22/3/13




Νίκο Αναστασιάδη κατηγορείσαι

Διότι ενώ για χρόνια προσπαθείς μανιωδώς να «πείσεις» (Εξαπατήσεις) τον λαό, ότι είναι προς το συμφέρον του να δεχθεί την «μετοχοποίηση» (ιδιωτικοποίηση) κάποιων Ημικρατικών Οργανισμών… προκειμένου να τους ρέξουν στο χέρι οι πολυεκατομμυριούχοι μασόνοι που ελέγχουν τον ΔΗΣΥ, συναίνεσες μαζί με τις άλλες κυνοβουλευτικές φατρίες να κρατικοποιηθεί μια ιδιωτική επιχείρηση (η «Λαϊκή» Τράπεζα) που κινδυνεύει να χρεοκοπήσει, κλέβοντας από τον λαό σαν πρώτο βούκκο 1,8 δισ. (1.800.000.000) χίλια οκτακόσια εκατομμύρια ευρώ δηλαδή.

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
        Τηλ. 99017040



Το έσσιει καμό να φάει τα χρήματα του λαού

Το 2004 ο Νίκος Αναστασιάδης παρά τους Εκβιασμούς και τις Απειλές του, δεν κατόρθωσε να καταστρέψει οικονομικά τον λαό. Το έσσιει καμό ρε παιδί μου να φάει τες οικονομίες των φτωχών ανθρώπων όπως το 1999 με το χρηματιστήριο. Είναι τυχαίο άραγε που ακόμα και η μάνα του φρόντισε να του πει να είναι καλός με τον κόσμο;

Στις 21.4.2004 ο Νίκος Αναστασιάδης έδωσε διακαναλική συνέντευξη στους τηλεοπτικούς σταθμούς «Ρ.Ι.Κ» και «Μέγκα». Προσέξτε το πιο κάτω μικρό απόσπασμα το οποίο υπάρχει στο βιβλίο μου «Ε Ε ΕΡΧΟΝΤΑΙ» σελ. 18.

Νίκος Αναστασιάδης, ηγέτης του Καταστροφικού «ναι»:  «…Με τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει η Κύπρος και τους κινδύνους αστάθειας και όμως είχε παρουσιάσει μιαν ανάπτυξη, όταν μάλιστα το ‘74 ουσιαστικά εκατεστράφη η οικονομία της εκ βάθρων και εκατόρθωσε σε ελάχιστο χρόνο από το ’80 να καταγραφεί το οικονομικό θαύμα, να μπει στην Ευρώπην όρθια»

Δημοσιογράφος: «Επειδή ταλαιπωρήθηκε ο λαός, σημαίνει ότι θα ξαναταλαιπωρηθεί ο λαός;»

Νίκος Αναστασιάδης, στην τράπεζα Νίκος Χρυσάνθου: «Α ! να μην ταλαιπωρηθεί ο λαός, να βάζει τα λεφτάκια του στην τζέπη και στους μυστικούς του λογαριασμούς… και να πούμεν ευθέως πλέον εις τον λαό ότι ζήτω η διχοτόμηση.»

Σχόλιο: Ρε Παλιάνθρωπε, αντί να φορολογήσετε σκληρά, όσους από μας έχουν μεγάλη αδρανή περιουσία αλλά και σπίτια πολυτελείας… διαμερίσματα κ.τ.λ. θέλεις να φορολογήσεις τον φτωχό τον κόσμο που αποταμιεύει μια ζωή «για να σάσει τα παιδιά» του;

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
        Τηλ. 99017040