21/4/13


16.2.2013

Οι προτάσεις του Γιώργου Λιλλήκα για το φυσικό αέριο είναι υλοποιήσιμες

Ο  Δημήτρης Χριστόφιας και ο Νίκος Αναστασιάδης είναι της κλασσικής σχολής, που θέλει την πολιτική να είναι η τέχνη του εφικτού. Εάν αυτός είναι ο ορθός ορισμός για αυτή την Τέχνη, τότε δεν υπάρχει ουσιαστικά λόγος να μην εκλέξουμε τον Χριστόφια της δεξιάς φατρίας Νίκο Αναστασιάδη.

Η πολιτική όμως δεν είναι η τέχνη του εφικτού αλλά η Τέχνη να καταστήσεις το Ευκταίο εφικτό. Αυτά που προτείνει ο Γιώργος Λιλλήκας προκειμένου να γλιτώσουμε από την Τρόικα, την ανεργία και την δυστυχία μπορούν να υλοποιηθούν (κοίταξε προηγούμενες σχετικές αναλύσεις μου).

Εάν μία μόλις ημέρα πριν έλθει η Φόνισσα βασίλισσα της Αγγλίας στην Κύπρο, σας έλεγε κάποιος ότι, ξέρετε αύριο που θα έλθει η βασίλισσα της Αγγλίας, ένας γιατρός που θα είναι υπό προληπτική κράτηση στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λεμεσού, με χειροπέδες στα χέρια και σε απεργία πείνας και δίψας, θα μπορέσει να ξεφύγει από τους αστυνομικούς φρουρούς του και με όπλο του τις χειροπέδες που του πέρασαν στα χέρια, θα καταθρυματίσει τον ανεμοθώρακα της βασιλικής ρόλς ρόις που θα φέρουν στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λεμεσού για να προστατέψουν και θα κάνει γνωστό το Κυπριακό Ζήτημα και στις πέντε ηπείρους, εσείς θα το πιστεύατε; Εκείνη την εποχή ο Νίκος Αναστασιάδης έπαιζε κουμέρες… και έβγαζε ψηφοθηρικά λογύδρια στα μνημόσυνα των Ηρώων Μας που είχε απαγχονίσει η βασίλισσα του.


Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
        Τηλ. 99017040