14/3/13


29.5.2011

Από το «Τσοβόλα δώστα όλα» του Διεφθαρμένου Ανδρέα Παπανδρέου στο «Υπάρχουν τα λεφτά» του γιου του, Γιωργάκη.

«Η απάντηση στο πού τα φάγατε τα λεφτά είναι μια. Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί, ακολουθώντας μια πραχτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος».

Θεόδωρος Πάγκαλος, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, 21.9.2010

«Μα για να σωθεί η Ελλάδα τους καιρούς τους ύστατους βρείτε κάπου έναν Καιάδα και γκρεμοτσακίστε τους»
Νίκος Γκάτσος, Ποιητής

Εφόσον ο μπαμπάς σου ρε Γιωργάκη, πριν χωρίσει τη μαμά σου για να παντρευτεί και να προικίσει με «ρόζ βίλα…» την Αειπάρθενο μητριά σου «Κυρία Δήμητρα Παπανδρέου», διέταξε τον αρμόδιο υπουργό του, Τσοβόλα, να τα δώσει όλα, προκειμένου να επανεκλεγεί, πως θα υπήρχαν λεφτά τόσα χρόνια μετά;

Την άνοιξη του 2010 βρέθηκα Προσκυνητής στο Σούλι για ένα ταξιδιώτικο βιβλίο που γράφω για Αγίους Τόπους των Ελλήνων. Ένας σχετικά ηλικιωμένος μου είπε τα εξής: «Την εποχή της Χούντας παιδί μου, κατεβαίναμε από το Σούλι στη Νομαρχία και ο υπάλληλος  ερωτούσε «πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω κύριε;». Σήμερα τους λες ότι έρχεσαι από το Σούλι και σου λένε να ξαναπάς άλλη φορά». Παρόμοιες ιστορίες άκουσα πάρα πολλές.

Οι κλέφτες, «διεφταρμένες μηχανές» σύμφωνα με το στρατηγό Μακρυγιάννη, βόλεψαν στη Δημόσια Υπηρεσία άχρηστους για την Πατρίδα Κωλογλύφτες τους, διαλύοντας την Ελληνική Οικονομία.

Πιστεύω ότι γύρισα την «ελεύθερη» (τουλάχιστον από τους μουσουλμάνους τούρκους) Ελλάδα, ίσως όσο κανένας άλλος Έλληνας αλλά και κανένας άλλος άνθρωπος μέχρι σήμερα στον κόσμο (Ακούγεται εγωιστικό ίσως όμως είναι η αλήθεια). Πολλοί αγρότες στην επαρχία νοσταλγούν την περίοδο της διακυβέρνησης του δικτάτορα Γεώργιου Παπαδοπούλου, απαριθμώντας τα έργα που έκανε. Νερό και ηλεκτρικό ρεύμα στα σπίτια, λιμάνια, αεροδρόμια, δρόμους… έργα τα οποία παραδέχονται χωρίς το παραμικρό δισταγμό ακόμα και κομμουνιστές συνακροατές.

Στο Συρράκο μου έλεγαν ότι μέχρι το 1970, όποιος χρειαζόταν γιατρό έπρεπε να περπατήσει μέχρι τα Ιωάννινα, να μείνει ένα βράδυ στο πανδοχείο και να σηκωθεί την άλλη μέρα πρωί πρωί για να επιστρέψει στο χωριό. Και όταν ρώτησα «καλά πως μπορούσε ένας ασθενής να περπατά μια ολόκληρη μέρα για να πάει στο γιατρό;» μου αποκρίθηκαν: «Α δεν μιλούμε για αυτούς. Αυτοί πήγαιναν δίπλα στο νεκροταφείο, μιλούμε για αυτούς που μπορούσαν να περπατήσουν».

Τι είχε κάνει ο Γεώργιος Παπαδόπουλος; Αυτός ο Προδότης, που απέσυρε την Ελληνική μεραρχία από τη Κύπρο (Τον ρώτησα μια φορά στο Λαϊκό Νοσοκομείο, την περίοδο 1995-1996, όταν νοσηλευόταν με θηλώματα της ουροδόχου κύστεως γιατί απέσυρε την μεραρχία…) εφάρμοσε κάτι το απλό, λογικό και αυτονόητο. Έβγαλε τη ΜΟΜΑ (Μηχανικό του Στρατού) από τα στρατόπεδα και της ανέθεσε να προσφέρει κοινωνικό έργο, να ανοίξει δρόμους, να κάνει λιμάνια, αεροδρόμια κ.τ.λ.

Η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας εκείνη την εποχή, με τον Ελληνικό εμπορικό στόλο να θαλασσοκρατεί, την Ολυμπιακή του Ωνάση να είναι από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στο κόσμο και την Κυπριακή λίρα να ισοδυναμεί με 75 δραχμές (λίγα χρόνια μετά την αποκατάσταση της καραμανλοπαπανδρεϊκής «δημοκρατίας» η λίρα Κύπρου ισοδυναμούσε με δύο χιλιάδες δραχμές) ενόχλησε τους Αμερικάνους… που με τη βοήθεια του Αττίλα φρόντισαν να αποκαταστήσουν προς όφελος τους την καραμανλοπαπανδρεική «δημοκρατία» για να υποδουλώσουν οικονομικά την Ελλάδα Μας.

Οι Ξενοκίνητες ιδέες π.χ. η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία όπως την εμπνεύστηκε ο Οβραίος Χένρυ Κίσινγκερ, χρειάζονται ξενοκίνητους κομματάρχες και ξενοκίνητα κόμματα,  βυζαγμένα είτε με τα σοβιετικά ρούβλια, είτε με τις αγγλικές λίρες, είτε με τα αμερικανικά δολλάρια που στέλλει η C.I.A. μέσω Unops... για να τις υλοποιήσουν προς όφελος των ξένων «συμμάχων» (Εχθρών).

Μετά την αποκατάσταση (με τη βοήθεια των ΗΠΑ και του Αττίλα) της καραμανλοπαπανδρεϊκής «δημοκρατίας», οι Διεφθαρμένοι παλαιοκομματικοί πολιτικάντηδες έστειλαν τη ΜΟΜΑ (Μηχανικό του Στρατού) στα στρατόπεδα και τα διάφορα έργα τα ανάλαβαν πλέον, προς όφελος μιζαδόρων πολιτικάντηδων, οι εργολάβοι των κομμάτων, κάποιοι εκ των οποίων είναι και εκδότες εφημερίδων… Το αποτέλεσμα είναι να πλουτίσουν οι Διεφθαρμένοι Πολιτικάντηδες, οι εργολάβοι των κομμάτων (Μεγαλοεκδότες κ.α.) και να φθάσει στο χείλος της Οικονομικής Καταστροφής η Πατρίδα.

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος είχε πετύχει το Οικονομικό Θαύμα. Επειδή όμως δεν ήταν Έλληνας Εθνικιστής αλλά Ακροδεξιός «Χριστιανός», διέπραξε δύο Προδοσίες. Η πρώτη ήταν η απόσυρση της Ελληνικής Μεραρχίας από τη Κύπρο και η δεύτερη, ότι δεν έστειλε τους Διεφθαρμένους παλαιοκομματικούς Πολιτικάντηδες στην Λαιμητόμο.

Εάν ο Προδότης Γεώργιος Παπαδόπουλος έστελλε τότε στην καρμανιόλα τους Διεφθαρμένους (κλέφτες…) παλαιοκομματικούς πολιτικάντηδες, οι σημερινοί θα το είχαν σκεφτεί δύο φορές πριν κλέψουν… και οδηγήσουν την Πατρίδα στο χείλος της Οικονομικής Καταστροφής.

Εάν αποδεδειγμένα πλέον (το ομολόγησαν), στελέχη και υπουργοί κυνοβολευτικών κομμάτων, πήραν π.χ. μίζες από την Siemens, ποια η απόδειξη ότι οι Διεφθαρμένοι Πολιτικάντηδες δεν πήραν και δεν παίρνουν «μίζες» από τη Γερμανία, την Ιταλία και την Βουλγαρία για να μη διεκδικήσουν πολεμικές αποζημιώσεις για τις καταστροφές τουλάχιστον που διέπραξαν οι στρατοί αυτών των χωρών σε βάρος της Ελλάδας Μας κατά τον 2οΠ.Π.;

Και όμως δεν είναι αργά. Ο Αμερικανός πρέσβης στην «Κωνσταντινούπολη» (Βυζάντιο)               Η. Morgenthau στο βιβλίο του «Τα μυστικά του Βοσπόρου» εκδόσεις «Τροχαλία», στις σελίδες 34-35, αναφέρει πως οι αρχηγοί των «Νεότουρκων» Ταλάατ και Εμβέρ «συγκεντρώνοντας βιαστικά» διακόσιους όλους και όλους οπαδούς  τους (με τις πλάτες ενός σημαντικού τμήματος του τουρκικού στρατού φυσικά) ανέτρεψαν δυστυχώς για μας και για τους Αρμένιους, την Διεφθαρμένη τουρκική «κυβέρνηση», αλλάζοντας υπέρ του τουρκισμού τον ρου της Ιστορίας.

Αναμφισβήτητα η Δημοκρατία είναι το καλύτερο πολίτευμα. Δυστυχώς όμως πραγματική Δημοκρατία δεν υπήρξε μέχρι σήμερα σε καμία χώρα του κόσμου, διότι ένα τέτοιο πολίτευμα για να προσφέρει θετικούς καρπούς και όχι δηλητήριο, προϋποθέτει, η πλειοψηφία του λαού να είναι Άνθρωποι που να θέτουν πάνω απ’ όλα το συμφέρον του Δήμου και της Πατρίδας και όχι τα προσωπικά οικονομικά τους συμφέροντα, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα παντού.

Στο κάτω κάτω ποιος μπορεί να αμφισβητήσει, ότι αν ο 5ος π.Χ. αιώνας ήταν ο Χρυσός Αιώνας του Περικλή… και της Ασπασίας, ότι ο 4ος π.Χ. αιώνας ήταν ο Αδαμάντινος Αιώνας του Αλέξανδρου, του Αριστοτέλη… και του Ελληνικού εκείνου περίπατου;

Χάρης Αριστείδου
Τηλ. 99017040