29/3/13


12.2.2013
Έρχονται χρόνια πιο δύσκολα (για τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη)

Επειδή ήλθε η Τρόικα και επειδή με βάση τα σημερινά δεδομένα ο Νίκος Αναστασιάδης, παρόλο ότι πολύς κόσμος τον μισά, έχει πιθανότητες να εκλεγεί την δεύτερη Κυριακή, αν ανθυποψήφιος του είναι ο Σταύρος Μαλάς, ο φτωχός ο κόσμος, τα λαϊκά στρώματα και η μεσαία τάξη ας πάρουν εγκαίρως τα μέτρα τους, διότι αν εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης, τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα για τον φτωχό τον κόσμο. Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ο εκλεκτός των μασονικών στοών. Με πρόσχημα την Τρόικα, θα φορολογήσει άγρια τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη, θα φέρει Δεύτερο και Τρίτο… μνημόνιο, για να δώσει, όπως παραδέχτηκε, «κίνητρα για ανάπτυξη» στους «έχοντες και κατέχοντες», τους πολυεκατομμυριούχους δηλαδή μασόνους Τραπεζίτες… Μεγαλοεπιχειρηματίες… Βιομήχανους… Ξενοδόχους που ελέγχουν το κόμμα-Εταιρεία του «Δημοκρατικού Συναγερμού».

Το 1974 ο Νίκος Αναστασιάδης δεν πήγε να πολεμήσει όπως χιλιάδες άλλοι συνομίληκοι, μικρότεροι και μεγαλύτεροι του. Τον βόλεψε ο πατέρας του Πραξικοπηματίας «Αστυνομικός» «Διευθυντής» Λεμεσού στα μετόπισθεν. Τον ίδιο χρόνο όμως, το 1974 παρακαλώ, όπως ο ίδιος αναφέρει στα βιογραφικά του σημειώματα, ο Νίκος Αναστασιάδης διετέλεσε πρόεδρος των Lions. Όταν ήμασταν μικροί και πηγαίναμε στα κατηχητικά σχολεία, οι θεολόγοι κατηχητές μας έλεγαν, ότι τα Lions είναι παραφυάδα της Μασονίας, μια βιτρίνα της. Εάν εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης, χρησιμοποιώντας την Τρόικα σαν άλλοθι, θα πιάσει τον λαό από τον λαιμό, για να κάνουν «ανάπτυξη» οι μασόνοι του ΔΗΣΥ και για να ξεχρεωθούν με τα δικά μας χρήματα, τα χρέη της «Λαϊκής» και άλλων υπό χρεοκοπία τραπεζών. Είναι τυχαίο νομίζετε, που τα golden boys της «βουλής» της αφορολόγητης Μάσας, διέπραξαν στα μουλλωχτά, το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα οικονομικό Έγκλημα σε βάρος του λαού, αφού μας χρέωσαν με 1,8 δισ. (χίλια οκτακόσια εκατομμύρια, 1.800.000.000) δηλαδή ευρώ σαν πρώτο βούκκο, συν 6 δισ. (έξι χιλιάδες εκατομμύρια 6.000.000.000 δηλαδή) σαν δεύτερο βούκκο, για να γλιτώσει (αν γλιτώσει) η «Λαϊκή» και οι άλλες τράπεζες που έχουν διασυνδέσεις με κόμματα – Μαφία και πολιτικούς – Μαφιόζους; Πριν λίγο καιρό η εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ» αποκάλυψε, ότι η Τράπεζα Κύπρου διέγραψε χρέη «ύψους 2,7 εκατ. ευρώ εταιρείας που ελέγχεται από το ΑΚΕΛ και άλλων 170.000 ευρώ που χρωστούσε η ΠΕΟ. Μάλιστα η τράπεζα απάλλαξε από τις υποχρεώσεις τους τέσσερα στελέχη του κόμματος, που είχαν υπογράψει ως εγγυητές. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι Τράπεζες τέτοια «χατίρια» δεν τα συνηθίζουν, ακόμα και όταν έχουν να κάνουν με άνεργους και εξαθλιωμένους βιοπαλαιστές» («Πολίτης» 9.9.2012).

Καταλάβατε γιατί η Μαφία του Ερυθρού Κολλάρου (ηγεσία του ΑΚΕΛ) δέχτηκε να καταχρεωθεί ο λαός με 7,8 δισ. (εφτά χιλιάδες οκτακόσια εκατομμύρια, 7.800.000.000 δηλαδή) ευρώ; Διότι οι μασόνοι Τραπεζίτες, που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό», τους έριξαν δόλωμα για να τους κρατούν που τα φτανά. Στην Ισλανδία η εκεί κυβέρνηση (χωρίς να είναι μάλιστα οι κρατούντες μαρξιστές λενινιστές) προτίμησαν να καταρρεύσουν οι Τράπεζες παρά να κινδυνέψει με κατάρρευση το κράτος και να δυστυχήσει αφόρητα ο λαός και ιδιαίτερα η φτωχολογιά. Η ηγεσία του ΑΚΕΛ όμως, πρόδωσε τον λαό, δέχτηκε να χρεωθεί ο κάθε φτωχός άνθρωπος με πολλές χιλιάδες ευρώ για να γλιτώσουν οι τράπεζες που τους «διαγράφουν» (χαρίζουν) τα κομματικά (και ίσως όχι μόνο) χρέη.

Οι φτωχοί οι άνθρωποι καλά κάνουν να περιορίσουν όσο μπορούν τα έξοδά τους, να έχουν κάποια χρήματα στην άκρη για ασφάλεια, για να μην πεθάνουν τουλάχιστον της πείνας όπως στην Αθήνα και την υπόλοιπη επαρχία (κάποιες αυτοκτονίες δυστυχώς δεν θα τις αποφύγουμε…).

Φίλος γιατρός που εργάζεται σε νοσοκομείο της Πελοποννήσου, μου έδειξε φωτογραφίες που τράβηξε από ηλικιωμένο πρόσωπο που εισήχθηκε στο νοσοκομείο με ασιτία. «Χάρη» μου είπε, «κάποιοι, κυρίως ηλικιωμένοι» προς το παρόν, «πεθαίνουν λόγω πείνας».

Οι φτωχοί άνθρωποι καλά κάνουν να φροντίσουν από τώρα να έχουν κάποια χρήματα στην άκρη, διότι έρχονται μέρες δύσκολες για αυτούς, ιδιαίτερα αν εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης, ο αρχηγός του κόμματος των πολυεκατομμυριούχων μασόνων που απολύουν Κύπριους, για να προσλάβουν αλλοδαπούς… 

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
           Τηλ. 99017040