22/3/13


18.3.2013

Κάτω τα χέρια από τα «Ρωσσικά»  (Ελληνορωσσικά συμφέροντα) Προδότη

Ο Νίκος Αναστασιάδης αποδείχθηκε σατανικότερος του Μασονικού Μπαθομέτ. Ξένα οικονομικά συμφέροντα, με το πρόσχημα (αλήθεια ή ψέματα, δεν γνωρίζω) ξεπλύματος βρώμικου χρήματος από Ρώσσους, προσπαθούσαν εδώ και αρκετό καιρό να πλήξουν την Οικονομία της Κύπρου, αναγκάζοντας τους Ρώσσους να μεταφέρουν εκτός Κύπρου τις καταθέσεις τους, προς όφελος δικών τους οικονομικών και γεωπολιτικών συμφερόντων.

Δεν υπάρχει πιο Σατανικός τρόπος από αυτόν που προσπαθεί να επιβάλει ο Νίκος Αναστασιάδης. Με το πρόσχημα της «φορολόγησης» (ΚΛΟΠΗΣ) μέρους των καταθέσεων, χιλιάδες Ρώσσοι καταθέτες θα σηκώσουν τα χρήματά τους από την Κύπρο.

Αυτό το πλάσμα είναι Καταστροφικό (προειδοποιούσα εγκαίρως ε;). Κατόρθωσε μέσα σε ελάχιστες μέρες από την εκλογή του με… «πληρωμένες πολιτικές διαφημίσεις»… να καταστρέψει την Κύπρο σαν χρηματοπιστωτικό κέντρο, προς όφελος ξένων χωρών και συμφερόντων. Πόσοι Ρώσσοι… θα διατηρήσουν μεγάλα ποσά στην Κύπρο;

Εάν ήξερα να σχεδιάζω, θα έκανα την Άγκελα Μέρκελ με μουστακάκι Χίτλερ και στολή SS να κουρεύει το Πορνίδιο του ΟΗΕ (την «Ανεξάρτητη» και «Κυρίαρχη» Ζοπποβορτολάνδη) πρώτο νούμερο, διαπομπεύοντας την. Δίπλα θα σχεδίαζα τον Αναστασιάδη με το γνωστό μοχθηρό του ύφος να κουρεύει τον Πούτιν της Ρωσσίας κάμνοντας του ππαλλιές. Η Άγκελα Μέρκελ να λέει «Deutchland über alles», ο Αναστασιάδης να συμπληρώνει «Und England and USA. Sheisse Russland. Verdammt noch mal» και δίπλα θα σχεδίαζα τον Μιχαλάκη Σαρρή να τους αποχαιρετά χαμογελαστός και χοροπηδώντας να τους λέει «γεια σας αποστολή εξετελέσθει, τώρα πάω στα κατεχόμενα για holidays, να σηκώσουμε τζιαι να προετοιμάσω το έδαφος για την σφιχτήν ομοσπονδία».

Εισήγηση: Επειδή δεν εμπιστευόμαστε τον Νίκο Αναστασιάδη, να γίνει έρευνα για να διακριβωθεί κατά πόσο κάποιοι πολιτικάντηδες και επιχειρηματίες που έχουν διασυνδέσεις με τα κόμματα, έσπασαν το τελευταίο εξτις καταθέσεις τους και τις μοίρασαν σε μικρότερα ποσά (κάτω των 100.000 ευρώ) σε διαφορετικές τράπεζες και συνεργατικά ταμιευτήρια.

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
        Τηλ. 99017040