29/3/13


28.11.2012

Το ΕΥΡΩΚΟ κατηγορείται μόνο για την κλοπή των 1,8 δισ.
(χίλια οκτακόσια εκατομμύρια) ευρώ υπέρ της Λαϊκής

Δημήτρης Συλλούρης πρόεδρος ΕΥΡΩΚΟ: «… τουλάχιστον εμείς δεν ψηφίσαμε τα 6 δισ. …»
«Τρίτο πρόγραμμα ΡΙΚ», 28.11.2012


Σχόλιο: Εσύ θα κληθείς να δώσεις εξηγήσεις στους «καρμανιόλους» μόνο για τα 1,8 δισ. (χίλια οκτακόσια εκατομμύρια) ευρώ που κλέψατε την πρώτη φορά από τον λαό, όπως επίσης και για ποιο λόγο δεν φρόντισες να προειδοποιήσεις εγκαίρως τόσο την πρώτη φορά, όσο και την δεύτερη τον λαό για αυτή την κλοπή σε βάρος του και υπέρ κάποιων ιδιωτικών επιχειρήσεων (τραπεζών).

Ο λόγος που ο Δημήτρης Συλλούρης δεν συνήργησε στην Κλοπή των έξι δισ. από τον λαό, είναι διότι μετά την πρώτη κλοπή των 1,8 δισ. (χίλια οκτακόσια εκατομμύρια) ευρώ, απεκάλυψα στον λαό, το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα σκάνδαλο, την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα κλοπή, στα πλαίσια της Συναλλαγής και της Διαπλοκής Πολιτικών – Τραπεζιτών, την οποία Διεφθαρμένοι καναλάρχες και εκδότες που διαθέτουν τραπεζικές μετοχές και έχουν διασυνδέσεις με τραπεζίτες προσπάθησαν να αποκρύψουν ή να υποβαθμίσουν.

Ερώτηση: Γιατί τα golden boys της «βουλής» της Μάσας, δεν απαίτησαν τουλάχιστον, πριν αποφασίσουν να «χαρίσουν» (Κλέψουν από τον λαό) 1,8 δισ. (χίλια οκτακόσια εκατομμύρια) ευρώ, για να ξεχρεώσουν τις τράπεζες που τους «διαγράφουν» (χαρίζουν) τα κομματικά χρέη και τους παρέχουν οικονομικές υπερβάσεις…, να επιστρέψουν τα golden boys των τραπεζών τα μπόνους που άρπαξαν; Χρηματοδοτώντας τις τράπεζες χωρίς να προηγηθεί τουλάχιστον επιστροφή των μπόνους, είναι σαν να χρηματοδοτεί ουσιαστικά ο λαός τα golden boys με τα μπόνους που πήραν από τις τράπεζες.

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
Τηλ. 99017040