18/1/13


18.1.2013

Χένρι Χένρι Άτιμε Οβραίε καταθέτω Ένσταση ενώπιον του Λαού

Το 2004 κάθε πολίτης είχε το δικαίωμα να ψηφίσει είτε «ναι» είτε «όχι». Ο Νίκος Αναστασιάδης σαν αρχηγός της μεγαλύτερης συμμορίας (έτσι αποκαλούσαν τα κόμματα στα αρχαία χρόνια όπως και φατρίες και εταιρείες και δεν είχαν οι λέξεις αυτές τότε αρνητική σημασία) είχε κάθε δικαίωμα να εκθέσει τα κατά την άποψή του θετικά του «ναι». Ο Νίκος Αναστασιάδης όμως, δεν περιορίστηκε στο να τονίσει τα κατά την άποψή του πλεονεκτήματα του «ναι», αλλά μαζί με τους Άγγλους, τους Αμερικάνους και τον Αττίλα, Τρομοκρατούσε τον λαό, Εκβίαζε και Απειλούσε για το τι θα παθαίναμε δήθεν εάν τολμούσαμε να ψηφίσουμε «όχι». Με αυτές τις ψευδείς παραστάσεις κατόρθωσε να εξαπατήσει ένα σημαντικό ποσοστό Τρομοκρατημένων ηλικιωμένων και αμόρφωτων και να τους παρασύρει να ψηφίσουν «ναι». Τώρα που θέλει να γίνει πρόεδρος και οκτώ χρόνια μετά το δημοψήφισμα, είπε mea culpa για την συμπεριφορά του, αλλά ποιος τον πιστεύει; Είναι γνωστός Απατεώνας. Το 2004 είπα, ότι πρέπει να προσπαθήσω να κόψω τον δρόμο (Ανοπαία ατραπό) σε αυτό τον Ανισόρροπο Προδότη (σύμφωνα με τον Τάσσο Παπαδόπουλο) και «Καταδότη Ολκής» (σύμφωνα με τον καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου Χρήστο Γιανναρά) και άρχισα να συγκεντρώνω και να διασταυρώνω κάθε πληροφορία για αυτόν…

Εάν το 2004 ο λαός υπέκυπτε στους Εκβιασμούς και τις Απειλές του, θα χρεωνόμασταν, σύμφωνα με τον πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας και πρώην Υπουργό Οικονομικών και Εσωτερικών του Γλαύκου Κληρίδη με 40 δισ. (40.000.000.000, σαράντα χιλιάδες εκατομμύρια ευρώ δηλαδή) όχι για να κάναμε βιομηχανικές και άλλες παραγωγικές μονάδες, αλλά για να ξανακτίζαμε την Αμμόχωστο… Σήμερα η Κύπρος θα ήταν η πρώτη παγκοσμίως χώρα που θα είχε καταρρεύσει οικονομικά μιας και δεν θα είχαμε να πληρώνουμε ούτε τους τόκους των χρημάτων. Τα δικηγορίστικα επιχειρήματα του Νίκου Αναστασιάδη, που μετά το 2004 αποκαλύφθηκε ότι υπέγραφε στην Τράπεζα σαν Νίκος Χρυσάνθου, θα ήταν, ότι δεν φταίει το σχέδιο «Ανάν» αλλά η Παγκόσμια Οικονομική Κρίση.

Ας μην χαρεί οποιοσδήποτε Πουλημένος, για όλα όσα θα υποστώ από την συμμορία του Νίκου και Πάμπου Αναστασιάδη, μετά από αυτή την ένσταση που κατέθεσα. Ας μην νομίσει οποιοσδήποτε, ότι η ένσταση αυτή είναι το προϊόν μιας αυθόρμητης και βεβιασμένης σκέψης. ΟΧΙ. Γνωρίζω και με ποιους τα βάζω, γνωρίζω και την τελευταία συνέπεια της πράξης μου, περιμένω και με στωικότητα τα επίχειρα της ανιδιοτελούς φιλοπατρίας μου, ειδικά όταν ηχούν ακόμα στα αυτιά μου, αυτά που έλεγε ένας πρώην συναγωνιστής ο Πέτρος Ονησιφόρου, πριν τον προσκυνήσει τζιαι βολευτεί «Αν έσσιει Χάρη θκυο πίκριες στη Κύπρο, ο ένας είναι ο Νίκος Αναστασιάδης…»

Θυμάστε εκείνη την αφίσα που βλέπαμε πριν αρκετά χρόνια σε κάποια καταστήματα και έδειχνε ένα μεγάλο παιδί να σηκώνει στις πλάτες του ένα μικρότερο παιδί και από κάτω να γράφει: «Δεν είναι βαρετός είναι ο αδελφός μου». Ότι και να συμβεί… δεν θα το αντιμετωπίσω σαν ανηφορικό Γολγοθά, διότι απλούστατα δεν είναι βαρετός σταυρός αυτό που σηκώνω, αλλά είναι η Κύπρος μου. Ασήκωτα βαρετή θα ήταν η συνείδησή μου, απέναντι σε εκείνη την Τέφρα της 3ης Μαρτίου, εάν υπολογίζοντας την δύναμη της συμμορίας του Νίκου και του Πάμπου Αναστασιάδη, των πρεσβειών, των εταιρειών πετρελαίου και των άλλων εμπλεκόμενων συμφερόντων έκανα πίσω.

Θα μπορούσα να δώσω το κείμενο της ένστασης, το οποίο συνέταξα, να το υπογράψουν και άλλοι (ακόμα και μέσω διαδικτύου) και να το καταθέταμε από κοινού, για να μην δεχτώ εγώ σαν πρόσωπο τον δικηγορίστικο  ξυθκιατό του και τα πρόστυχα πυρά του. Εάν όμως για την Απελευθέρωση της Κύπρου χρειάζονται πολλά χέρια για να γυρίσει της Ιστορίας η ρόδα, για την αποτροπή όμως του ξεπουλήματός της, ίσως είναι αρκετά ένα μυαλό και ένα χέρι… έστω ανίκανο να ρίχνει τασάκια. Με εμένα έχεις να κάνεις μόνο Βέρκα Μαύρη Ξιμαρισμένη. Απασφάλισε την γνωστή πίκκα σου, την Οργή σου και την Εκδίκησή σου εδώ και μόνο.

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
                                       Τηλ. 99017040