17/3/13


16.9.2012

Νίκος Αναστασιάδης, ο Ηθικός Αυτουργός του προσχεδιασμένου Εγκλήματος κατά της Οικονομίας και γενικά κατά της Κύπρου

Λακωνικά: Ο Νίκος Αναστασιάδης, δόλια, μεθοδικά και σκόπιμα, εξέλεξε το 2008 τον Δημήτρη Χριστόφια πρόεδρο (βάζοντας σαν ανθυποψήφιο του τον Γιαννάκη Κασουλίδη του «ναι» αντί π.χ. τον Γιαννάκη Μάτση… του «Όχι») γνωρίζοντας τις Εμμονές, Ιδεοληψίες και Αγκυλώσεις του Δημήτρη Χριστόφια, για να οδηγηθεί η Πατρίδα στη σημερινή κατάσταση και να εμφανιστεί ο ίδιος σαν Μεσσίας της Κολάσεως, ζητώντας από ένα λαό Ζοππόβορτο κατά τον Δέρβη, μεθοδικά Αφελληνισμένο, Κοπροποιημένο και Αμπάλατο κατά την άποψή μου, να επιβραβεύσει τον Αδίστακτο Ηθικό Αυτουργό του Εγκλήματος.

Αναλυτικά: Το 2004 στο δημοψήφισμα για το σχέδιο Λονδίνου – CIA – Ερτογάν («Ανάν»), ο Νίκος Αναστασιάδης μαζί με τους Άγγλους, τους Αμερικάνους και τους τούρκους, Τρομοκρατούσε το λαό, Εκβίαζε και Απειλούσε για το τι θα παθαίναμε δήθεν εάν ψηφίζαμε «Όχι». Τόσο ήταν το Μίσος του λαού κατά του Νίκου Αναστασιάδη, που ακόμα και τέσσερα περίπου χρόνια μετά, στις εκλογές του 2008, δεν τόλμησε να κατέλθει σαν υποψήφιος, δηλώνοντας, ότι γνωρίζει, ότι ο ίδιος δεν έχει λαϊκή αποδοχή.

Για αυτό το λόγο είχε καταστρώσει από πιο μπροστά ακόμα, τα Σατανικά και Καταστροφικά για την Κύπρο σχέδιά του. Όπως έγραφα στα φυλλάδια μου πριν τις εκλογές του 2008, ο Νίκος Αναστασιάδης έβαλε σκόπιμα σαν υποψήφιο τον Γιαννάκη Κασουλίδη, ο οποίος είχε επίσης υποστηρίξει με φανατισμό το «ναι», για να χάσει, και να πάρει αυτός σειρά. Εάν ο Νίκος Αναστασιάδης έβαζε σαν υποψήφιο του ΔΗΣΥ κάποιον από το 66% των οπαδών του κόμματος του, που είχαν ψηφίσει «Όχι» στο δημοψήφισμα, όπως π.χ. τον Γιαννάκη Μάτση, τον Ουράνιο Ιωαννίδη, την Ελένη Θεοχάρους… όλοι αυτοί θα εκλέγονταν πανηγυρικά, μια και θα είχαν την υποστήριξη του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ και των Οικολόγων, οι οποίοι τελικά προτίμησαν τον Δημήτρη Χριστόφια παρά τον Εκβιαστή Ναινέκο Γιαννάκη Κασουλίδη.

Ο Απατεώνας Νίκος Αναστασιάδης δηλαδή, φρόντισε μεθοδικά να στείλει το ΔΗΚΟ, την ΕΔΕΚ, τους Οικολόγους… στην αγκαλιά του Δημήτρη Χριστόφια, για να χάσει ο «Δημοκρατικός Συναγερμός» και να πάρει αυτός σειρά.

Γνώριζε ότι αν κέρδιζε ο «Δημοκρατικός Συναγερμός» είτε με τον Γιαννάκη Μάτση, είτε με τον Ουράνιο Ιωάννίδη, είτε με την Ελένη Θεοχάρους…, τότε ο Νίκος Αναστασιάδης θα έχανε την σειρά του, μια και ο Πρόεδρος θα ήθελε να παραμείνει πρόεδρος για ακόμα πέντε χρόνια και στην συνέχεια για ακόμα 16 μήνες όπως ο Απατεώνας Γλαύκος Κληρίδης.

Με λίγα λόγια ο Απατεώνας Νίκος Αναστασιάδης, το 2008 φρόντισε να χάσει το κόμμα του την εκλογική νίκη, εξέλεξε με δόλιο τρόπο τον Δημήτρη Χριστόφια για να πάρει αυτός σειρά, ελπίζοντας ότι μέχρι το 2013, ο λαός ο οποίος δεν έχει μνήμη, θα ξεχάσει την προσωπική του Ιστορία. Φυσικά λόγω του γνωστού πλέον αλαζονικού του χαρακτήρα και της εγωιστικής του συμπεριφοράς, εξακολουθεί να παραμένει μισητός για μεγάλη μερίδα του λαού. Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι από τις δυσκολότερες περιπτώσεις για την επιστήμη της επικοινωνιολογίας. Όταν κάποιος π.χ. ρίχνει τασάκια ή απειλεί το λαό ότι το σχέδιο «Ανάν» δεν είναι νεκρό, ακόμα και όταν το σχέδιο προβλέπει, ότι σε περίπτωση που απορριφθεί πεθαίνει, τότε ουσιαστικά αυτό το πλάσμα δεν είναι επικοινωνιολόγους που χρειάζεται αλλά ψυχίατρο.

Ο Νίκος Αναστασιάδης έχει κατηγορήσει πάρα πολλές φορές τον Δημήτρη Χριστόφια για «ιδεολογικές αγκυλώσεις», «ιδεοληψίες» και «εμμονές». Τώρα όμως ανακάλυψε ο Νίκος Αναστασιάδης, ότι ο Δημήτρης Χριστόφιας έχει «ιδεολογικές αγκυλώσεις», «ιδεοληψίες» και  «εμμονές»; Όχι. Ο Νίκος Αναστασιάδης γνώριζε για αυτές τις «ιδεολογικές αγκυλώσεις», «ιδεοληψίες» και  «εμμονές» του Δημήτρη Χριστόφια και τις χρησιμοποίησε σαν εργαλείο, για να εξαγνιστεί από τον αμνήμονα λαό αυτός, ο Μιαρός Εκβιαστής, ηγέτης του καταστροφικού «ναι».

Για όλα όσα καταλογίζει στον Δημήτρη Χριστόφια ο Νίκος Αναστασιάδης, ότι διέπραξε σε βάρος της Πατρίδας, από το Κυπριακό μέχρι την Οικονομία, ο ίδιος ο Νίκος Αναστασιάδης έχει μεγαλύτερη ευθύνη, διότι αυτός τον εξέλεξε με δόλιο τρόπο για να χρησιμοποιήσει τις «ιδεολογικές αγκυλώσεις» του, τις «ιδεοληψίες» του και τις «εμμονές» του για να πάρει σειρά. Εάν στις εκλογές του 2008 ήταν υποψήφια π.χ. η Ελένη Θεοχάρους δεν θα είχαμε σήμερα τον Δημήτρη Χριστόφια, έστω και αν η Ελένη Θεοχάρους… θα ήθελε να είναι ακόμα πέντε χρόνια πρόεδρος σε βάρος των πολιτικών φιλοδοξιών του Νίκου Αναστασιάδη. Ο Άτιμος Νίκος Αναστασιάδης σκόπιμα και μεθοδευμένα μας έτριψε στα μούτρα με Ανήθικο τρόπο τον Δημήτρη Χριστόφια για να εξιλεωθεί ο ίδιος.

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
         Τηλ. 99017040

Πατριώτη, φωτοτύπησε το και κυκλοφόρησέ το, για να αποτρέψουμε την εκλογή του χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β, γιου του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, ο οποίος έχει τ' αρχίδια μόνο για τις κουμέρες… του. Το 1974 ο αρσενικός Πούττος Νίκος Αναστασιάδης, αντί να πάει να πολεμήσει όπως οι συνομήλικοί του, βολεύτηκε στα μετόπισθεν από τον πατέρα του Πραξικοπηματία «Αστυνομικό Διευθυντή» Λεμεσού, να κάνει το «τράφικ» !!!