5/1/13


29.4.2011

Πριν οι Εβραίοι Ρουφήσουν το «μισό» πετρέλαιο της Κύπρου

«Στα 1566 έσβησε και το καθολικό δουκάτο της Νάξου. Οι Έλληνες κάτοικοι, που ανυπομονούσαν να μπουν κάτω από την οθωμανική εξουσία, με την ελπίδα πως θα τους επιτρεπόταν η εκμετάλλευση των πόρων του νησιού τους, κατάφεραν να πείσουν το σουλτάνο Σελήμ το Β΄ να εκθρονίσει το δούκα τους, Τζιάκομο τον Δ΄. Αντί όμως να εμπιστευθεί την τοπική διοίκηση στους Έλληνες αρχιεπισκόπους, ο σουλτάνος εκμίσθωσε το νησί σε έναν Πορτογάλο Εβραίο, τον Ντον Χουάν Μικουέθ, που έστειλε έναν Ισπανό καθολικό, τον Φραγκίσκο Κορονέλλο να κυβερνά τους Έλληνες και να συγκεντρώνει τους Φόρους. Ο Μικουέθ είταν ένας ευνοούμενος του σουλτάνου Σελήμ και του προμήθευε φορτώματα από εξαιρετικά κρασιά. Αναφέρεται πως σε μια από τις πλούσιες ευωχίες τους ο αυτοκρατορικός προστάτης του του υποσχέθηκε σα δώρο το βασίλειο της Κύπρου, για την έξοχη ποιότητα των κρασιών του. Ο περήφανος τίτλος, που κάνει σήμερα τόσο γελοίους τους Ευρωπαίους μονάρχες που τον οικειοποιούνται, υιοθετήθηκε τότε και για περισσότερο σοβαρούς λόγους από κείνον τον Εβραίο τυχοδιώκτη, που περιβλήθηκε δημόσια τα εμβλήματα ενός χριστιανικού βασιλείου και άρχισε να κάνει σχέδια για την αποκατάσταση μιας εβραϊκής μοναρχίας και για την ίδρυση εβραϊκών αποικιών στην Κύπρο που θα αντικαθιστούσαν τον ελληνικό πληθυσμό του νησιού.»

«ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΕΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», Γεωργίου Φίνλεϋ, Εκδόσεις «ΠΥΞΙΔΑ», Αθήνα 1958, σελ. 114-115.

Είναι γνωστό, ότι κατά τη διάρκεια της οργανωμένης από την Άγια Φιλική Εταιρεία Αντιτουρκικής Επανάστασης της Ελληνικής Φυλής του 1821, εκατοντάδες Φιλέλληνες Καθολικοί, Προτεστάντες… ήλθαν Εδώ στην Ελλάδα Μας, από σχεδόν όλες τις χώρες της Ευρώπης, αλλά ακόμα και από τις ΗΠΑ, για να πολεμήσουν στο πλευρό των Ελλήνων κατά των τούρκων Κατακτητών. Στο πλευρό των Ελλήνων πολέμησαν και λίγοι Μουσουλμάνοι Αλβανοί, τους οποίους κάποιοι Αμόρφωτοι… αλλά και Δολεροί Μαρξιστές Λενινιστές Παραχαράκτες της Ιστορίας, παρουσιάζουν σαν τούρκους, επειδή κάποιοι Αγωνιστές του 1821 στα απομνημονεύματα τους, αποκαλούσαν τότε γενικά όλους τους Μουσουλμάνους σαν τούρκους. Το ότι αυτοί οι «τούρκοι» δεν ήταν τούρκοι, αλλά Αλβανοί Μουσουλμάνοι, αποδεικνύεται εύκολα μέσα από τα Απομνημονεύματα των Ελλήνων Εθνικιστών του 1821… ίσως σε άλλη εργασία.

Μελετώντας όμως μέχρι στιγμής 50 (πενήντα) περίπου απομνημονεύματα Ελλήνων Εθνικιστών και Φιλελλήνων Αγωνιστών του 1821, ημερολόγια Ελλήνων Εθνικιστών, ημερολόγια Πολεμικών Πλοίων και Αρχεία των Επαναστατικών Αρχών, δεν συνάντησα ούτε έναν Εβραίο από τις πολλές δεκάδες χιλιάδες που ζούσαν στην Ελλάδα, που να πολέμησε στο πλευρό των Ελλήνων κατά των τούρκων. Απεναντίας πολλοί Εβραίοι βοηθούσαν τους τούρκους Κατακτητές να πνίξουν την Απελευθερωτική Επανάσταση των Ελλήνων.

Η άφιξη του Εβραίου Υπουργού των Εξωτερικών Λίμπερμαν στην Κύπρο «συνέπεσε» με την άφιξη του Αντιπροέδρου του ΕΔΑΔ Χρήστου Ροζάκη. Ο Χρήστος Ροζάκης όταν στο παρελθόν διετέλεσε στέλεχος της Κυβέρνησης του Κώστα Σημίτη, κατηγορήθηκε από πολλούς για Ανθελληνισμό, ενώ η συμπεριφορά του προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων σε Κύπρο και Υπόλοιπη Ελλάδα. Η εβδομαδιαία «χριστιανοεθνικιστική» εφημερίδα «Ο Στόχος» επέμενε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Χρήστος Ρόζενσταϊν και ότι είναι Εβραίος. Ανάλογοι ισχυρισμοί υπάρχουν και σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο… Είτε είναι Εβραίος είτε όχι ο Χρήστος Ροζάκης (αυτό πρέπει να το απαντήσει ο ίδιος), υπήρξε από τους υποστηρικτές του Ανθελληνικού, Προδοτικού και Καταστροφικού Σχεδίου «λύσης» (Διάλυσης) Λονδίνου – C.I.A. – «Ανάν» (Ερτογάν)

Ενώ η Κύπρος κάτω από αντίξοες συνθήκες είχε πετύχει μια σειρά δικαστικών επιτυχιών στο ΕΔΑΔ, κάτι που προκαλούσε την αγανάκτηση των Διεφθαρμένων και Εντολοδόχων Πολιτικάντηδων από την εποχή της Τιτίνας Λοϊζίδου, λίγο καιρό μετά την απόρριψη του σχεδίου «Ανάν» από το 75,83% του Λαού, το ΕΔΑΔ και ενώ η Κύπρος ήταν ήδη ισότιμο μέλος της Ε.Ε., εξέδωσε εκείνη την Ανήθικη και Αισχρή για την Δικαιοσύνη απόφαση … Δημόπουλος, σύμφωνα με την οποία οι Κύπριοι Πρόσφυγες θα έπρεπε πρώτα να αποτείνονται στην λεγόμενη επιτροπή αποζημιώσεων του τούρκου Κατακτητή, προτού επανέλθουν στο ΕΔΑΔ (κοίταξε και συνέντευξη του Χρήστου Ροζάκη στην Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ» 14.2.2011, σελ. 4). Μέχρι σήμερα δεν μάθαμε ακόμα, τι προσπάθειες κατέβαλε (αν κατέβαλε) ο Αντιπρόεδρος του ΕΔΑΔ Χρήστος Ροζάκης για να αποτρέψει αυτή τη Νομικά Ανήθικη και Αισχρή Απόφαση του ΕΔΑΔ.

Είναι άραγε όλες αυτές οι «συμπτώσεις» τυχαίες, ή μήπως έχουν να κάνουν με το ότι ο Λαός μας κατά 75,83%, το 2004 απέρριψε τους Εκβιασμούς και τις Απειλές των Άγγλων των Αμερικανών και των Προδοτών συνεργατών τους;

Άτιμε Νενέκο Προδότη, βέρκα μαύρη Ξιμαρισμένη, να πιστέψω ότι δεν έβαλες εσύ το Βρώμικο δάκτυλό σου για να πλήξετε την Κύπρο και το λαό πισώπλατα μετά από την αποτυχία σας το 2004;

Ο Εβραίος Υπουργός των Εξωτερικών ήλθε στην Κύπρο διότι… οι τούρκοι αφού τους εξιζούμησαν (πήραν όσα ήθελαν να πάρουν από τους Εβραίους στον εξοπλιστικό, στον διπλωματικό και στον οικονομικό τομέα) τους πέταξαν όπως τις άχρηστες λεμονόκουπες, για να κάνουν ανοίγματα… προς τον Αραβικό κόσμο και τις άλλες μουσουλμανικές χώρες.

Το έγκλημα όμως που διέπραξαν οι Εβραίοι σε βάρος του Ελληνισμού, εξοπλίζοντας τους Κτηνώδεις τούρκους, δεν είναι μια σελίδα του παρελθόντος που μπορούμε να διαγράψουμε χωρίς συνέπειες. Οι Κτηνώδεις τούρκοι είναι σήμερα εξοπλισμένοι με εβραϊκά όπλα μαζικής καταστροφής (πυραύλοι αέρος – εδάφους popeye κ.τ.λ.) τα οποία στοχεύουν τον Ελληνικό λαό.

Εάν η Κύπρος δωρίσει σήμερα λίγα μουσειακά τυφέκια νούμερο τέσσερα στην Παλαιστινιακή Αρχή, όπως ο Γλαύκος Κληρίδης δώρισε στο παρελθόν στους Εβραίους, ένα τεθωρακισμένο marmor harrington, οι Εβραίοι θα ξεσηκώσουν τον κόσμο, ότι δήθεν η Κύπρος συμβάλλει στην Γενοκτονία του Εβραϊκού λαού. Και όμως οι Εβραίοι για χρόνια εξόπλιζαν τους Γνωστούς Δολοφόνους των Λαών τούρκους.

Οι Εβραίοι διέπραξαν πολλά εγκλήματα σε βάρος του Ελληνισμού (στη Κύπρο διέπραξαν και Γενοκτονία ενώ ήσαν φιλοξενούμενοι) πολλά από αυτά είναι μη αναστρέψιμα. Για κάποια υπάρχει ανακουφιστική έστω θεραπεία. Εάν οι Εβραίοι έχουν πραγματικά μετανοήσει επειδή εξόπλισαν τους Δολοφόνους των Λαών τούρκους, οφείλουν να δώσουν στην Ελλάδα σαν αποζημίωση, πολλαπλάσιους πυραύλους Popeye από όσους πούλησαν στους πρώην συμμάχους τους τούρκους, για να γνωρίζουν οι τούρκοι, ότι αν μας κτυπήσουν με αυτούς τους πυραύλους, θα τιμωρηθούνε με πολλαπλάσιους από τους ίδιους. Οι Εβραίοι οφείλουν επίσης να υποδείξουν τρόπους, με τους οποίους η Κύπρος και η Υπόλοιπη Ελλάδα θα μπορέσει να εξουδετερώσει τα αντιραντάρ οπλικά συστήματα harpy, με τα οποία εξόπλισαν τους μέχρι πρόσφατα συμμάχους τους Δολοφόνους τούρκους.

Οι Αρμόδιοι δε, πρέπει να είναι προσεκτικοί όσον αφορά την άντληση πετρελαίου από τα γειτονικά οικόπεδα που κατέχουν οι Εβραίοι. Στον βυθό τα ροθέσια είναι θεωρητικά, ώσπου να ποκνηαστούν οι «δικοί μας», οι Οβραίοι εν ικανοί να ρουφήσουν το «μισό» πετρέλαιο.

Χάρης Αριστείδου