22/9/16


11.5.2016

 

Πλησιάζουν οι εκλογές για τους ποικιλόχρωμους Βολευταράδες ΧΥΤΑ ΧΥΤΗ

 

Επειδή κάποιοι (λίγοι) φίλοι και συγγενείς διερωτούνται κατά πόσο υποστηρίζω κάποιο… συγκεκριμένο κόμμα, ενώ πολύ περισσότεροι άλλοι με ερωτούν εάν θα ψηφίσω και ποιους θα ψηφίσω στις επόμενες «βουλευτικές» εκλογές, απαντώ ότι δεν ανήκω, ούτε υποστηρίζω οποιαδήποτε Φατρία –Συμμορία (έτσι ονομάζονταν τα κόμματα στα αρχαία χρόνια) ούτε πρόκειται να ψηφίσω στις επόμενες «βουλευτικές» εκλογές. Θα απέχω. Κάποιοι συνεχίζουν και με ρωτούν εάν με αυτή την συμπεριφορά όμως δεν γινόμαστε αιτία να ξαναπάρουν μεγάλα ποσοστά τα δύο μεγάλα κόμματα –Συμμορίες, το ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ. Η απάντησή μου είναι η εξής: Δεν με ενοχλεί, υπό τας περιστάσεις… και έχοντας ενώπιον μου τις συγκεκριμένες Γελοίες επιλογές, εάν το Δυσακέλ με ύψιλον (το κακό… δηλαδή ΑΚΕΛ) της Δεξιάς (ΔΗΣΥ) ή της Αριστεράς (ΑΚΕΛ) πάρει 99%, φτάνει αυτοί που θα πάνε να είναι μόνο εκατό κομματόσκυλα. Ας ξεπεράσει η αποχή το 99%, ας πάνε μόνο εκατό κομματόσκυλλα να ψηφίσουν και ας ηδονίζονται αυτοϊκανοποιούμενοι οι Δυσακελικοί είτε του ΔΗΣΥ είτε του ΑΚΕΛ ότι πήραν το 99% στις «δημοκρατικές» εκλογές.

 

Στην ουσία όλοι οι υποψήφιοι είναι το ίδιο... Αδίστακτοι θεσιθήρες… τυχοδιώχτες «ανθρωπιστές» σαλταδόροι της πολιτικής, που δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο, ακόμα και τον ανθρώπινο πόνο, προκειμένου να σταδιοδρομήσουν τελικά στην πολιτική για να αναρριχηθούν στην χρυσοφόρα καρέκλα και να αρπάξουν την αδαμάντινη χουλιάρα.

 

Ακούσατε από οποιονδήποτε έχει έστω και μια μικρή πιθανότητα να εκλεγεί, να δηλώνει, ότι δεν θα αρπάξει από την Πατρίδα μισθούς… επιδόματα… αφορολόγητα… συντάξεις… ; Το μόνο που ενδιαφέρει όσους έχουν πιθανότητα να εκλεγούν είναι να αρπάξουν και να φάνε και αυτοί… ή να συνεχίζουν να τρώνε.

 

Οι προεδρικές εκλογές όμως είναι διαφορετική περίπτωση. Εκεί πρέπει να ψηφίσουμε τον λιγότερο επικίνδυνο (αν υπάρχει) για να μειώσουμε τις πιθανότητες του Ομοσπονδιακού… Ξεπουλήματος της Κύπρου. Εάν στις προεδρικές εκλογές του 2018 η επιλογή θα είναι μεταξύ οποιουδήποτε ποικιλόχρωμου Νενέκου και ενός αριβίστα αρσενικού ή θηλυκού Κωλέττη που το 2004 υποστήριξε τελικά… ένα έστω χλιαρό «Όχι», ασφαλώς θα υποστηρίξουμε και θα ψηφίσουμε ακόμα και ένα θηλυκό Κωλέττη, φτάνει αυτός ο Κωλέττης (αρσενικός ή θηλυκός) να είναι εκλέξιμος, να έχει δηλαδή την υποστήριξη και άλλων κομμάτων του απορρηπτικού της Μεγάλης Προδοσίας … «κέντρου» και όχι βαλτός και εμβόλιμος του Νίκου Αναστασιάδη για να διασπάσει (έναντι υπουργείων…) τον χώρο αυτό, προκειμένου να εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης ή οποιοσδήποτε άλλος Νενέκος.

 

Αγανακτισμένοι Πατριώτες, αλλά και εσείς κουρεμένες τόσες φορές... Μούσες του Δέρβη με τετρακίνηση, φωτοτυπίστε το και κυκλοφορείστε το, για να αυξήσουμε τα ποσοστά της αποχής, του λευκού και του μαύρου και να τιμωρήσουμε τους ποικιλόχρωμους Διεφθαρμένους πολιτικάντηδες οι οποίοι, ΟΛΟΙ, με την συμπεριφορά τους, άλλοι πολύ και άλλοι λιγότερο, συνέβαλαν στην εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη το 2013, είτε κάνοντάς του πλάτες, είτε σιωπόντας και λουφάζοντας … είτε λόγω της φιλοδοξίας τους…

 

Ας μην σας εξαπατήσουν και πάλιν οι δορυφόροι σκυλλούρηδες του Νενέκου και της ΠροδοCIAς που συνέβαλαν στην κλοπή των 1,8 δισ. € (1,800.000.000 άλλοσπως χίλια οκτακόσια εκατομμύρια ευρώ) υπέρ των τραπεζών και των τραπεζιτών που διαγράφουν (χαρίζουν) τα χρέη σε κόμματα και πολιτικούς.

 

Ούτε μια Ελληνική ψήφος στους Σκυλλούρηδες, την ουρά του Τουρκόνικου, αυτούς που από αλληλεγγύη εξέλεξαν τον κουρέα τον σεΒίλλη και προσπαθούν τώρα διά της αλληλεγγύης… μεταξύ τους και πρόσχημα το Κυπριακό να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Όλοι αυτοί συνέβαλαν στην επανεκλογή του Απατεώνα Νίκου Αναστασιάδη και τώρα προσπαθούν να αποστασιοποιηθούν για να περιμαζέψουν ψήφους Κουρεμένων και άλλων Ηλιθίων προς ίδιον μελλοντικό όφελος, που ίσως ακόμα αποσκοπεί στην επανεκλογή του Νίκου Αναστασιάδη το 2018 έναντι και πάλιν «υπουργείων»…

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 99017040