4/1/13


4.1.2013

Το τραγούδι της τουρκούς που αρέσκει στον Αχάριστο Νίκο Αναστασιάδη

Στις 24.4.1999 ο Νίκος Αναστασιάδης έδωσε συνέντευξη σε κάποιον Μίμη Ανδρουλάκη. Αυτός ο Μιμίκος είχε κάποτε ισχυριστεί σε μιαν εκπομπή του, που αναμεταδόθηκε και από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Άστρα», ότι αυτός που πρόδωσε τον Κυριάκο Μάτση, ήταν ο αρχηγός της ΕΟΚΑ Γεώργιος Γρίβας!!! Διερωτήθηκε μάλιστα επανειλημμένως, αν τολμά οποιοσδήποτε να τον διαψεύσει !! Και γιατί να διαψεύσουν Εσένα ρε Μίμη; Έτσι είναι αφού έτσι το θες. Φυσικά σε κάποιαν άλλην εκπομπή του, αυτός ο Μίμης, παραδέχτηκε, ότι ακόμα και ο γιος του τον αποκαλεί Μαλάκα. «Ρε Μαλάκα UFO ήσουνα;».

Νίκος Αναστασιάδης: «Ένα θαυμάσιο τραγούδι το οποίο συγκλονίζει κυριολεκτικά και το οποίο έγραψε μια Τουρκοκύπρια, μου διαφεύγει τώρα, το οποίο εμελοποίησε ο Μάριος ο Τόκας, είναι ποιο από τις δύο πατρίδες ν’ αγαπώ ε…ε…ε…ε…ε…ε…ε…ε μου διαφεύγει τώρα…α…α το…ο…ο ένα θαυμάσιο τραγούδι… και είναι ένα από τα πιο αξιόλογα και τα πιο έντονα…α».

Σχόλιο: Να αγαπάς εκείνη την Πατρίδα ρε Νίκο, που έχει Τρύπια Κράνη… ροζ βίζες… Revolutioners του χρηματιστηρίου … πολυκατοικίες… S-300 και τους παραπάνω «Μαλάκες» (Κωλογλύφτες) που σε βγάζουν πρώτο κόμμα (Φατρία) στη «βουλή» της Μάσας.

Είσαι όμως και Αχάριστος γαμώ τα τασάκια σου. Εγώ έγραψα σου τόσα ποιήματα, τραούθκια, τσσιατιστά… (τζιαι ανέκδοτα τζιαι αινίγματα τζιαι Τραγωδίες…) τζιαι εσένα αρέσκει σου το τραούδι μιας τουρκούς;  (προφανώς ο Λύκος εννοεί την «συγχυσμένη» «ποιήτρια» Λεσιέ Λιεσίν, που όταν βάλεις μια φωτογραφία της δίπλα από ένα ουρακοτάγκο, δεν έχει παρά να αναφωνήσεις «Μα ρε μπαγάσα Δαρβίνε, ενίστευκες όταν διετύπωνες τη θεωρία της εξέλιξης;»)

Φυσικά ο λόγος που ο Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε, ότι του αρέσει ένα τραγούδι, του οποίου δεν θυμόταν ούτε τον τίτλο, ούτε ποια το έγραψε και το βασικώτερο ούτε τα λόγια καλά καλά, είναι διότι γνώριζε, ότι η συγκεκριμένη συνέντευξη θα αναμεταδιδόταν από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Άστρα» του ΑΚΕΛ και όπως για χρόνια εξαπατά συστηματικά τους δεξιούς μάππουρους, προσπάθησε να εξαπατήσει και τους αριστερούς μάππουρους. Εάν μιλούσε σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΟΚΑ Β, θα έλεγε ότι του αρέσει εκείνο το εξαιρετικό τραγούδι με τίτλο «επέσατε θύματα», ενώ αν μιλούσε στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ, θα τους έλεγε ότι του αρέσουν τα κλέφτικα και ειδικώτερα εκείνο που λέει περίπου τα εξής:

«Εγέρασα μωρέ παιδιά σαράντα χρόνους κλέφτης
στο σπίτι μου τον ύπνο δεν εχόρτασα, άκουα τες περόνες
την Άντρη επεθύμησα, εστέρεψε το πουλλί μου,
βρύση το σπέρμα το χυσα σταλαγματιά δεν μένει…ει…ει…ει
Πάμπο Πάμπο Πάμπο, πετρέλαια εν όψει…»

Εφόσον σου αρέσκει η χαλαρή ομοσπονδία, θέλεις να σου γράψω τζιαι κανένα με το κρέας που έβαλλε που κάτω που τα σσιέλλια overtime, μετά που εσκόλανναν οι άλλες, χαλαρά η γεννημένη (τούτη που εγέννησε δηλαδή ρε… π.χ. την βαφτιστήρα) κουμέρα; Ή μήπως προτιμάς κανένα της σφιχτής ομοσπονδίας, με τον Σαρρή της Λαϊκής που πνέει αυτή τα λοίσθια και ο Επαναπροσεγγιστής στα Κατεχόμενα τα οπίσθια της Κατοχής;

Επειδή όμως πλησιάζουν οι εκλογές και επειδή η επανάληψη είναι η μήτηρ της μαθήσεως, τι λες να υπενθυμίσουμε κάποια για τα πετρέλαια μας, που κινδυνεύουν (όπως το 2004) και τις μίζες; 

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com