22/9/16


 

5.5.2016

«Τσοβόλα δώστα όλα»

 

Από την Αθηναϊκή Δημοκρατία στην αντιπροσωπευτική «δημοκρατία»

και από την Εκκλησία του Δήμου των Ελλήνων στην εκκλησία των Δημίων της Ελλάδας.

Aπό τον Γύψο της δικτατορίας

στον Τροϊκανό αναπνευστήρα της κυνοβουλευτικής «δημοκρατίας».

 

Τρεις «δημοκρατικές» Κωλόρατσες και ένας Κινέζος, με την βοήθεια των ποικιλόχρωμων Κλεφτοβουλευτών πέτυχαν μέσα σε τριάντα τέσσερα (34) μόνο χρόνια (1974-2008) το Αδιανόητο, να καταστρέψουν μιαν ανθηρή Οικονομία και να χρεοκοπήσουν την πιο Αρχοντική Χώρα !!

 

Νάτος νάτος ο πρωθυπουργός

γιος του Μητσοτάκη, Γκαντεμόπουλο(ς)…

 

Αφελληνισμένες ρωμαίικες κοπροποιητικές μηχανές (Ππουσστοκαλαμαράδες) ψηφοφόροι «δημοκράτες»  Λαμόγια, Αληλούια, Μαρξιστές και CIA, που μαζί με άλλους «έλληνες» (Τούρκους, Γύφτους και Εβραίους) πολίτες, συνειδητά ψηφίζατε τους ποικιλόχρωμους Κλεφτοβολευταράδες, προκειμένου να αρπάξετε από την Ελλάδα Μου και να βολευτείτε, μην ανησυχείτε, μετά τον… Κωστάκη… τον Γιωργάκη… και τον αρχηγό της Συμμορίας των Αναρχοφασιστών Τσίπρα τον Μέγα, ετοιμάζεται να σας σώσει ο γιος του Γκαντέμη, το Γκαντεμόπουλο. Αχ ρε Μαλακισμένοι… τα κακά σας (Μας) δυστυχώς είναι πίσω ακόμα…

 

Αδέλφια Καλαμαράδες Μου, Συνέλληνες, όσον λίγοι και να είμαστε οι Γνήσιοι Έλληνες, Αντισταθείτε. Χαιρετίσματα από την Νότιο Ελλάδα, την για τους Προδοτομητσοτάκηδες «πόρνη της Μεσογείου».

 

Σε μια προσπάθεια αποτροπής του Ομοσπονδιακού… Ξεπουλήματος της Κύπρου από Νίκο Αναστασιάδη και ΣΙΑ, θα συνεχίσω να προσφέρω δωρεάν σε όσους ενδιαφέρονται τα τελευταία εικοσιένα (21) βιβλία που έγραψα.

 

Απόσπασμα από το υπό έκδοση βιβλίο μου «Τσοβόλα δώστα όλα».

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 99017040