21/4/13


14.11.2012

Τα MME των πολυεκατομμυριούχων
Έκτο…

Η Διαπλοκή και η Συναλλαγή των πολυεκατομμυριούχων μεγαλοκαναλαρχών, μεγαλοεκδοτών και των Διεφθαρμένων Πολιτικάντηδων είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

Ποιος δημοσιογράφος όμως τόλμησε να ερευνήσει την Διαπλοκή και την Συναλλαγή μεταξύ των κομματαρχών και του αφεντικού του; Ποιος δημοσιογράφος τόλμησε να ρωτήσει π.χ. πόσα πλήρωσαν το 1998 οι Απατεώνες Γλαύκος Κληρίδης και Νίκος Αναστασιάδης στους καναλάρχες για τις προεκλογικές τους ανάγκες και ιδιαίτερα για τις προεκλογικές τηλεοπτικές εκτοξεύσεις των S-300, που στοίχησαν στο λαό περίπου ένα δισ. (χίλια εκατομμύρια) ευρώ; Δικαιούται ή δεν δικαιούται να γνωρίζει ο λαός πόσα πήραν, έστω πάνω από το τραπέζι, οι καναλάρχες για να παίζουν συνεχώς τις προεκλογικές τηλεοπτικές εκτοξεύσεις των S-300 που μας οδήγησαν τελικά στο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου των Revolutioners… στις αυτοκτονίες και στο σχέδιο Λονδίνου CIA «Ανάν» (Ερτογάν) με τις «εποικοδομητικές» ασάφειες, τα επεμβατικά δικαιώματα στον Αττίλα και το ξεπούλημα των πετρελαίων μας στον άγγλο Κατακτητή;

Ένας ερευνητής που θέλει να βρει πρόσφατες ενδείξεις για την Διαπλοκή και την Συναλλαγή μεταξύ των πολυεκατομμυριούχων μασόνων που ελέγχουν το κόμμα-Εταιρεία του ΔΗΣΥ και των πολυεκατομμυριούχων μεγαλοεκδοτών, δεν έχει παρά να ερευνήσει μέσα στις ίδιες τις εφημερίδες τους για την Τραγωδία στο Μαρί. Ο Δημήτρης Χριστόφιας σίγουρα έχει εκείνο το μερίδιο των ευθυνών που του αναλογεί. Πόσο τόνισαν όμως τα ΜΜΕ των πολυεκατομμυριούχων την ευθύνη των βουλευτών, που ενώ είχαν στα χέρια τους την προειδοποιητική έκθεση της Γενικής Ελέγκτριας Χρυστάλλας Γιωρκάτζιη δεν φρόντισαν να την μελετήσουν; Πόσον τόνισαν τα ΜΜΕ των πολυεκατομμυριούχων την ευθύνη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκου Αναστασιάδη, που γυρίζει τους γάμους, τα βαφτίσια, τα μνημόσυνα, τις κηδείες, τις χοροεσπερίδες… για να κάνει δημόσιες σχέσεις και κατά συνέπεια δεν έχει χρόνο για να εργαστεί για αυτό το οποίο πληρώνεται χοντρά, (με νόμους που ψηφίζει ο ίδιος ευλογώντας τα γένια του) για να ασκήσει δηλαδή κοινοβουλευτικό έλεγχο; Δεν θα έπρεπε ο Νίκος Αναστασιάδης σαν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναθέσει τουλάχιστον σε κάποιον από τους βολευτές του κόμματος του, που προσπαθούν να εξυπηρετήσουν στα ρουφιανομάγαζα τους (κατά Κίκη Γιάγκου) τους Κωλογλύφτες τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν την επανεκλογή τους για να διπλασιάσουν και να τριπλασιάσουν τις Πατριδοφάγες συντάξεις τους, να μελετήσει την έκθεση της Γενικής Ελέγκτριας; Και όμως τα ΜΜΕ της Διαπλοκής και της Συναλλαγής και οι δορυφόροι των μεγαλοεκδοτών, μισθοφόροι δημοσιογράφοι της παραγγελιάς, κάλυψαν ουσιαστικά και τον Νίκο Αναστασιάδη και κατά συνέπεια και τους άλλους συνυπεύθυνους για την Τραγωδία στο Μαρί βουλευτές, επειδή στόχος τους ήταν ο Δημήτρης Χριστόφιας και η Τραγωδία στο Μαρί ακόμα μια αφορμή.

Ακόμα και το πόρισμα Πόλυ Πολιβίου είναι διαβλητό. Ενώ ο νομικός αυτός έκανε μια αξιόλογη αλλά γενικόλογη μελέτη για την Διαφθορά που επικρατεί στην πολιτική ζωή… άφησε ανενόχλητους τους βουλευτές, αν και είχαν στην κατοχή τους την προειδοποιητική έκθεση της Γενικής Ελέγκτριας Χρυστάλλας Γιωρκάτζιη, επειδή ίσως είχε πολιτικές φιλοδοξίες και πίστευε ότι θα μπορούσε να είναι ο ίδιος υποψήφιος πρόεδρος.

Τα ΜΜΕ των πολυεκατομμυριούχων μαζί με τα εξαρτήματα τους, τους πληρωμένους δημοσιογράφους της παραγγελιάς, σκόπιμα και μεθοδικά κατάστρεψαν, με τα πλυντήρια μυαλών που ελέγχουν, παντελώς τον Δημήτρη Χριστόφια παρουσιάζοντας τον σαν τον χειρότερο πρόεδρο της «Κυπριακής» «Δημοκρατίας» και όλα αυτά προς όφελος του ηγέτη των νεοφιλελεύθερων μασόνων Νίκου Αναστασιάδη, του οποίου ο βίος και η πολιτεία είναι γνωστοί… Το ιδιαίτερα Ανήθικο της συμπεριφοράς των ΜΜΕ των πολυεκατομμυριούχων έγκειται στο ότι επειδή ο Νίκος Αναστασιάδης λόγω της αλαζονικής συμπεριφοράς του και των σκανδάλων βρισκόταν στον πάτο της υπόληψης του λαού γνωρίζοντας πόσο Διεφθαρμένος είναι, δεν θέλησαν να τον βοηθήσουν άμεσα να επιβιώσει για να μην εκτεθούν μελλοντικά, αλλά το έκαναν με έμμεσο τρόπο. Καταπόντισαν τον Δημήτρη Χριστόφια στον απόπατο, με αποτέλεσμα ο πάτος του απόπατου να θεωρείται όροφος πολιτικής ηθικής σε σχέση με τον απόπατο.

Ο Δημήτρης Χριστόφιας αντιλήφθηκε ότι δεν μπορεί να επανεκλεγεί το 2013 για αυτό αποσύρθηκε υπέρ του Σταύρου Μαλά. Σε περίπτωση που περάσει ο Σταύρος Μαλάς την πρώτη Κυριακή εγώ θα τον ψηφίσω την δεύτερη Κυριακή. Σύμφωνα όμως με τις δημοσκοπήσεις, τρεις μόλις μήνες πριν τις εκλογές ο Σταύρος Μαλάς έχει ένα ποσοστό 20%-25%, δηλαδή δεν μπορεί να εξασφαλίσει ούτε τα ποσοστά του ΑΚΕΛ. Όταν ο Σταύρος Μαλάς δεν μπορεί να εξασφαλίσει ούτε τα ποσοστά του ΑΚΕΛ, πως θα μπορέσει να εξασφαλίσει την δεύτερη Κυριακή τις ψήφους των χιλιάδων ψηφοφόρων του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ, των «Οικολόγων» και των Ανέντακτων που θα ψηφίσουν την πρώτη Κυριακή Γιώργο Λιλλήκα; Δυστυχώς τα ΜΜΕ των πολυεκατομμυριούχων μεγαλοκαναλαρχών, μεγαλοεκδοτών, δεν κατάστρεψαν μόνο τον Δημήτρη Χριστόφια, κατάστρεψαν και οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο έχει άμεση σχέση μαζί του, προς όφελος του Νίκου Αναστασιάδη. Ας μην παίξουμε το παιχνίδι του Νίκου Αναστασιάδη και των πολυεκατομμυριούχων μασόνων Τραπεζιτών, Ξενοδόχων, Μεγαλοεπιχειρηματιών, Βιομηχάνων που ελέγχουν την συμμορία του ΔΗΣΥ. Ο Σταύρος Μαλάς έχει καλές πιθανότητες να περάσει την πρώτη Κυριακή αλλά σχεδόν καμιά να κερδίσει την δεύτερη. Εάν όμως ο Γιώργος Λιλλήκας περάσει την πρώτη Κυριακή, την δεύτερη Κυριακή ο Νίκος Αναστασιάδης θα πάει στο γραφείο του για να «παίζει κουμέρες» και να ρίχνει τασάκια…

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
Τηλ. 99017040

Πατριώτη, φωτοτύπησέ το και κυκλοφόρησέ το για να εμποδίσουμε την εκλογή του Χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β Νίκου Αναστασιάδη, γιου του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού» «Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, ο οποίος έχει τ' αρχίδια μόνο για τις κουμέρες …του, αλλά το 1974 αποδείχθηκε αρσενικός Πούττος βολεμένος από τον Πραξικοπηματία πατέρα του στα μετόπισθεν… Πατριώτη φωτοτύπησέ το και κυκλοφόρησέ το, διότι εάν εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης, θα φορολογήσει μαζί με την Τρόικα άγρια τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη για να δώσει «κίνητρα για ανάπτυξη» στους πολυεκατομμυριούχους Μασόνους, Τραπεζίτες, Βιομήχανους, Ξενοδόχους, Μεγαλοεπιχειρηματίες που ελέγχουν το κόμμα-Εταιρεία του ΔΗΣΥ και οι οποίοι Απατεώνες ξανάφαγαν τα χρήματα του λαού το 1999 με άλλο κόλπο στο Χρηματιστήριο.