2/3/13


2.3.2013

Οι Τραμπούκοι του Αναστασιάδη

Χθες το βράδυ, στην χαρτοπαικτική λέσχη της δεξιάς φατρίας (ΣΕΚ Αγίου Αθανασίου), ακριβώς απέναντι από το σπίτι μου, έγινε γλέντι (τουρκική λέξη) με σούβλα, για να γιορτάσουν την νίκη του Νίκου  Αναστασιάδη και της φατρίας τους.

Λίγο προτού αρχίσει το γλέντι, γύρω στις 17+30, βγήκα από το σπίτι μου για να πάω σε κλινική (όπως άλλωστε συνηθίζω να κάνω αρκετές φορές κάθε μέρα τις τελευταίες σαράντα περίπου ημέρες) να «καθίσω»… δίπλα από τον πατέρα μου γιατρό Τάκη Αριστείδου, ο οποίος δυστυχώς πεθαίνει από ανίατη ασθένεια.

Όταν ο δημοτικός σύμβουλος του «Δημοκρατικού  Συναγερμού» Μάρκος Παντελίδης, με αντιλήφθηκε να βγαίνω, γύρισε και είπε μεγαλοφώνως επιδεικτικά, προφανώς για να τον ακούσω, τα εξής: «Ρε Μιχάλη, τα εκρηκτικά που εν να τα βάλετε; Όϊ δαμαί, για να μεν γίνει καμιά ζημιά, να τα βάλετε κάτω που εν η πλατεία…» Κατάλαβα τι επρόκειτο να γίνει… και πάλιν.

Ο Μάρκος Παντελίδης είναι ένας από τους εκατοντάδες δημοτικούς συμβούλους, που ενώ οι δήμοι κινδυνεύουν με χρεοκοπία, η ίδια η Κύπρος κινδυνεύει με χρεοκοπία, συνεχίζουν να αμείβονται (να τρώνε –από… την Πατρίδα) με 700€ για να συνεδριάζουν τέσσερις φορές τον μήνα! Οι υπηρεσίες προς την Πατρίδα και τον λαό, ιδιαίτερα σε τόσο δύσκολους καιρούς θα έπρεπε να προσφέρονται δωρεάν…

Το ίδιο πρόσωπο, ο Μάρκος Παντελίδης, κατά την τελευταία (ίσως) προεκλογική εξόρμηση του Νίκου Αναστασιάδη στη Λεμεσό και ενώ ο Αναστασιάδης προέβαινε σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, πηγαινοερχόταν συνεχώς πίσω από τον Αναστασιάδη για να τον δείξει η τηλεόραση!!

Τον εν λόγω δημοτικό σύμβουλο του «Δημοκρατικού Συναγερμού», τον έχω ξανακαταγγείλει στην Αστυνομία. Επειδή όμως είναι στέλεχος της Φατρίας του «Δημοκρατικού Συναγερμού», η Αστυνομία και πάλιν αρνήθηκε να εφαρμόσει τον περί οχληρίας ή περί διασάλευσης της κοινής ησυχίας νόμο. Το έχουμε ξαναγράψει, ούτε ισονομία υπάρχει, ούτε ισοπολιτεία. Οι νόμοι είναι όπλο στα χέρια των οργανωμένων οικονομικών συμφερόντων… για να επιβάλλονται οι λίγοι στον Λαό.

Επιστρέφοντας στο σπίτι μου από την κλινική γύρω στις 00+45 και ενώ κάποιοι θαμώνες της απέναντι λέσχης δεν είχαν ακόμη αναχωρήσει, βρήκα στο κατώφλι του σπιτιού μου ένα κλαρί (ίσως κουρτουνιάς), ένα αυτοκόλλητο του «Δημοκρατικού  Συναγερμού» κολλημένο στο γραμματοκιβώτιο μου και το γυαλί της εξώπορτας του σπιτιού μου σπασμένο (ραγισμένο).

Κατάγγειλα και αυτή τη φορά τη κακόβουλη ζημιά στην Αστυνομία, αφαίρεσα το γραμματοκιβώτιο και το έφερα μέσα στο σπίτι μου (όπως και το κλαρί) για να μπορέσει ίσως το ΤΑΕ να βρεί δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Λαμβάνοντας υπόψιν την διαφθορά που επικρατεί στην Αστυνομία, την οποία κατά καιρούς έχουν παραδεχθεί και καθ’ ύλην αρμόδιοι «υπουργοί», ελπίζω οι αστυνομικοί που θα αναλάβουν την υπόθεση, να μην ανήκουν στην φατρία του  Αναστασιάδη… για να γίνει σωστά η δουλειά και να μην καταστραφούν ή «εξαφανιστούν» τεκμήρια όπως κάποτε συμβαίνει.

Για τρία χρόνια αγωνίστηκα σκληρά για να μην εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης, τώρα θα αγωνιστώ για να μην μπορέσει να Ξεπουλήσει την Κύπρο. Οι Επίορκοι της Ενώσεως, Ππαραδόπιστοι ακροδεξιοί Κωλογλύφτες της Συμμορίας του Νίκου και του Πάμπου Αναστασιάδη, δεν μπορούν να μας κάνουν τίποτε περισσότερο από του να μας κόψουν φέττες φέττες.

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
          Τηλ. 99017040