23/4/13


30.11.2012

Θα ανοίξετε την πόρτα του καπιταΛηστικού φρενοκομείου και του Δεύτερου μνημονίου της Τρόικα για τον Χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β και γιο του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού» «Διευθυντή» Λεμεσού Νίκο Χρυσάνθου Αναστασιάδη;

Στις 21.9.2012 ενώ μοίραζα τα φυλλάδια μου κατά του Νίκου Αναστασιάδη στη Λεμεσό, συναντήθηκα με ένα παλιό συμμαθητή μου στο Δημοτικό και στις πρώτες τρεις τάξεις του Γυμνασίου. Ο Μάκης ήταν φανατικός Ακελικός από τότε και ιδεολόγος κομμουνιστής. Όχι όπως τους ΑκεΛηστές της «βουλής» της Μάσας που μαζί με τα άλλα golden boys έκλεψαν από τον λαό πρόσφατα 1,8 δισ. (χίλια οκτακόσια εκατομμύρια) ευρώ συν 6 δισ. (έξι χιλιάδες εκατομμύρια) ευρώ για να ξεχρεώσουν κάποιες ιδιωτικές επιχειρήσεις (τράπεζες) που τους «διαγράφουν» (χαρίζουν) τα κομματικά… χρέη, για να τους κρατούν την δεδομένη στιγμή που τ' αχαμνά.

Με τον Μάκη είχαμε ξανασυναντηθεί λίγους μήνες πριν, του έδωσα το βιβλίο μου               «Ο Χαιρέκακος Νίκος Αναστασιάδης», συζητήσαμε σχετικά και συμφωνήσαμε. Τώρα που ξανασυναντηθήκαμε τυχαία, εντελώς αυθόρμητα τον ρώτησα, «Ρε Μάκη μου τι πάτε να κάμετε;» «Χάρη» μου είπε «δεν ξέρεις τι θα ψηφίσω». Αμέσως κατάλαβα και του είπα «ξέρω, τον Λιλλήκα» «Που το κατάλαβες;» με ρώτησε «Για να με φκει ο Αναστασιάδης» του είπα. «Ρε Χάρη» μου είπε «πόσοι που τούτους του ΔΗΚΟ τζιαι της ΕΔΕΚ που εν να ψηφίσουν Λιλλήκα την πρώτη Κυριακή εν να ψηφίσουν Μαλά την δεύτερη; Παρά να φκει τζιείνο το λέσσιη…». Ο Μάκης είχε αναλάβει κάποτε να κάμει κάποιες μετατροπές στο γραφείο του Νίκου Αναστασιάδη. Όταν ο Νίκος Αναστασιάδης αντιλήφθηκε ότι ο Μάκης είναι του ΑΚΕΛ άρκεψε να τσιριλλά «Α…α…α…α τόσοι χτίστες ίσσια τον κουμμουνιστή μου εφέρετε;» Ο Μάκης του απάντησε ως εξής «Άκου να δεις, οι μόνοι που δουλεύκουν σήμερα εν οι κομμουνιστές, οι άλλοι παίζουν στο χρηματιστήριο». Ήταν η εποχή που οι μετοχές έκαναν σπλιτ…

Ακελικέ ψηφοφόρε, σε περίπτωση που περάσει ο Σταύρος Μαλάς, την δεύτερη Κυριακή εγώ θα τον ψηφίσω. Για να εκλεγεί όμως ο Σταύρος Μαλάς χρειάζεται, εάν εξασφαλίσει τα ποσοστά του ΑΚΕΛ, κάποιες δεκάδες χιλιάδες ψήφους επιπλέον. Πού θα τις βρει, όταν τα ΜΜΕ της πλουτοκρατίας και τα άλλα οικονομικά συμφέροντα φρόντισαν να εξαφανίσουν κάθε ίχνος συμπάθειας της πλειοψηφίας του λαού απέναντι στο ΑΚΕΛ;

Ακελικέ ψηφοφόρε, πολέμησα τον Διεφθαρμένο Νίκο Αναστασιάδη όσο κανένας άλλος Κύπριος (όσο κανένας άλλος άνθρωπος στον πλανήτη). Μόνο για τα καθαρά τυπογραφικά έξοδα των βιβλίων μου, τα οποία χαρίζω κατά χιλιάδες και χωρίς να υπολογίσουμε τις χιλιάδες εργατώρες, πλήρωσα 11.000 ευρώ, την ίδια ώρα που το αυτοκίνητό μου στοιχίζει δεν στοιχίζει 600 €. Όποιος νομίζει ότι είναι εύκολο να τα βάζει κάποιος με την Συμμορία του Νίκου του Πάμπου, και με τους Κωλογλύφτες τους, ειδικά τώρα που παίζονται συμφέροντα δισεκατομμυρίων λόγω πετρελαίων, ας κοπιάσει…

Ακελικέ ψηφοφόρε, εάν εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης θα σε πατήσει στο λαιμό. Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ. Το κόμμα αυτό ελέγχεται πλήρως από τους πολυεκατομμυριούχους μασόνους Τραπεζίτες… Μεγαλοεπιχειρηματίες… Ξενοδόχους… Βιομήχανους. Ο Νίκος Αναστασιάδης θα φορολογήσει άγρια τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη για να κάνουν όλοι αυτοί οι Αχόρταγοι μασόνοι «ανάπτυξη», όπως τότε με το χρηματιστήριο σπλιτ. Όλα αυτά που υπόσχεται τώρα προεκλογικά είναι ψέματα S-300.

Ακελικέ ψηφοφόρε, τώρα που ήλθε η Τρόικα η ηγεσία του κόμματος σου δεν θέλει να είναι ούτε «κυβέρνηση» ούτε «συγκυβέρνηση». Θέλει να περάσει στην αντιπολίτευση για να κάνει ανέξοδη κριτική, γνωρίζοντας ότι το Αδίστακτο δίδυμο Αναστασιάδης – Τρόικα θα σε πατήσει στο λαιμό.

Ακελικέ ψηφοφόρε, η ηγεσία του κόμματος σου έβαλε σκόπιμα τον Σταύρο Μαλά υποψήφιο για να χάσει, να εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης, να μετατρέψει την Κύπρο σε Κόλαση για να εμφανιστεί το 2018 ο Άντρος Κυπριανού σαν μεσσίας της κολάσεως. Εκτός και αν πιστεύεις ότι θα είναι και το 2018 υποψήφιος ο Σταύρος Μαλάς. Ο Σταύρος Μαλάς είναι υποψήφιος μιας χρήσεως, όπως ήταν το 2008 ο Γιαννάκης Κασουλίδης, όταν ο Νίκος Αναστασιάδης κατέστρωνε τα δικά του Ανήθικα σχέδια.

Ακελικέ ψηφοφόρε, ο Σταύρος Μαλάς μπορεί να περάσει την πρώτη Κυριακή αλλά δεν εκλέγεται την δεύτερη. Ο Γιώργος Λιλλήκας μπορεί να θριαμβεύσει την δεύτερη Κυριακή εάν τον βοηθήσεις να περάσει την πρώτη. Τι θα προτιμήσεις να κάνεις για να γλιτώσουμε την Κύπρο Μας από τον Νίκο Αναστασιάδη και τα παιδιά σου από την δυστυχία στην οποία θα τα οδηγήσει η νεοφιλελεύθερη πολιτική του Νίκου Αναστασιάδη προς όφελος των πολυεκατομμυριούχων μασόνων Τραπεζιτών… Ξενοδόχων… Μεγαλοεπιχειρηματιών… Βιομήχανων που ελέγχουν το κόμμα-Εταιρεία του ΔΗΣΥ.


Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
Τηλ. 99017040

Πατριώτη, φωτοτύπησέ το και κυκλοφόρησέ το, για να εμποδίσουμε την εκλογή του Χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β Νίκου Αναστασιάδη, γιου του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού» «Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, ο οποίος έχει τ' αρχίδια μόνο για τις κουμέρες …του, αλλά το 1974 αποδείχθηκε αρσενικός Πούττος, βολεμένος από τον Πραξικοπηματία πατέρα του στα μετόπισθεν… Πατριώτη φωτοτύπησέ το και κυκλοφόρησέ το, διότι εάν εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης, θα φορολογήσει μαζί με την Τρόικα άγρια τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη για να δώσει «κίνητρα για ανάπτυξη» στους πολυεκατομμυριούχους Μασόνους, Τραπεζίτες, Βιομήχανους, Ξενοδόχους, Μεγαλοεπιχειρηματίες που ελέγχουν το κόμμα-Εταιρεία του ΔΗΣΥ και οι οποίοι Απατεώνες ξανάφαγαν τα χρήματα του λαού το 1999 με άλλο κόλπο στο Χρηματιστήριο.


30.11.2012

Από το κόλπο του χρηματιστηρίου στο κόλπο της «Αναχρηματοδότησης» των Τραπεζών

Τα golden boys  της «βουλής» της Μάσας έκλεψαν από τον λαό 1,8 δισ. (χίλια οκτακόσια εκατομμύρια) ευρώ συν 6 δισ. (έξι χιλιάδες εκατομμύρια) ευρώ για να ξεχρεώσουν κάποιες ιδιωτικές επιχειρήσεις (τράπεζες) που τους «διαγράφουν» (χαρίζουν) τα κομματικά… χρέη. Να γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί πόσοι «βουλευτές» και άλλοι πολιτικάντηδες, αλλά και καναλάρχες και εκδότες (ή οι συγγενείς τους) είναι κάτοχοι τραπεζικών μετοχών. Πόσοι επίσης από όλους αυτούς που ανήκουν στο κόμμα των «καλικαντζάρων» πήραν μετοχές (προνομιακές ή μη) από τις τράπεζες πριν την κατάρρευση του χρηματιστηρίου το 1999, όταν οι «τράπεζες» (Τραπεζίτες) ξανάφαγαν τα χρήματα του λαού.

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
Τηλ. 99017040


30.11.2012

«Οι μοτοσυκλετιστές φταίνε μόνο κατά 35%»
Εφημερίδα «Ο φιλελεύθερος», 30.11.2012

Εάν οι δικυκλιστές μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν, ότι στους δρόμους, δίπλα τους, οδηγούν τα αυτοκίνητα τους εκατοντάδες ψυχοπαθείς… δεν θα τολμούσαν να οδηγούν δίκυκλα (ποδήλατα, μηχανές…)

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
Τηλ. 99017040