14/1/13


14.1.2013

Η τουρκική γλώσσα είναι η ανώτερη στον τομέα της

Επειδή αυτός ο περιούσιος λαός, που τόσο εξύμνησε ο Δέρβης, δεν ενδιαφέρεται μόνο για την συνεχιζόμενη τουρκική και αγγλική Κατοχή, επειδή δεν σκέφτεται μόνο διαρκώς τον Πενταδάκτυλο… την Κερύνεια… και την Καρπασία, αλλά έχει και άλλα ενδιαφέροντα και επειδή μας μένουν λίγες μέρες μέχρι τις εκλογές, θα καταθέσω κάποιες προεκλογικές απόψεις μου σε σχέση με την Οικονομία, που απασχολεί εξ’ ίσου αυτόν τον βαθειά θρησκευόμενο, ηθικώτατο και προπάντων φιλόπατρη λαό, ο οποίος υπό άλλες συνθήκες, θα έλεγα, ότι τέτοιος λαός, τέτοιους ηγέτες αξίζει να έχει…

Σκέφτηκα να αρχίσω (ή μάλλον να συνεχίσω) με ένα ευθυμογράφημα και στην συνέχεια με ένα ποίημα και ένα τραγούδι.

Είναι γνωστό, ότι η Ελληνική Γλώσσα (όπως και η Ελληνική Φυλή) Υμνήθηκε από ξένους Διανοούμενους…, Στοχαστές…, Φιλοσόφους…, Φιλολόγους…, Ακαδημαϊκούς Ολκής…, όσο καμία άλλη γλώσσα παγκοσμίως. Είναι επίσης γνωστό σε αρκετούς, ότι κατά καιρούς κάποιοι Έλληνες έκαναν διαλέξεις στην αγγλική και στην γερμανική γλώσσα (ίσως και σε άλλες) χρησιμοποιώντας Ελληνικές λέξεις που ενσωματώθηκαν στις βαρβαρικές γλώσσες και τις ωραιοποίησαν. Π.χ. εμείς οι Έλληνες χρησιμοποιούμε ακόμη δυστυχώς, την βαρβαρική λέξη πόρτα, ενώ οι Γερμανοί επιμένουν Ελληνικά, ονομάζοντας την «Tür» (θύρα), από την οποία ίσως προέκυψε και η αγγλική door… μετά την εισβολή των Αγγλοσαξόνων – Τευτόνων Γερμανών και την επικράτηση τους επί των Κελτών (χρειάζεται να γίνει έρευνα). Όταν το 1997 θα άνοιγα το δικό μου ιατρείο και έβαλα την σχετική ανακοίνωση στις εφημερίδες, χρησιμοποίησα την λέξη τηλεομοιότυπο αντί του επικρατούντος τότε «φάξ». Αυτό σχολιάστηκε σε κάποια εφημερίδα (ίσως ειρωνικά, δεν θυμάμαι τώρα). Σήμερα όμως είναι πολλοί αυτοί που προτιμούν να χρησιμοποιούν την ελληνική λέξη τηλεομοιότυπο αντί την βαρβαρική φάξ, ενώ είναι ελάχιστοι πλέον αυτοί που δεν γνωρίζουν την σημασία της (ίσως μόνο κάποια παιδιά, γέροντες και οι εκλεκτότεροι του Δέρβη…).

Για την ελληνική γλώσσα γράφτηκαν μέχρι σήμερα από την Παγκόσμια Διανόηση, τόμοι από Ύμνους και θα γραφούν μελλοντικά πολύ  περισσότεροι. Επειδή όμως δεν πρέπει να είμαστε ρατσιστές, πρέπει να αναγνωρίζουμε και να «υποκλινόμαστε» στις Βαρβαρικές γλώσσες, όπου αυτές υπερέχουν.

Προσωπικά πιστεύω (χωρίς όμως να το έχω αποδείξει ακόμα…), ότι η τουρκική γλώσσα, είναι ίσως η Ανώτερη γλώσσα όσον αφορά το… Υβρεολόγιο. Όταν λές ρε παιδί μου «Εσσιέξιξι», «πεζεβέγκη» ή «ασιχτίρ…ρ…ρ» (με έντονο το ρω της ροής) γεμώνει το στόμα σου.

Παρακολουθείστε ένα μόνο μικρό απόσπασμα (προς το παρόν) σε σχέση με την Οικονομία και τον υποψήφιο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος στην τράπεζα υπογράφει σαν κοινός Απατεώνας με διαφορετικό επίθετο και ο οποίος το 2004 πάλαιψε με λύσσα, επιδιώκοντας να πουλήσει την Κύπρο στον τούρκο κατακτητή και τα πετρέλαια της στον άγγλο Κατακτητή.



Ολάν πεζεβέγκη μπέη παμπέσιη Νενέκο Τσιμπούκογλανι του Αττίλα Ερτογάν

Έσσιεις ντέρτι να γίνεις βεζύρης α !! Να κάμεις τζιαι τον καρτάσσιη σου μπαμπίνισκεν πας τσσιαούσσιη. Το σεράϊ που έκτισες με τον ππεζεβέγκππαρά των Αμερικανών στην περιοχή των Μουλλάων Μουτταγιάκας, εν σε κανεί, θέλεις τζιαι χαρέμι με πολλούς οντάες για τες χανούμ-κουμέρες… ταούκκες σου. Θέλεις να χαρατσώσεις τον φακίρ φουκκαρά (λαό) για να κάμετε πλιάτσικο με τους χαρραμοφάηδες τουρκοκοτζιαμπάσσιηδες σου, όπως τούτο που εκάμετε το 1999 με το Χρηματιστήριο.

Ο Σουλτάνος Ερτογάν τζιαι οι καρακιόζηδες ταλάτ… τζιαι σερτάρ ντενκτάς… εσένα θέλουν ντουγρού ντουγρού Βεζύρι στο Πασαλίκκι της Μπανανίας για να μείνει δαμαί στην Αβρούππα το ασκέρι τους τζιαι το μπαϊράκκι τους.

Το 2004 έκαμνες καυκάες τζιαι διούσες φιρμάνια τζιαι υποσχέσεις για μπαξίσσια στους ραγιάδες. Ενόμισες ότι το Μιλλέττι εν τσιηφλίκκι σου ρε Γενιτσάρ Αγά, τσιηράκκι του Αττίλα;

Σε ήντα κιλίκκι θα είμασταν σήμερα ρε Γκιαούρη Νενέκο, εάν επερνούσε το ρεζιλίκκι του 2004 με τες τρεις κυβερνήσεις τζιαι ππαράες γιοκ;

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
                    Τηλ. 99017040



14.1.2013

Πετρέλαια και μίζες
Εικοστοδεύτερο…

Μπασκείνες

Πως τους πάει η στολή !
1974 Ειδικός Αστυνόμος Χρύσανθος
1974 Ειδικός Τροχονόμος Νίκαρος
και πρόσφατα Ειδικός Αστυνομικός Πάμπορος.
Πιάστε ρε τα όργανα της τάξης που τον κώλο
Μπας και είναι;

Imperator της Μαφίας

… ΕΟΚΑ Β…
…Πραξικόπημα…
…πουττί της κουμέρας…
…Τρύπια Κράνη…
…Ροζ Βίζες…
S300… (ες τρακόσιες ναν οι μέρες τους)
…Χρηματιστήριο Revolutioners Ltd – Αυτοκτονίες…
… σχέδιο «Αναν» - Εγγλέζοι πετρέλαια… εποικοδομητικές ασάφειες με επεμβατικά δικαιώματα στον Αττίλα
Unops, Νίκος Χρυσάνθου (Βέρκα Μαύρη Ξιμαρισμένη)
«IMPERIUM NOMINEES LTD»
Imperioproperties
NOBLE centre
ΜΟΚΑΣ ΜΟΚΑΣ, πόσο σουσάμι βάζει στα κουλούρια ο κουλουράς;
Πιάστε ρε τον Ιμπεράτορα της Μουτταγιάκας που τον κώλο
πριν σας πιάσει εσάς σαν πρόεδρος που το λαιμό.

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
                    Τηλ. 99017040


14.1.2013

ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ

Δίδυμα Καθάρματα

Αν έχει ο Χι αν έχει ο Χίτλερ τα Ες Ες
τα πα τα πα τα πάντσερ την Γκεστάπο
έχει το Φυρεράκι σας στην Κρήτη S-300
έχει και Revolutioners με τα μεγάλα δόντια
και Τρύπια Κράνη, ένα στρατό Καθάρματα, Λαμόγια
εμπρός μασόνοι όλοι μαζί του Χρηματιστηρίου
να γδύσετε ένα λαό Αμπαλατοκυπραίων
Πάμπο στάθου, Πάμπο στάθου στο ύψος σου
σαν αδελφός, σαν αδελφός του Νίκου
το Τρίτο Ράιχ έρχεται στη νήσο των Αγίων
Ροζ Βίζας Εξαπτέρυγο, Ράτσα Μαφία Νίκου
Αν έχει ο Χι αν έχει ο Χίτλερ τα Ες Ες
να του φωνά να του φωνάζουν χάιλ
λένε τα γκεσταπόπουλα ζήτω το Φυρεράκι
λένε κ’ οι Revolutioners ζήτω ο Νικολάκης.

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com