21/4/13


19.8.2012

Ο Νίκος Αναστασιάδης παραδέχεται ότι είναι Απατεώνας

«… Νίκος Αναστασιάδης και Μάριος Καρογιάν έκαναν λόγο για σημαντικές συγκλίσεις στο Κυπριακό…»
Τηλεοπτικός σταθμός «Αντένα», δελτίο ειδήσεων, 18.8.2012

Νίκος Αναστασιάδης: «Ένα άλλο στοιχείο είναι η καθαρότητα της θέσης που πρέπει να διακρίνει πλέον όλους μας, δηλαδή ο σεβασμός εις την ετυμηγορία, όπως εξεφράσθη το 2004 σε σχέση με το…ο, α…α…α…α σχέδιο Ανάν. Με πλήρη σεβασμό στις θέσεις που ετήρησε ο καθένας τότε, αλλά και με απόλυτο σεβασμό εις την ετυμηγορία του λαού που το 76% είχεν απορρίψει εκείνο το σχέδιο, δεν είναι δυνατόν να επανέλθει είτε ως είχε, είτε με διακοσμητικές ή φραστικές αλλαγές, γιατί μια ανάλογη ενέργεια θα οδηγούσε όπως κατ’ επανάληψη είπα, σε μια δεύτερη απόρριψη και μια δεύτερη απόρριψη σίγουρα θα ήταν καταστροφική για τον τόπο…»

Σχόλιο: Μα έσσιει τζι’ άλλους έξυπνους σαν εσένα η μάνα σου ρε Νίκο… Παμπόνικο;
Ρε Νίκο αισθάνομαι την αδήριτη ανάγκη να σε πω Απατεώνα. Τι θα έλεγες για ένα έντιμο συμβιβασμό να σε πω Παγαποττούϊ;

Αμέσως μετά το δημοψήφισμα του Απριλίου του 2004 και ενώ το ίδιο το σχέδιο «Ανάν» προέβλεπε ότι, σε περίπτωση που απορριφθεί πεθαίνει, ο Νίκος Αναστασιάδης δήλωνε τα εξής: «Ακούστε κύριοι, θα πρέπει να…α…α είμαστε ρεαλιστές. Όσοι πιστεύουν, ότι…ι μετά τα σημερινά αποτελέσματα, είτε στην μια, είτε στην άλλη κοινότητα, δίνεται η δυνατότητα μιας διαπραγμάτευσης σε βαθμό αλλοίωσης του σχεδίου, πρέπει να συνεχίζουν να θέλουν να εξαπατούν τον λαό…».

Σχόλιο: Νίκος Αναστασιάδης ο Απατεώνας. Πρώτος στα γράμματα, πρώτος στο λιθάρι (τασάκια) και πρώτος στο πήδηγμα… Και μια και ο λόγος περί πηδήγματος. Πρόσεχε αγωνιζόμενε λαέ (αφού ξεκουραστείς λίγο) να μην την πάθεις όπως τον Λάμπρο Τζαβέλα από τον Αλή Πασά… τον Τεπελενλή, ο οποίος τον κάλεσε για να συνεκστρατεύσουν…



Βίοι Παράλληλοι

Γιος της Χάμκω
Αδελφός της Χαϊνίτζας
προϊστάμενος της Ελενίτσας
έκανε το σπίτι της Γαρδίκι
έχων γυναικωνίτην και ανδρωνίτην
στρατόν από Αχόρταγους Κωλογλύφτες
Τζοχαντζαραίους Αληπασαλήδες
μαζί του και ο Κωλέττης, ο Θανάσης Βάγιας, ακόμα και ο Καραϊσκάκης
… όταν ήταν Διάβολος
και εγώ Χατζησεκρέτης να γράφω την «Αληπασιάδα» του.
Νίκος Αναστασιάδης
ο Αλή Πασάς που ξέρασεν ο Άδης.
Ο Δερβέναγας του σχεδίου  Ανάν
Βεζύρης με την ψήφο των Ραγιάδων !!!

«μπέσα για μπέσα ωρέ μπίρω μου»
Όπερ εστί μεθερμηνευόμενο «ο λόος του αδρώπου», ΔΗΚΟ μου

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
Τηλ. 99017040

Πατριώτη, φωτοτύπησέ το και κυκλοφόρησέ το, για να αποκλείσουμε την εκλογή του Χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β Νίκου Αναστασιάδη, γιου του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού Διευθυντή» Λεμεσού, Χρύσανθου Αναστασιάδη και αδελφού του Πάμπου, ο οποίος αρσενικός Πούττος το 1974 βολεμένος από τον Πραξικοπηματία πατέρα του, έκανε το «τράφικ» στα μετόπισθεν, ενώ το 2004, μαζί με τους Άγγλους, τους Αμερικάνους και τους τούρκους, Τρομοκρατούσε το λαό Εκβίαζε και Απειλούσε για το τι θα παθαίναμε δήθεν εάν ψηφίζαμε «Όχι».
Όσοι αμφιβάλλετε, ότι ο Νίκος Αναστασιάδης είναι Απατεώνας και γενικά Παλιάνθρωπος, ρωτήστε τον Δήμο… της κουμέρας του, που του έκανε το σπίτι καλοκαιρινό.