25/4/13



Όταν πουζιάσει η Ομοσπονδία θα ακολουθήσει … ο Όλεθρος

Θυμάστε τις φωτογραφίες με τα πουζιασμένα εμπορευματοκιβώτια όπως τις δημοσίευσε η εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ» στις 12 και 13.7.2011, την επόμενη και την μεθεπόμενη ημέρα δηλαδή του Μεγάλου Φονικού, που έγινε στη Ναυτική Βάση Ζυγίου; Ίσως τις αναδημοσιεύσουμε μελλοντικά σαν εξώφυλλο ενός βιβλίου με θέμα την Ομοσπονδία.

Τα γεγονότα της 11.7.2011 είχαν σαν αποτέλεσμα μεγάλη μερίδα του Λαού να αποκαλεί τους υπεύθυνους με Οργή Δολοφόνους… Εάν δεν είχαμε τόσους νεκρούς και οι ζημιές ήσαν μόνο οικονομικές (δισεκατομμύρια ευρώ) ο Λαός θα τους αποκαλούσε απλώς, είτε με Οργή, είτε σκωπτικά, Μαλάκες. Τοποθέτησαν 98 εμπορευματοκιβώτια φορτωμένα με στρατιωτικό υλικό (πυρίτιδα κ.τ.λ.) σε απόσταση λίγων μέτρων από τον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Βασιλικού (το πιο ακριβό ίσως έργο της Κύπρου) προκαλώντας ζημιές δισεκατομμυρίων ευρώ. Και Φονιάδες και Επικίνδυνοι Μαλάκες.

Όλες αυτές τις ζημιές θα τις πληρώσει ο Λαός, ενώ όλοι αυτοί οι Βολεμένοι Κοπρίτες θα συνεχίσουν να παίρνουν τους παχυλούς μισθούς τους ή έστω τις παχυλές συντάξεις τους. Και όλα αυτά επειδή οι πενηνταέξι «βουλευτές» της Μπανανίας σκόπιμα δεν προνόησαν για κατάσχεση περιουσιών… Εδώ θα αναφέρω ένα παράδειγμα. Η νομοθεσία προνοεί ότι το ανώτατο όριο ταχύτητας είναι εκατόν χιλιόμετρα την ώρα. Κατά συνέπεια ένας οδηγός που τρέχει με εκατόν εξήντα ή εκατόν σαράντα ή εκατόν είκοσι… και σκοτώνει έναν συνάνθρωπο μας θα έπρεπε να καταδικάζεται σαν φονιάς και η νομοθεσία να προβλέπει κατάσχεση της περιουσίας του (ή μέρος αυτής) υπέρ των ορφανών… του θύματος.

Οι πρόνοιες της «λύσης» (Διάλυσης) της Ομοσπονδίας είναι όπως τη πυρίτιδα και τα άλλα πυρομαχικά που περιείχαν τα 98 εμπορευματοκιβώτια στη Ναυτική Βάση Ζυγίου, για τα οποία ο «Υπουργός» Άμυνας Κώστας Παπακώστας μας έλεγε ότι: «το υλικό ήταν ακίνδυνο και θα μπορούσε να φυλακτεί και σε κατοικημένη περιοχή». Μια «λύση» Δούρειος Ίππος, παραγεμισμένη με εκρηκτικά ολικής καταστροφής.

Οι ίδιοι Επικίνδυνοι Μαλάκες που άφησαν το πολεμικό υλικό σε ανοικτό χώρο, μέσα σε εμπορευματοκιβώτια που αναπτύσσουν κάτω από τον ζεστό ήλιο της Κύπρου απίστευτες θερμοκρασίες, προκαλώντας το Μεγάλο Φονικό στη Ναυτική Βάση Ζυγίου και οικονομικές ζημιές δισεκατομμυρίων ευρώ είναι οι ίδιοι Επικίνδυνα Ανιστόρητοι Μαλάκες που προσπαθούν να εξαπατήσουν το λαό να δεχθεί μιαν ομοσπονδία με τους τούρκους, επειδή έτσι αποφάσισε ο Οβραιο«αμερικάνος» Κίσινγκερ.

Μια παραφύση Ομοσπονδία μεταξύ Ελλήνων και τούρκων στην Κύπρο θα είναι εκ φύσεως πουζιασμένη.

Για να αντιληφθείτε τι πρόκειται να πάθουμε εάν οι Unbalance (Αμπάλατοι) πετύχουν να εξαπατήσουν τον λαό να δεχτεί μιαν Ομοσπονδία με τους Παράσπονδους τούρκους, διαβάστε το μικρό βιβλίο μου «Ομοσπονδία το Τσιμέντωμα της Προδοσίας», για να μάθετε πόσο σέβονται εδώ και εκατοντάδες χρόνια οι Παράσπονδοι τούρκοι τις οποιεσδήποτε συμφωνίες υπογράψουν. Υπενθυμίζω ότι λίγο μετά το δημοψήφισμα του 2004, αποκαλύφθηκε, ότι αν ψηφίζαμε και εμείς «ναι» στο δημοψήφισμα, τούρκοι στρατηγοί (αφού διαλύαμε πρώτα εμείς την Άμυνά Μας, έτσι προέβλεπε το Προδοτικό σχέδιο) θα προχωρούσαν σε πραξικόπημα και ανατροπή των συμφωνιών.

Χάρης Αριστείδου
Τηλ. 99017040