23/4/13


12/7/2011

Όλοι οι Δολοφόνοι να παραιτηθούν

Εντολοδόχε Αποθηκάριε του Αμερικανικού Ιμπεριαλισμού Δημήτρη Χριστόφια Παραιτήθου

Αρκετές ώρες μετά την χθεσινή Τραγωδία (Δολοφονική Ενέργεια) ο «κυβερνητικός» εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου ανακοίνωνε επίσημα τα εξής:  «Υπάρχουν δώδεκα νεκροί και εξηνταδύο τραυματίες … Ο Υπουργός Άμυνας κύριος Κώστας Παπακώστας και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Πε… Πέτρος Τσαλικίδης αναλαμβάνωντας την ευθύνη έθεσαν την παραίτηση τους στη διάθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος και απεδέχθει…»
Από χθες ακούμε συνεχώς πολλούς δημοσιογράφους να αναφέρονται στην παραίτηση του «Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς» Πέτρου Τσαλικίδη. Κάτι που δεν γνωρίζει ίσως μέχρι σήμερα ούτε ο «Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς» Πέτρος Τσαλικίδης,  είναι ότι ο ίδιος δεν διετέλεσε ποτέ Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς. Όταν ήταν «Υπουργός» Άμυνας, ο Σωκράτης Χάσικος, γαμπρός του επιχειρηματία και εκδότη Φρίξου Κουλέρμου…, με νομοσχέδιο που ετοίμασε, φρόντισε να αφαιρέσει την αρχηγία της Εθνικής Φρουράς από τον εκάστοτε Διοικητή του ΓΕΕΦ και να την περάσει στο εκάστοτε κομματόσκυλο που λόγω συμφερόντων… βολεύεται την δεδομένη στιγμή σαν «Υπουργός» Άμυνας της Μπανανίας, κάποιες φορές χωρίς να έχει την οποιαδήποτε σχέση με το αντικείμενο (όπως π.χ. ο Σωκράτης Χάσικος, o Γιαννάκης Ομήρου κ.ά) και κάποιες φορές έχοντας πολύ χαμηλού επιπέδου μόρφωση όπως  ο Κώστας Παπακώστας.
Κατά συνέπεια, εάν ο Αντιστράτηγος Πέτρος Τσαλικίδης παραιτήθηκε διότι τόσα χρόνια είχε την εντύπωση ότι ήταν ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, αυτό θυμίζει «ποντιακό» ανέκδοτο… Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς ήταν ο Ανεπαρκέστατος Τυχοδιώκτης Κώστας Παπακώστας, ο οποίος σαν Διοικητής της Μ.Μ.Α.Δ. ευθύνεται για την δολοφονία του Λευτέρη και της Έλσης (πόσοι τα θυμούνται σήμερα αυτά) ενώ σαν Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς είναι συνυπεύθυνος (μαζί με τον Δημήτρη Χριστόφια) για το χθεσινό Ολοκαύτωμα.
Πριν λίγο καιρό ο Ούγκο Τσάβες της Βενεζουέλας, ορθά πράττοντας, έστειλε στην φυλακή τον Υπουργό Άμυνας της χώρας (αν και φίλος του) όχι διότι δολοφόνησε δώδεκα στρατιωτικούς και πυροσβέστες, αλλά απλώς διότι έκλεψε…
Ψες στο κύριο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του «Ρ.Ι.Κ.» ακούσαμε μεταξύ άλλων τα εξής:  «Τα φονικά εμπορευματοκιβώτια κυρίες και κύριοι κρύβουν μία διπλωματική κρίση εν τω μέσω της οποίας βρέθηκε η Κύπρος … Τον Φεβρουάριο του 2009 ο παραιτηθείς Υπουργός Άμυνας δήλωνε ότι το υλικό ήταν ακίνδυνο και θα μπορούσε να φυλακτεί και σε κατοικημένη περιοχή.
Πριν από 12 ημέρες συγκυριακά αποκαλύφθηκαν από το «γουίκι λίκς»… απόρρητα τηλεγραφήματα των Αμερικανών που φανερώνουν πιέσεις που άσκησαν στην Κύπρο για να κατάσχει τα κιβώτια από πλοίο που είχε αποπλεύσει από το Ιράν με προορισμό την Συρία…»
Ώστε οι Αμερικάνοι… και οι Εβραίοι πίεσαν για εκφόρτωση και αποθήκευση του φορτίου στην Κύπρο; Και ο Αποθηκάριος των Φονιάδων των Λαών, Δημήτρης Χριστόφιας υπάκουσε.
Εάν το παιδί του Δημήτρη Χριστόφια ή του Κώστα Παπακώστα ή οποιουδήποτε άλλου Επικίνδυνου Μαλάκα υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία στη Ναυτική Βάση Ζυγίου, θα ανέχονταν εκεί την παρουσία 90 περίπου φορτωμένων εμπορευματοκιβωτίων με πυρίτιδα κ.τ.λ για τρία περίπου χρόνια;  Η μη αποτροπή του Εγκλήματος θεωρείται Συνενοχή.

                                                                                                Χάρης Αριστείδου
                                                                                                Τηλ. 99 017040