21/4/13


24.9.2012

Ανέκδοτο της εποχής

«…θέλω να πω πως την ίδια ώρα, δεσμεύομαι και είμαι απόλυτα αποφασισμένος να τιμήσω μέχρι και το τελευταίο ιώτα, των όσων θα αποτελέσουν την κοινή βάση για ένα πρόγραμμα διακυβέρνησης που θα συνενώνει τις περισσότερες των πολιτικών δυνάμεων, όσων τουλάχιστον οι θέσεις συμπίπτουν…»
Νίκος Αναστασιάδης, 30.7.2012

Προς Καρεκλογιαννήες,

Όϊ να τον πιστεύκετε ρε μάππουροι για να πιάσετε υπουργεία… τζιαι καρέκλες στους Ημικρατικούς Οργανισμούς… Τούτα εν να σας τα δώσει, αλλά στο Κυπριακό ο νούρος του σσιύλλου εν ισιώνει. Εν παγαπόττης, εν να σας γελάσει τζιαι εν να ξαπολύσετε τα υπουργεία δείχνωντας την απαρέσκεια σας, κρατώντας μόνο τες καρέκλες στους Ημικρατικούς Οργανισμούς.

Να πιστέψω ότι δεν το ξέρετε, ότι είναι Απατεώνας και ότι θα σας γελάσει στο Κυπριακό; Το ξέρετε, το ξέρετε. Απλώς θέλετε τις καρέκλες των Υπουργείων και των Ημικρατικών Οργανισμών για να βολέψετε τους γκόμενους, τις γκόμενες, συγγενείς… Κωλογλύφτες και όταν αποκαλυφθούν οι προθέσεις του, θα προσποιηθείτε, ότι ξαφνιάζεστε, θα τον καταγγείλετε σαν παράσπονδο, θα εγκαταλείψετε τα υπουργεία και θα κρατήσετε τις καρέκλες στους Ημικρατικούς Οργανισμούς για να συνεχίσετε το βόλεμα… μέχρι να ξεπουλήσει την Κύπρο. Είστε και σείς κάτι Κωλοπαίδια !!

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
         Τηλ. 99017040