·         Διότι μετά την πολυετή καταδίκη του δίδυμου αδελφού του Πάμπου για το σκάνδαλο σωματεμπορίας, που έμεινε γνωστό στην Ιστορία σαν το σκάνδαλο με τις «ροζ βίζες», φρόντισε να τύχει ο αδελφός του προνομιακής μεταχείρισης στη φυλακή.
·         Διότι φρόντισε για την πρόωρη αποφυλάκιση του σωματέμπορου αδελφού του, την ίδια ώρα που οι άλλοι καταδικασθέντες για το ίδιο Έγκλημα σάπιζαν στη φυλακή.
·         Διότι έκλεψαν (μαζί με τον Γλαύκο Κληρίδη) 600 εκατομμύρια ευρώ (χωρίς τους τόκους) από τον λαό, προκειμένου να επανεκλεγεί ο Γλαύκος Κληρίδης το 1998, για να φέρουν δήθεν τους S-300 και τελικά μας έφεραν το σχέδιο «Ανάν» με τις «εποικοδομητικές ασάφειες» και τα επεμβατικά δικαιώματα στον Αττίλα.
·         Διότι παρεμβαίνει στο αστυνομικό έργο. Κάποτε κατηγορήθηκε ο συμπέθερος του για κατοχή πολλών αρχαίων αντικειμένων. Ο Νίκος Αναστασιάδης φρόντισε η υπόθεση αυτή να μην φθάσει ποτέ ενώπιον της δικαιοσύνης.
·         Διότι ενώ φώναζε για χρόνια μαζί με τον Γλαύκο Κληρίδη, «την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω» και «όλοι οι πρόσφυγες στα σπίτια τους», το 2004 αγωνίστηκε με πρωτοφανή λύσσα να καταλύσει την Κυπριακή Δημοκρατία, να δώσει την Κερύνεια… στον τούρκο Κατακτητή και πετρέλαια της Κύπρου στον άγγλο Κατακτητή.
·         Διότι είναι καθ’ εξήν και εκ συστήματος Εκβιαστής.
·         Όταν κατηγορήθηκε π.χ. από τον βουλευτή του ΑΚΕΛ Κώστα Παπακώστα για συγκρότηση παραστρατιωτικού επιτελείου, θυμήθηκε και απειλούσε με αποκαλύψεις, για χρήματα που έπαιρνε το ΑΚΕΛ από το εξωτερικό.
·         Τον Απρίλιο του 2004 εντελώς Ξεδιάντροπα εκβίαζε μαζί με τους Άγγλους, τους Αμερικάνους και τους τούρκους, και απειλούσε τον λαό, για το τι θα παθαίναμε δήθεν, εάν τολμούσαμε να ψηφίσουμε «Όχι». Μερικά από τα εκβιαστικά Ψέματα που έλεγε τότε είναι: Στις 18.4.2004, λίγες μέρες πριν το δημοψήφισμα, ο Εκβιαστής Απατεώνας Νίκος Αναστασιάδης δήλωνε στο δελτίο ειδήσεων του Τηλεοπτικού σταθμού «Μέγκα»: «Το «όχι» δεν διορθώνεται γιατί θα είναι το «όχι» η οριστική απάντηση αν θέλετε του λαού. Το «όχι» μας οδηγεί στην αναγνώριση του ψευδοκράτους και στην οριστική διχοτόμηση της Πατρίδας μας…». Ενώ στις 20.4.2004 δήλωνε από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Πρώτο» τα εξής: «…Ακριβώς αυτό το οποίον έχουμε υποστεί με το Χ.Α.Κ. είναι αυτό που θα υποστούμε με το «όχι», την καταστροφή» και στις 22.4.2004 δήλωνε στο Τρίτο πρόγραμμα του Ρ.Ι.Κ. τα εξής: «…τώρα είναι δημοψήφισμα… αν το απορρίψει ο λαός… Η αναγνώρισις του ψευδοκράτους είναι δεδομένη…». Πλήθος άλλων σχετικών στοιχείων υπάρχουν στα βιβλία μου «ΑΠΕΙΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑΣ» «Ε Ε ΕΡΧΟΝΤΑΙ» και «Ο Χαιρέκακος Νίκος Αναστασιάδης.
·         Διότι συνεχίζει να θέλει να εξαπατά τον λαό. Ενώ το ίδιο το σχέδιο «Ανάν» προέβλεπε, ότι σε περίπτωση που απορριφθεί πεθαίνει, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Νίκος Αναστασιάδης σε δημοσιογραφική διάσκεψη δήλωνε τα εξής: «Ακούστε κύριοι, θα πρέπει να…α…α είμαστε ρεαλιστές. Όσοι πιστεύουν, ότι…ι μετά τα σημερινά αποτελέσματα, είτε στη μια, είτε στην άλλη κοινότητα, δίνεται η δυνατότητα μιας διαπραγμάτευσης σε βαθμό αλλοίωσης του σχεδίου, πρέπει να συνεχίζουν να θέλουν να εξαπατούν τον λαό…» Τέσσερις μέρες αργότερα δήλωσε επίσης στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Μέγκα» τα εξής: «…Διαφωνώ όμως με όσους ισχυρίζονται ότι…ι το σχέδιον είναι νεκρό…»
·         Διότι αντί να σεβαστεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και την ετυμηγορία του λαού, οργισμένος κατά πάντων και ειδικά κατά του Τάσσου Παπαδόπουλου, απειλούσε, ότι θα καταγγείλει την κυβέρνηση του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με αποτέλεσμα να χαρακτηριστεί ακόμα και από τον καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου Χρήστο Γιανναρά σαν «καταδότης ολκής».
·         Διότι δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του… Παραδέχθηκε, ότι δρα εν βρασμώ ψυχής. Το 2004 επειδή δεν έγινε το δικό του, κατήγγειλε την Κυβέρνηση Τάσσου Παπαδόπουλου εν «βρασμώ ψυχής» και οκτώ χρόνια μετά, θυμήθηκε να ψιθυρίσει, λόγω εκλογών, mea culpa.
·         Διότι επιδεικνύει ανάρμοστη συμπεριφορά. Πρώην στέλεχος του κόμματος του αποκάλυψε, ότι όταν εξοργίζεται ρίχνει τασάκια, ενώ τσιριλλά, ξιτιμάζει και αφήνει υπονοούμενα για πολιτικούς του αντιπάλους.
·         Διότι δεν υπάρχει πολιτικός του αντίπαλος, από τον Μακάριο… τον Σπύρο Κυπριανού… τον Τάσσο Παπαδόπουλο… τον αοίδημο Μητροπολίτη Κερύνειας Παύλο… ακόμα και τον σημερινό Αρχιεπίσκοπο… που να μην τους έχει λοιδωρήσει, να μην τους ειρωνεύτηκε, να μην σπίλωσε την υπόληψη τους, τακτική που εφαρμόζει ακόμα και κατά συνεργατών του, όταν τολμήσουν να διαφωνήσουν μαζί του, όπως π.χ. στην περίπτωση του πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας και Υπουργού Εσωτερικών και Οικονομικών του Γλαύκου Κληρίδη, Χριστόδουλου Χριστοδούλου, που επειδή διαφώνησε μαζί του όσον αφορά το σχέδιο «Ανάν», δέχθηκε τα πρόστυχα πυρά του.
·         Διότι όταν ο Τάσσος Παπαδόπουλος άφησε υπονοούμενα ότι είναι Νενέκος (Προδότης δηλαδή. Ο Δημήτρης Νενέκος ήταν ένας υποοπλαρχηγός, ο οποίος προσκύνησε και συνεργάστηκε με τον Ιμπραήμ), ο Νίκος Αναστασιάδης εξοργίστηκε και άφησε υπονοούμενα για όσους ψήφισαν «όχι», αποκαλώντας τους «οχιάδες», φίδια δηλαδή.
·         Διότι μετά το δημοψήφισμα αποκαλύφθηκε ότι υπέγραφε στην τράπεζα με διαφορετικό επίθετο σαν Νίκος Χρυσάνθου και όχι σαν Νίκος Αναστασιάδης. Παρόμοιες παγαποντιές κάνουν και οι Νονοί της μαφίας της Σικελίας.
·         Διότι πριν το δημοψήφισμα, σε σχετικό υπονοούμενο ακροατή, άφησε να νοηθεί ότι δεν διαθέτει περιουσία, ενώ μετά το δημοψήφισμα βρέθηκε με παλατάκι στην πανάκριβη περιοχή «Καλόγηροι» Μουτταγιάκας.
·         Διότι στα πλαίσια της κουμπαροκρατίας και της κομματοκρατίας (βόλεψέ μου να σου βολέψω) βόλεψε, μετά από αλλεπάλληλα βολέματα σε άλλους οργανισμούς, επί Δημήτρη Χριστόφια, άλλη κουμέρα του και πρώην υπάλληλο του στο δικηγορικό του γραφείο την Λουκία Χριστοδούλου, σαν προϊστάμενη στην ΕΠΑ (Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού) με παχυλότατο μισθό.
·         Διότι εάν η «ασύγνωστη αμέλεια είναι αδίκημα» όπως είπε στις 22.11.2012 για άλλο ζήτημα στο «Τρίτο πρόγραμμα ΡΙΚ», τότε είναι συνυπεύθυνος για το μεγάλο Φονικό που έγινε στις 11.7.2011 στην Ναυτική Βάση στο Μαρί, διότι ενώ είχε στα χέρια του την έκθεση της Γενικής Ελέγκτριας κυρίας Χρυστάλλας Γιωρκάτζιη, που προειδοποιούσε για τους κινδύνους που εγκυμονούσε η παρουσία των 98 εμπορευματοκιβωτίων στο στρατόπεδο, αντί να καθίσει να την μελετήσει, κάτι που απαιτούσε χρόνο, προτιμούσε να γυρίζει τους γάμους, τα βαφτίσια, τις κηδείες και τα μνημόσυνα για να κάνει δημόσιες σχέσεις.
·         Διότι μεθοκοπά και εκθέτει την Κύπρο στο εξωτερικό. Κοιτάξτε το σχετικό απόσπασμα στο διαδίκτυο με τίτλο: «Νίκος Αναστασιάδης στη Μόσχα. Εντελώς μεθυσμένος», όπου φαίνεται ξεκάθαρα μεθυσμένος να ζητά λίγη βοήθεια… με τον Ρώσσο να γελά πίσω από την ράχη του και την δημοσιογράφο να δαγκώνει τα χείλη της.

Για αυτούς τους λόγους και με πλήρη επίγνωση των συνεπειών της πράξης μου, υποβάλλω ένσταση στην υποψηφιότητα του Απατεώνα Νίκου Αναστασιάδη, οποιονδήποτε και αν είναι το Τίμημα…, επειδή πάνω απ’ όλα είναι η Κύπρος μου. Περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες για τον βίο και την πολιτεία του Παλιάνθρωπου Νίκου Αναστασιάδη θα βρείτε στην ιστοσελίδα μου www.ellinikideksameniskepsis.com και στα βιβλία μου «ΑΠΕΙΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑΣ», «Ε Ε ΕΡΧΟΝΤΑΙ», «Ο Χαιρέκακος Νίκος Αναστασιάδης», τα οποία μοιράζω κατά χιλιάδες από Πάφο μέχρι Λευκωσία δωρεάν.

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
                          Τηλ. 99017040