15/1/13


15.1.2013

Εάν εκλεγεί ο εκλεκτός των μασονικών στοών Νίκος Αναστασιάδης, θα επιβάλει σκληρότερους φόρους, για να ξανακάνουν «ανάπτυξη», όπως τότε με το Χρηματιστήριο, οι πολυεκατομμυριούχοι μασόνοι που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό»

Λακωνικά: Θυμάστε τους «αγανακτισμένους» του Ιουλίου και του Αυγούστου του 2011; Ψηφίζοντας Νίκο Αναστασιάδη, είναι σαν να συνδαυλίζεις το ταξικό μίσος και πυροδοτείς την κοινωνική σύγκρουση. Οι στρατιές Αγανακτισμένων της αντίπερα όχθης θα περάσουν στην αντεπίθεση για να πάρουν εκδίκηση. Αυτά μας έλειπαν τώρα;

Θυμάστε την μαρτυρία στην τηλεόραση εκείνου του ιερέα (νομίζω ονομαζόταν Παπάτσεστος), ότι έβλεπε τους Πραξικοπηματίες να θάβουν τους μακαριακούς ζωντανούς; Ετοιμαστείτε, τα μακρά κοντά εγίνασιν. Τον Φεβρουάριο αυτός ο Αχάριστος (σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο) λαός, που έριξε τον Τάσσο Παπαδόπουλο και εξέλεξε τον Δημήτρη Χριστόφια, για να κάνει ακόμα καλύτερη την κατάσταση της Οικονομίας μας, αλλά και για να κάμει (που έκαμε) μια δίκαιη κοινωνία, τουλάχιστον για τους λαθρομετανάστες και τους τουρκο«κύπριους»  (οι οποίοι πραγματικά καλοπέρασαν πάνω στη ράσσιη των φτωχών συμπολιτών μας), ο ίδιος αυτός λαός, ετοιμάζεται να εκλέξει τον Χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β και γιο του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού» «Διευθυντή» Λεμεσού, που το πρωί του πραξικοπήματος, σύμφωνα με τον βουλευτή Ζαχαρία Κουλία, φωνάζοντας  εξύπνησε την γειτονιά, για να τους τσιεράσει επειδή «επέθανεν ο Μούσκος» !!

Θυμάστε την χαρακτηριστική κίνηση που έκανε με το δάκτυλο του ο Τάσσος Παπαδόπουλος, υπονοώντας ότι ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ψυχοπαθής; Την σκηνή αυτή την πρόβαλλε σε στιγμιότυπα η εφημερίδα «αλήθεια», η οποία δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να την προβάλλει… για να εκθέτει δήθεν τον Τάσσο Παπαδόπουλο. Γιατί σταμάτησε όμως η εφημερίδα «αλήθεια» να την προβάλλει και να υπενθυμίζει τον λαό, ιδιαίτερα τώρα πριν τις εκλογές, ότι σύμφωνα με τον Τάσσο Παπαδόπουλο (και όχι μόνο φυσικά) ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ψυχοπαθής; Πάντως εάν όσοι κατά καιρούς δήλωσαν ή ψιθύρισαν, ότι ο Νίκος Αναστασιάδης είναι πολύ ή έστω λίγο ψυχοπαθής δεν τον ψηφίσουν, δεν εκλέγεται.

Λόγω της Παγκόσμιας Οικονομικής Κρίσης και λόγω της Απληστίας των Τραπεζιτών και λόγω της συμπεριφοράς του πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Αθανάσιου Ορφανίδη (του οποίου ο «Δημοκρατικός Συναγερμός» ζητούσε με επιμονή τον επαναδιορισμό), αλλά και λόγω της Αισχρής συμπεριφοράς των Πολιτικάντηδων, δεξιών, αριστερών και κεντρώων, που δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν εγκαίρως στα φορολογικά μέτρα και να καταλήξουν σε ένα οδυνηρό συμβιβασμό, κάλεσαν τελικά την οδυνηρότερη Τρόικα.

«…κανένας Πούστης δεν αξίζει την συγνώμη…
και ποιος πληρώνει την ζημιά που έχει γίνει;»
Στίχοι: Ισαάκ Σούσης
Τραγουδά Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Ο Δημήτρης Χριστόφιας ενώ βρήκε τα ταμεία γεμάτα από τον Τάσσο Παπαδόπουλο, αντί να εφαρμόσει εκείνη την κινέζικη παροιμία που λέει, «Αν θες να χορτάσεις έναν άνθρωπο για μια μέρα δώστου ένα ψάρι, αν θές να τον χορτάσεις για μια ζωή μάθε του ψάρεμα», έκαμε γιάομα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που άφησε ο Τάσσος Παπαδόπουλος σαν πλεόνασμα, εφαρμόζοντας την κλασσική μέθοδο των κομμουνιστικών καθεστώτων που κατάρρευσαν, σύμφωνα με την οποία, ενόσω υπάρχουν χρήματα μοιράζονται… αντί να αξιοποιηθούν για να δημιουργηθούν παραγωγικές θέσεις εργασίας…

Η Τρόικα είναι ουσιαστικά εντός των πυλών. Την έφεραν οι Διεφθαρμένοι Πολιτικάντηδες (αριστεροί, δεξιοί και κεντρώοι) οι οποίοι ολιγώρησαν να πάρουν εγκαίρως προληπτικά μέτρα, όπως επίσης ολιγώρησαν να μελετήσουν την έκθεση της Γενικής Ελέγκτριας Χρυστάλλας Γιωρκάτζη, η οποία προειδοποιούσε για τους κινδύνους που εγκυμονούσε η παρουσία των 98 εμπορευματοκιβωτίων στη Ναυτική Βάση στο Μαρί, με αποτέλεσμα εκείνο τον Όλεθρο.

Πιστεύει οποιοσδήποτε πολίτης, ότι εάν εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης θα φορολογήσει το συνάφι του, τους πολυεκατομμυριούχους μασόνους, τους Revolutioners Ltd και τους μαφιόζους που ελέγχουν την εταιρεία του «Δημοκρατικού Συναγερμού», όταν μάλιστα το λέει ξεκάθαρα, ότι θα τους δώσει «κίνητρα για ανάπτυξη» (όπως στο Χρηματιστήριο σπλιτ, θυμάστε ρε Αμπάλατοι;) σε βάρος του λαού φυσικά;

Με πρόσχημα την παρουσία της Τρόικα, ο συνδυασμός Τρόικα – Νίκος Αναστασιάδης θα έχει τρομερές συνέπειες για τον λαό (τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη) και ο Νίκος Αναστασιάδης θα εμφανίζεται απλώς σαν το μακρύ χέρι (μακρυχέρης) της Τρόικα, το οποίο θα αφαιρεί διαρκώς από το καλάθι της νοικοκυράς, προκειμένου να δώσει «κίνητρα για ανάπτυξη» στους πολυεκατομμυριούχους μασόνους και Revolutioners Ltd που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό».

Όσοι νομίζετε ότι είδατε τους χειρότερους συνδυασμούς με την Τρόικα, όπως Γιωργάκης – Τρόικα, Παπαδήμος – Τρόικα και Σαμαράς  - Τρόικα, γελιέστε, αυτά είναι καλαμαρίστικα μικροαγγούρια. Ξέρετε τι θα σημαίνει για τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη ένας συνδυασμός Νίκου Αναστασιάδη – Τρόικας; Αγγούρι της Χλώρακας με λεπίδες σε μιαν Οικονομία με αιμορρόιδες.

Εάν εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης θα ακολουθήσει Δεύτερο και Τρίτο… μνημόνιο, πολύ σκληρότερο από το προεκλογικό πρώτο. Θα επιβάλει στα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη δυσβάστακτους φόρους για να δώσει «κίνητρα για ανάπτυξη» στους πολυεκατομμυριούχους μασόνους που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό».

Γράψετε το Αμπάλατοι για να το θυμάστε. Θα μειωθούν και άλλο οι μισθοί, θα μειωθούν επιπλέον οι συντάξεις, θα μειωθούν ακόμα και τα κοινωνικά επιδόματα, για να δοθούν «κίνητρα για ανάπτυξη» στους πολυεκατομμυριούχους μασόνους που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό».

Ο Νίκος Αναστασιάδης θα σας ξεζουμίσει, θα σας πιει το γαίμα για να κάνουν «ανάπτυξη» οι… δικοί του. Θα μπούμε σε μια μακρά περίοδο ισχνών αγελάδων για τον λαό και χοντρών αγελάδων για τους πολυεκατομμυριούχους μασόνους Τραπεζίτες… Μεγαλοεπιχειρηματίες… Βιομήχανους… Ξενοδόχους… Αυτοί οι οποίοι έφαγαν τα χρήματά σας με άλλο κόλπο στο χρηματιστήριο σπλιτ, πάντα θα βρίσκουν νέους τρόπους να σας τα τρώνε, τέθκιοι Ζοππόβορτοι που είσαστε.

Θα κλείσουν ή θα κινδυνεύσουν να υπολειτουργήσουν, προς όφελος των εμπόρων μπακαλογιατρών που «κόφκουν κκελλάες», τα νοσοκομεία. Θα έρθει η ώρα που θα λέει η μάνα των λαϊκών στρωμάτων και της μεσαίας τάξης στο παιδί της «Φάε μάνα μου το φαί σου να μεν το φάει η Τρόικα τζιαι ο Νίκος», όπως μετά την τουρκική εισβολή, κάποιοι εντελώς Αμπάλατοι έλεγαν «Φάε μάνα μου το φαί σου να μεν το φάσιν οι πρόσφυγες». Κάμετε όμως υπομονή, σε λίγες μέρες και πέντε (ή δέκα) χρόνια από σήμερα, αν είσαστε τυχεροί θα γλιτώσετε και από τον Νίκο Αναστασιάδη. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο γρήγορα θα περάσουν. Ξέρετε πόσες πολλές χιλιάδες από εσάς θα είναι ακόμα ζωντανοί και σε καλύτερη κατάσταση από τους Αιθίοπες; Να σας πω και έναν άλλο μυστικό; Εάν εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης θα έσσιει άκσσιον (action). Μετά τις εκλογές ο Νίκος Αναστασιάδης θα προσπαθήσει να επιβάλει Δεύτερο και Τρίτο… σκληρότερο μνημόνιο σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων και της μεσαίας τάξης. Θα δημιουργηθεί εμφυλιοπολεμικό, κλίμα στην Κύπρο. Αυτό που έκανε σε βάρος του Δημήτρη Χριστόφια τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2011 με τις ελεγχόμενες από αυτόν μεγάλες μάζες των Χορτάτων «αγανακτισμένων» του, που κατέβασε στη Λευκωσία, εκμεταλλευόμενος για καθαρά προεκλογικούς λόγους την Τραγωδία στο Μαρί (ενώ είναι και ο ίδιος συνένοχος επειδή δεν φρόντισε να μελετήσει την έκθεση της Γενικής Ελέγκτριας Χρυστάλλας Γιωρκάτζη, που προειδοποιούσε για τους κινδύνους…) θα του το κάνουν τώρα οι Προλετάριοι της ΠΕΟ… Θα υπάρξουν συγκρούσεις, η Κύπρος θα γίνει ένα ηφαίστειο και η Οικονομία της Πομπηία… Όπως ο ίδιος μεθοδικά προσπαθούσε να καταστρέψει οτιδήποτε προσπαθούσε να κτίσει η κυβέρνηση Χριστόφια, το ίδιο θα του κάνουν και αυτού… θα υπάρξουν αντίποινα… Από αυτή την ταξική σύγκρουση θα προκύψουν μύρια άλλα κακά, η κατάσταση της Οικονομίας θα επιδεινωθεί και τα σπασμένα της Οικονομίας της δεκαετίας Χριστόφια – Αναστασιάδη θα τα πληρώσει με κάποιο άλλο μνημόνιο (το πετρελαϊκό…) ο λαός.

Η Κύπρος όμως για να αναρρώσει από τις πληγές που της δημιούργησαν οι Πολιτικάντηδες χρειάζεται ηρεμία. Αυτός που θα εκλεγεί Πρόεδρος το 2013 πρέπει να έχει μιαν όσο το δυνατόν λιγότερο αρνητική σχέση με τα δύο άκρα για να αποφευχθεί η κοινωνική αναστάτωση και η ταξική σύγκρουση (Αυτά μας έλειπαν !). Η σημερινή κατάσταση δεν επιτρέπει γελοίες επιλογές. Στο τιμόνι πρέπει να βρίσκεται κάποιος ψύχραιμος, ήρεμος και έμπειρος και όχι κάποιος που φωνασκεί, βρίζει, οργίζεται, ρίχνει τασάκια… και παραδέχεται ότι δρα εν βρασμώ ψυχής. Η Κύπρος χρειάζεται Πρόεδρο με κοινωνικές ευαισθησίες και όχι ένα βρυκόλακα που θα κρατά μαζί με την Τρόικα, ο ένας μπρος και ο άλλος πίσω, το φέρετρο των λαϊκών στρωμάτων και της μεσαίας τάξης.

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, μόνο ο Γιώργος Λιλλήκας έχει καλές πιθανότητες, σε περίπτωση που περάσει την πρώτη Κυριακή να εμποδίσει τον Νίκο Αναστασιάδη να εκλεγεί. Δυστυχώς, οποιαδήποτε άλλη υποψηφιότητα, από Μαλά μέχρι ΕΛΑΜ, πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν Τυχοδιωκτική διότι εξυπηρετεί τα σχέδια του πλέον Διεφθαρμένου Πολιτικάντη Νίκου Αναστασιάδη.

Η ηγεσία του ΑΚΕΛ, επειδή ήλθε η Τρόικα, δεν θέλει να είναι ούτε κυβέρνηση, ούτε συγκυβέρνηση, αλλά να περάσει στην αντιπολίτευση για να κάνει ανέξοδη κριτική… Για αυτό τον λόγο έβαλε σκόπιμα τον Σταύρο Μαλά, γνωρίζοντας ότι χάνει σχεδόν σίγουρα, για να εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης, ελπίζοντας ότι το ΑΚΕΛ θα αυξήσει και πάλιν τα ποσοστά του εκμεταλλευόμενο την λαϊκή αγανάκτηση και οργή που θα δημιουργηθεί σε βάρος του Νίκου Αναστασιάδη από τα απάνθρωπα μέτρα που θα πάρει σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων και της μεσαίας τάξης… για να διεκδικήσει το ΑΚΕΛ τις προεδρικές εκλογές, όχι πλέον με τον Σταύρο Μαλά αλλά με τον Άντρο Κυπριανού το 2018. Αυτή η συμπεριφορά όμως είναι Ανέντιμη και Ανήθική απέναντι σ’ εκείνους τους φτωχούς ανθρώπους που θα οδηγηθούν κατά τη διάρκεια της πενταετίας του Νίκου Αναστασιάδη στην οικονομική εξαθλίωση, στην πείνα και στην αυτοκτονία (όπως τότε με το Χρηματιστήριο).

Σε περίπτωση που εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης και με το πρόσχημα της Τρόικα πιάσει τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη από τον λαιμό για να τους φορολογήσει προς όφελος των πολυεκατομμυριούχων μασόνων που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό», οι πραγματικά Αγανακτισμένοι  και ιδιαίτερα οι ψηφοφόροι του ΑΚΕΛ, πρέπει να στραφούν πρώτα κατά της ηγεσίας του ΑΚΕΛ, που ενώ μας μένουν ελάχιστες μέρες μέχρι τις εκλογές και ενώ βλέπουν ότι ο Σταύρος Μαλάς δυστυχώς δεν μπορεί να εξασφαλίσει ούτε τα ποσοστά του ΑΚΕΛ, προσπαθούν να εξοντώσουν τον Γιώργο Λιλλήκα που σύμφωνα με την κοινή λογική, είναι ο μόνος που έχει καλές πιθανότητες να εξουδετερώσει τον πλέον Διεφθαρμένο Πολιτικάντη και ηγέτη των νεοφιλελεύθερων μασόνων Νίκο Αναστασιάδη. Επαναλαμβάνω και σε αυτό το κείμενο, σε περίπτωση που περάσει ο Σταύρος Μαλάς την πρώτη Κυριακή, εγώ θα τον ψηφίσω την δεύτερη για να έχω την συνείδησή μου ήσυχη, ότι πολέμησα μέχρι και την τελευταία μέρα των εκλογών τον Νίκο Αναστασιάδη. Επειδή όμως δυστυχώς ο Σταύρος Μαλάς είναι ταυτισμένος με την διακυβέρνηση Δημήτρη Χριστόφια και κατά συνέπεια δεν μπορεί ουσιαστικά να κερδίσει την δεύτερη Κυριακή, οποιοσδήποτε ψηφίσει Σταύρο Μαλά την πρώτη Κυριακή, παίζει το παιχνίδι του Νίκου Αναστασιάδη που τον θέλει αντίπαλό του στο δεύτερο γύρο για να τον διαλύσει.

Οποιοσδήποτε ψηφίσει Σταύρο Μαλά την πρώτη Κυριακή θα είναι συνυπεύθυνος για την εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη την δεύτερη Κυριακή.

Όπως θεωρούμε τον Νίκο Αναστασιάδη σαν τον ηθικό αυτουργό των όσων κακών συνέβησαν σε βάρος της Κύπρου τα τελευταία πέντε χρόνια (κοίταξε στο διαδίκτυο το σχετικό δημοφιλές κείμενό μου «Νίκος Αναστασιάδης, ο Ηθικός Αυτουργός του Προσχεδιασμένου Εγκλήματος κατά της Οικονομίας και γενικά κατά της Κύπρου») έτσι θα θεωρήσουμε και τον Άντρο Κυπριανού και την ηγεσία του ΑΚΕΛ σαν ηθικούς αυτουργούς για όσα καταστροφικά διαπράξει σε βάρος της Κύπρου και του λαού ο Νίκος Αναστασιάδης.

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
Τηλ. 99017040

Πατριώτη, φωτοτύπισέ το και κυκλοφόρησε το, για να εμποδίσουμε την εκλογή του χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β Νίκου Αναστασιάδη, γιου του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού» «Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, ο οποίος αν εκλεγεί, θα φορολογήσει με το πρόσχημα της Τρόικα άγρια τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη, για να δώσει «κίνητρα για ανάπτυξη» στους πολυεκατομμυριούχους μασόνους Τραπεζίτες… Βιομήχανους… Μεγαλοεπιχειρηματίες… Ξενοδόχους, που ελέγχουν το κόμμα – Εταιρεία του «Δημοκρατικού Συναγερμού», οι οποίοι Απατεώνες αυτοί, ξανάφαγαν τα χρήματα του λαού το 1999 με το κόλπο του χρηματιστηρίου σπλιτ, οδηγώντας κάποιους πολίτες στην αυτοκτονία.

Πάντως, εάν ο Νίκος Αναστασιάδης δεν είναι εντελώς Αχάριστος, σε περίπτωση που εκλεγεί, όπως ο Γλαύκος Κληρίδης ευχαρίστησε τον Απατεώνα Άκη Τζοχατζόπουλο, έτσι και αυτός, πρέπει να ευχαριστήσει την ηγεσία του ΑΚΕΛ, για τις πλάτες που του έκανε, να βάλει σκόπιμα (επειδή ήλθε η Τρόικα και το ΑΚΕΛ θέλει να περάσει στην αντιπολίτευση) σαν ανθυποψήφιο του τον Σταύρο Μαλά και όχι κάποιον από τους εκατοντάδες εκλέξιμους από το ΔΗΚΟ, από την ΕΔΕΚ, από τους «Οικολόγους», από τους Ανένταχτους, που θα μπορούσαν άνετα να ρίξουν του ώμου τους τον Νίκο Αναστασιάδη, εάν είχαν και την υποστήριξη της ηγεσίας του ΑΚΕΛ.