19/4/13


1.3.2012

Ηγέτες Φατριών Κατηγορίας Σκουπίδια

Λακωνικά: Τα Μ.Μ.Ε. των πολυεκατομμυριούχων της πλουτοκρατίας και οι πληρωμένοι δημοσιογραφίσκοι της… Παραγγελιάς, προωθούν με Δόλιο τρόπο την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη, αναμοχλεύοντας διαρκώς τον Αριστερό Βούρκο, αρωματίζοντας με έμμεσο τρόπο τον Δεξιό Βόθρο.

Αναλυτικά: Όσον αφορά την εκτίμηση που τρέφει η πλειοψηφία του λαού απέναντι στους Δημήτρη Χριστόφια και Νίκο Αναστασιάδη και οι δύο βρίσκονται στην Κατηγορία Σκουπίδια (υποστηρίζονται βασικά μόνο από τους συμφεροντολόγους ψηφοφόρους των κομμάτων-Φατριών τους).

Η διαφορετικής έντασης Δυσοσμία που αισθάνεται ο λαός σήμερα, έγκειται στο ότι τα Μ.Μ.Ε. των πολυεκατομμυριούχων της Πλουτοκρατίας και οι αργυρώνητοι δημοσιογραφίσκοι της Παραγγελιάς αναμοχλεύουν δολίως και συνεχώς τον πυθμένα του Ερυθρού  Βούρκου στον οποίο βρίσκεται ο Δημήτρης Χριστόφιας, ενισχύοντας στον λαό την Αφόρητη Δυσοσμία που προκαλεί, αφήνοντας τον πυθμένα του Μαύρου Βόθρου στον οποίο βρίσκεται ο Νίκος Αναστασιάδης ανενόχλητο, συγκαλύπτοντας ουσιαστικά την Βρωμιά και Δυσωδία που αυτός εκπέμπει (Τρύπια Κράνη… βόλεμα αδελφού – Ρόζ Βίζες… S-300… Χρηματιστήριο-Revolutioners – Αυτοκτονίες… σχέδιο Λονδίνου - C.I.A. – («Ανάν») 2004 – Unops – Εκβιασμοί – Απειλές – Τράπεζα Νίκος Χρυσάνθου… βόλεμα κουμέρας…) κρύβοντας τις Βρωμιές του Νίκου Αναστασιάδη και την Προδοσία του 2004, μέσα στους τόμους των εφημερίδων τους, κάτω από τάπητες των ραδιοθαλάμων τους και στα λογιστήρια των μεγάρων τους, όπου ξεχρεώνονται στους Πληρωμένους… οι «πληρωμένες πολιτικές διαφημίσεις»…

Οι ίδιοι Πληρωμένοι Απατεώνες που το 1998 φιμώνοντας με… επανεξέλεξαν τον «πιλότο της R.A.F.» (Αυτόματο Πιλότο της Αγγλικής Εξωτερικής Πολιτικής) Προδότη Γλαύκο Κληρίδη, ο οποίος υποσχόταν προεκλογικά S-300… και μας έφερε το Καταστροφικό σχέδιο «Ανάν», είναι οι ίδιοι που προωθούν σήμερα με Δόλιο Τρόπο την υποψηφιότητα του αρχηγού του «ναι» Νίκου Αναστασιάδη, κάνοντας γαργάρα την προδοσία του 2004.

Οι  Δημοσιογράφοι – Μαριονέττες των Μ.Μ.Ε. της Πλουτοκρατίας, προσποιούνται ότι αγνοούν, ότι την Κρίσιμη Ώρα, ο Δημήτρης Χριστόφιας, υποτίθεται ότι ψήφισε «Όχι», αλλά σίγουρα δεν κάλεσε τους οπαδούς του να ψηφίσουν «ναι», την ίδια ώρα που ο αρχηγός του Καταστροφικού «ναι» Νίκος Αναστασιάδης, μαζί με τους Άγγλους, τους Αμερικανούς, την Unops και τον Ισλαμοναζιστή Ερτογάν, Τρομοκρατούσαν το λαό, Εκβίαζαν και Απειλούσαν προκειμένου να τον ανάγκαζαν να ψηφίσει «ναι».

Χάρης Αριστείδου
Τηλ. 99017040

Υ.Γ.     Μπορεί να μας πει ο γιος του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού Διευθυντή» Λεμεσού και Χρηματοδότης της ΕΟΚΑ Β Νίκος Αναστασιάδης, πόσα επλήρωσε το κόμμα (Φατρία) του το 1998, προκειμένου να επανεκλεγεί ο Απατεώνας Γλαύκος Κληρίδης, σε πολυεκατομμυριούχους καναλάρχες για να προβάλλουν τις προεκλογικές εκτοξεύσεις των S-300, οι οποίοι προσγειώθηκαν στο Δημόσιο Χρέος της Κύπρου (του Λαού δηλαδή);