23/4/13


                                                            23.6.2011
Όγδοη εισήγηση για να ξεφύγει η Ελλάδα Μας τον κίνδυνο
οικονομικής χρεοκοπίας που αντιμετωπίζει …

Η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε, ότι πριν το τέλος του 2011 υπολογίζει να αρχίσει εργασίες ανόρυξης πετρελαίου από το πρώτο θαλάσσιο οικόπεδο που πήρε από την «Κυπριακή» «Δημοκρατία».
Εισήγηση:  Η ανόρυξη του πετρελαίου στο δεύτερο θαλάσσιο οικόπεδο να ανατεθεί στη Γαλλία, χώρα μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μεγαλύτερος δανειστής των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., με την προϋπόθεση, ότι όλα τα κέρδη θα χρησιμοποιηθούν για την εξόφληση του Δημόσιου Χρέους που δημιούργησαν οι Διεφθαρμένοι (Ανθ)«έλληνες» Πολιτικάντηδες σε βάρος της Ελλάδας Μας.
Αυτή η γεώτρηση της οποίας το πετρέλαιο θα χρησιμοποιηθεί για εξόφληση του Δημόσιου Χρέους του Ελληνικού Κράτους να ονομαστεί ΕΛΔΥΚ. ΕΛΔΥΚ, Ελληνική Δύναμη Κύπρου δηλαδή, ονομάζω εγώ, τις εκατοντάδες χιλιάδες των Κυπρίων που είναι περήφανοι που είναι Έλληνες, Ακρίτες της Νοτίου Ελλάδας (Κύπρου), όπως και τα αδέλφια Μας από την Υπόλοιπη Ελλάδα που υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία εδώ στην Αλύτρωτη Ελλάδα.
Αφού η Γαλλία αρχίσει την άντληση πετρελαίου, με την παρουσία εδώ του γαλλικού αεροπλανοφόρου ή έστω άλλων μονάδων του Γαλλικού Στόλου, που θα προστατεύουν την ευρύτερη περιοχή από τους τουρκομογγόλους πειρατές, «δίπλα» της σε άλλα θαλάσσια οικόπεδα, να εγκαταστήσουμε και εμείς είτε Ανεξάρτητα Ελληνικά Γεωτρύπανα, είτε σε συνεργασία με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή την Ρωσσία… να αντλήσουμε το πετρέλαιο που μας ανήκει.
Μπορεί το 1974 να θυσιάστηκε η Κόρη (Κύπρος) για να σωθεί η Μάνα (Ελληνικό Κράτος) όπως με Θρασύτατη Αναίδεια  παραδέχτηκαν η Αμαλία Φλέμιγκ (βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ), ο Αλέξανδρος Μαγκάκης και ο Μίκης Θεοδωράκης (θυσιάστηκε δηλαδή ή Κύπρος στον Αττίλα για να πέσει η Χούντα, να αποκατασταθεί η καραμανλοπαπανδρεϊκή «δημοκρατία», να επιστρέψουν οι Διεφθαρμένοι Πολιτικάντηδες στην καρέκλα, να ξαναρπάξουν την κουτάλα … για να υποδουλώσουν οικονομικά την Ελλάδα Μας) αλλά σήμερα η προδομένη Κόρη (Κύπρος) μπορεί να ξεχρεώσει την Αγαπημένη Μάνα σε πείσμα του εξαιρετικού μεν μουσικοσύνθετη, αλλά Μίκη Μάους της Πολιτικής, Μίκη Θεοδωράκη που μετά το «Ή Καραμανλής ή τανκς» ισχυριζόταν ότι δήθεν «δεν μπορούμε να έχουμε Υγεία, Παιδεία και Κυπριακό»… Όλα αυτά φυσικά τότε που τραγουδούσε με τους Κωλότουρκους και έπαιρνε τα τουρκικά βραβεία ιππεκτσί, που τελικά δεν τα άντεξε ούτε η Λιάνα Κανέλη του ΚΚΕεξ.
Εμείς ξέρουμε να διαχωρίζουμε την Ελλάδα Μας από την Κυνοβουλευτική Φάουσα (έτσι λέγαν στην Κύπρο τον καρκίνο) η οποία κατατρώει τα σπλάχνα της Ελλάδας Μας από το 1974.
Ελλάδα είναι ο … Βασιλιάς Μας Λεωνίδας… ο Αυτοκράτορας Μας Αλέξανδρος και ας μην ήταν «δημοκράτες» όπως ο Περικλής και η Ασπασία ή ο Ανδρέας και η Μιμή. Ελλάδα είναι οι έμποροι της Φιλικής Εταιρείας που προετοίμασαν την Αντιτουρκική Επανάσταση της Ελληνικής Φυλής. Ελλάδα είναι οι Άρχοντες και τα Αρχοντόπουλα της Πελοποννήσου.. που αφού Επανελληνοποιήθηκαν «έβγαλαν τα Ασιατικά, φόρεσαν την Τραγόκαπα και κίνησαν τον γιγάντιο μοχλό της Επανάστασης». Ελλάδα είναι ο Έλληνας Εθνικιστής Θεόδωρος Κολοκοτρώνης που ήθελε «Γκουβέρνο Μιλιτάρε» και ας ηττήθηκε από τους «δημοκράτες» Κωλέττη και Μαυροκορδάτο… που τον κατατρόπωσαν με την βοήθεια του πρώτου αγγλικού δανείου… Ελλάδα είναι ο κάθε ένας που γεννήθηκε, σκέπτεται και δρα σαν Έλληνας και όχι το Ανθελληνικό Ρωμαίικο Κοπριτάριο.

                                                                                                Χάρης Αριστείδου
                                                                                                Τηλ.: 99017040