20/4/13


11.11.2012

Τα ΜΜΕ των πολυεκατομμυριούχων
Τρίτο…

Κλώνε της Τρέλλας του Τρίτου Ράϊχ
με Ξυρισμένο το πατρώνυμο της επίσημης γυναίκας σου
το Πραξικόπημα της μπυραρίας του Μονάχου απέτυχε το…2004
Το σχέδιο «Ανάν» «τούπεσσιη» για … «ικίπιρ»… είναι Προδοσία
«Τούπεσσιη» ναν οι μέρες σου, Προδότη Νενέκο

Το 2004 γλιτώσαμε από το Νταχάου και το Άουσβιτς της Ομοσπονδίας. Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ αντιλαμβανόμενη την επερχόμενη Καταστροφή λόγω των επεμβατικών «δικαιωμάτων» της τουρκίας, σε συνάρτηση με τις εποικοδομητικές ασάφειες του Χάους των 9.000 σελίδων, υποστήριξε τελικά το «Όχι», την ίδια ώρα που οι σούπερ «πατριώτες» του ΔΗΣΥ εξευτέλιζαν τους Αντιδραστικούς στο Ξεπούλημα, αφήνοντας υπονοούμενα για τον Γιαννάκη Μάτση… αναγκάζοντας τον να σηκώσει ροζ κάρτα σε αντίθεση με τον πουτσαρά των μετόπισθεν και της κουμέρας… Νενέκο, που σήκωσε ψηλά αρσενική κάρτα μπλε, ίνα επαληθεύσει το ρηθεν «αρχίδια μπλε και δυο αυγά τουρκίας»…

Οκτώ χρόνια μετά, τα περισσότερα ΜΜΕ, δρώντας σαν μηχανικό σώμα του Τέταρτου Ράϊχ, ανοίγουν δρόμο και κάνουν πλάτες για τον «οδοιπόρο στα Σούσα»… Ανανοκλή. Τα ΜΜΕ των πολυεκατομμυριούχων και οι δημοσιογράφοι της παραγγελιάς έκρυψαν επιμελώς κάτω από το χρυσοκεντημένο χαλί της λήθης, όλα τα σκάνδαλα και τις Βρωμιές (ή τουλάχιστον όσα περιήλθαν κατά καιρούς σε γνώση του λαού) στις οποίες έχει εμπλακεί μέχρι σήμερα ο Νίκος Αναστασιάδης.

Ο Τύπος στην Κύπρο (και όχι μόνο στην Κύπρο φυσικά…) δυστυχώς δεν είναι στην υπηρεσία της Ελευθεροτυπίας αλλά στην υπηρεσία της πλουτοκρατίας.

Τα περισσότερα ΜΜΕ είναι εργαλεία της Φατρίας των πολυεκατομμυριούχων μασόνων του ΔΗΣΥ, τα οποία ποδηγετούν, με το αζημίωτο φυσικά, τους Ζοππόβορτους του Δέρβη και τους νέους Αμπάλατους βλαστούς στα αρπαχτικά χέρια των Revolutioners Ltd του Χρηματιστηρίου της Αυτοκτονίας.

Τα ΜΜΕ της Διαπλοκής και της Συναλλαγής που κάνουν πλάτες στους Προδότες και τους κάνουν ηγέτες της Πατρίδας για να τους κρίνουν μετά (χα χα χα) αφού μας τους φορτώσουν και τους ανεβάσουν στην εξουσία, έχουν τρομερές ευθύνες για την κατάσταση που οδήγησαν οι Διεφθαρμένοι Πολιτικάντηδες την Οικονομία Αθηνών και Λευκωσίας.

Τα περισσότερα ΜΜΕ των πολυεκατομμυριούχων μεγαλοκαναλαρχών – ξενοδόχων, μεγαλοεπιχειρηματιών-μεγαλοεκδοτών, κάνουν πλάτες στην υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη για να ασκούν αύριο κριτική στην εξουσία! Περίπου ότι έκανε και εκείνος ο Τρισάθλιος Ειδικός Πυροσβέστης στην Κέρκυρα. Προκειμένου να έχει δουλειά (για να πληρώνεται φυσικά) έβαζε φωτιές και έτρεχε πρώτος να τις σβήσει, μέχρι που τον συνέλαβαν.

Η μεγάλη Ανηθικότητα κάποιων ΜΜΕ της Συναλλαγής και της Διαπλοκής είναι ότι δεν τόλμησαν να πουν ξεκάθαρα ή να προβάλουν ευθέως τον Νίκο Αναστασιάδη για να μη βρεθούν μελλοντικά εκτεθειμένα και εκτεθειμένοι. Το έκαναν με ακόμα πιο Ανήθικο τρόπο. Κατάστρεψαν εντελώς για λογαριασμό του Νίκου Αναστασιάδη τον Δημήτρη Χριστόφια. Έκαναν τον Δημήτρη Χριστόφια σκόπιμα και μεθοδικά να φαίνεται σαν ο χειρότερος πρόεδρος και ο χειρότερος πολιτικός που γέννησε αυτός ο τόπος, προκειμένου να μπορέσει να επιβιώσει πολιτικά ο Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος μετά το δημοψήφισμα το 2004 (όταν αποκαλύφθηκε ότι στην τράπεζα χρησιμοποιούσε διαφορετικό επίθετο – γιατί άραγε; - ενώ απέκτησε και παλατάκι στη πανάκριβη περιοχή «Καλόγηροι» Μουτταγιάκας, ενώ λίγο πριν δήλωνε ότι δεν είχε περιουσία…) εθεωρείτο μέχρι και την Τραγωδία στο Μαρί, σαν το μεγαλύτερο Μίασμα και Βδέλυγμα της Πολιτικής που γέννησε αυτός ο τόπος, ακόμα και από πολλούς από εκείνο το 66% του Συναγερμού που το 2004 αγνόησαν τους Εκβιασμούς και τις Απειλές του Νίκου, των άλλων τούρκων, των Άγγλων και των Αμερικανών.

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
         Τηλ. 99017040

Πατριώτη, φωτοτύπησέ το και κυκλοφόρησέ το για να εμποδίσουμε την εκλογή του Χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β Νίκου Αναστασιάδη, γιου του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού» «Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, ο οποίος έχει τ' αρχίδια μόνο για τις κουμέρες …του, αλλά το 1974 αποδείχθηκε αρσενικός Πούττος βολεμένος από τον Πραξικοπηματία πατέρα του στα μετόπισθεν… Πατριώτη φωτοτύπησέ το και κυκλοφόρησέ το, διότι εάν εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης, θα φορολογήσει μαζί με την Τρόικα άγρια τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη για να δώσει «κίνητρα για ανάπτυξη» στους πολυεκατομμυριούχους Μασόνους, Τραπεζίτες, Βιομήχανους, Ξενοδόχους, Μεγαλοεπιχειρηματίες που ελέγχουν το κόμμα-Εταιρεία του ΔΗΣΥ και οι οποίοι Απατεώνες ξανάφαγαν τα χρήματα του λαού το 1999 με άλλο κόλπο στο Χρηματιστήριο.