20/4/13


10.1.2013

Πετρέλαια και μίζες
Δεκατοέννατο…

Τα Μ.Μ.Ε στα χρόνια των πετρελαίων

Αυτή τη φορά ο καυγάς δεν είναι για το πάπλωμα όπως λέει η παροιμία, αλλά για ένα διπλό στρώμα (φυσικού αερίου και πετρελαίου).

Λόγω υδρογονανθράκων διακυβεύονται συμφέροντα δισεκατομμυρίων (χιλιάδων εκατομμυρίων δηλαδή) ευρώ. Όπως δήλωσε μάλιστα η Πραξούλα Αντωνιάδου πριν λίγες μέρες στο Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, σύμφωνα με δική της έρευνα, η αξία των κοιτασμάτων ανέρχεται στα 2,5-3 τρισεκατομμύρια (Πόσοι άραγε στην Κύπρο μπορούν να γράψουν αυτό τον αριθμό και να είναι απόλυτα σίγουροι ότι δεν έκαναν λάθος;) Η Πραξούλα Αντωνιάδου διετέλεσε καθ’ ύλην αρμόδια υπουργός. Λόγω της συμπεριφοράς της δεν την άντεξε ούτε ο Δημήτρης Χριστόφιας και την έδιωξε. Τώρα κατέρχεται σαν υποψήφια στις εκλογές, προκειμένου να υπουργοποιηθεί αργότερα στην κυβέρνηση «Εθνικής Σωτηρίας» από τον Νίκο Αναστασιάδη (αν εκλεγεί φυσικά).

Τα οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα και ιδιαίτερα οι πολυεκατομμυριούχοι, μπορούν να αγοράζουν τους πάντες ή σχεδόν τους πάντες (ας με δοκιμάσουν δελεάζοντάς με με όλους τους θησαυρούς του κόσμου, για να γράψω ή έστω να βάλω διαφήμιση τους στην ιστοσελίδα μου και να αναφέρομαι σε π.χ. πολιτικό ήθος του Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος υπογράφει στην τράπεζα σαν κοινός απατεώνας με διαφορετικό επίθετο. Γιατί άραγε;)

Τα οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα των Revolutioners Ltd του Χρηματιστηρίου και οι πολυεκατομμυριούχοι μασόνοι που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό», διαθέτουν τεράστια οικονομική ευχέρεια, μπορούν να αγοράζουν όχι μόνο δημοσιογράφους αλλά ολόκληρα δημοσιογραφικά συγκροτήματα, με τα κτίρια, τις εγκαταστάσεις και το ανθρώπινο δυναμικό, από τους ιδιοκτήτες μέχρι και τις καθαρίστριες των μεγάρων τους, οι οποίες ξέρουν ποιες σκονισμένες βρωμιές να καθαρίζουν και ποιες Λαδωμένες Βρωμιές να ποϋρίζουν. Την κρίσιμη ώρα δεν δικαιούται κανένας να σιωπά, διαφορετικά δεν διαφέρει σε τίποτε από τον Απατεώνα Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος πουλά «πατριωτισμό» στα μνημόσυνα των Ηρώων μας, αλλά το 1974 βολεύτηκε από τον πατέρα του Πραξικοπηματία «Αστυνομικό» «Διευθυντή» Λεμεσού στα μετόπισθεν. Σιωπούν μόνο οι Πουλημένοι Ψευδοπατριώτες.

Μπήκαμε στην τελική ευθεία. Τα πράγματα άρχισαν να γίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνα… Ο «γραφικός» (Παρανοϊκός) Νίκος Αναστασιάδης, δεν ρίχνει πλέον τασάκια, ούτε τσιριλλά, ούτε ξιτιμάζει… αλλά δηλώνει «με σεμνότητα», ότι θα εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή και ότι «έρχεται η άνοιξη» (εννοώντας τον εαυτό του, τον δίδυμο αδελφό του Πάμπο τον βιζα-ντινολόγο, τον Μιχάλη Παπαπέτρου, τον Κωστάκη Θεμιστοκλέους, τον Νίκο Ρολάνδη, την Καίτη Κληρίδου, που πάλλεται η καρδιά της από αγάπη για τους έποικους κ.α.).

Ο Νίκος Αναστασιάδης ίσως είναι το μοναδικό φαινόμενο στην παγκόσμια πολιτική Ιστορία, που ενώ θα έπρεπε να εξασφαλίζει το 52% (36% ο ΔΗΣΥ συν 16% το ΔΗΚΟ) και να εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή, σε όλες τις δημοσκοπήσεις εξασφαλίζει με το κούντημα μόλις ένα 37% περίπου, διότι οι Δηκοϊκοί γνωρίζουν εδώ και χρόνια ότι είναι Ξιμαρισμένος, τον ανακατσιούν και δεν τον θέλουν.

Δεν είναι όμως και το ευκολότερο πράγμα να τα βάζει κάποιος με τα Δίδυμα Καθάρματα, τους μασόνους και τους ακροδεξιούς σωματέμπορους που τους περιβάλλουν. Όσοι δεν πουληθούν, όσοι δεν προσκυνήσουν, όσοι δεν συμβιβαστούν ή έστω δεν κρύψουν, θα εξοντωθούν… για να ανοίξει ο δρόμος για το μαύρο χρυσόμαλλο δέρας στους Revolutioners Ltd του Χρηματιστηρίου, οι οποίοι ξανάφαγαν με άλλο κόλπο τα χρήματα αυτού του Αμπάλατου λαού το 1999 στο Χρηματιστήριο.

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
                        Τηλ. 99017040

Πατριώτη, φωτοτύπισέ το και κυκλοφόρησε το, για να εμποδίσουμε την εκλογή του χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β Νίκου Αναστασιάδη, γιου του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού» «Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, ο οποίος αν εκλεγεί, θα φορολογήσει με το πρόσχημα της Τρόικα άγρια τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη, για να δώσει «κίνητρα για ανάπτυξη» στους πολυεκατομμυριούχους μασόνους Τραπεζίτες… Βιομήχανους… Μεγαλοεπιχειρηματίες… Ξενοδόχους, που ελέγχουν το κόμμα – Εταιρεία του «Δημοκρατικού Συναγερμού», οι οποίοι Απατεώνες αυτοί, ξανάφαγαν τα χρήματα του λαού το 1999 με το κόλπο του χρηματιστηρίου σπλιτ, οδηγώντας κάποιους πολίτες στην αυτοκτονία.

Πάντως, εάν ο Νίκος Αναστασιάδης δεν είναι εντελώς Αχάριστος, σε περίπτωση που εκλεγεί, όπως ο Γλαύκος Κληρίδης ευχαρίστησε τον Απατεώνα Άκη Τζοχατζόπουλο, έτσι και αυτός, πρέπει να ευχαριστήσει την ηγεσία του ΑΚΕΛ, για τις πλάτες που του έκανε, να βάλει σκόπιμα (επειδή ήλθε η Τρόικα και το ΑΚΕΛ θέλει να περάσει στην αντιπολίτευση) σαν ανθυποψήφιο του, τον δυστυχώς συν-καμμένο Σταύρο Μαλά και όχι κάποιον από τους εκατοντάδες εκλέξιμους από το ΔΗΚΟ, από την ΕΔΕΚ, από τους «Οικολόγους», από τους Ανένταχτους, που θα μπορούσαν άνετα να ρίξουν του ώμου τους τον Νίκο Αναστασιάδη, εάν είχαν και την υποστήριξη της ηγεσίας του ΑΚΕΛ.