22/9/16


28.1.2016

 

 

Οι έμποροι ναρκωτικών αποθρασύνθηκαν εντελώς

Δεύτερο

 

Η οικογένεια του Αναιμικού είναι του ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις (Βγενόπουλος – Focus). Η μητέρα του π.χ. (και όχι μόνο) είναι βολεμένη από το κόμμα στον υπερχρεωμένο λόγο κακής διαχείρισης Δήμο Αγίου Αθανασίου, σαν καθαρίστρια («καθαρίζει» και σπίτια… ειδικά τα ερμάρια…) αλλά ο πατέρας του συχνάζει στην χαρτοπαικτική λέσχη των «Εθνικοφρόνων» της πράσινης τσόχας, προκειμένου να τυγχάνει προστασίας από την Αστυνομία και το κόμμα (Φατρία) του Νίκου  Αναστασιάδη ο γιος του.

 

Προσωπικά πιστεύω, ότι ο λόγος που η Αστυνομία δεν εξουδετερώνει τον Αναιμικό και τους άλλους εμπόρους ναρκωτικών είναι διότι πίσω από τους εμπόρους ναρκωτικών βρίσκονται Διεφθαρμένοι αξιωματικοί της Αστυνομίας και πολιτικοί που τους καλύπτουν.

 

Εάν είχα εξουσία θα μπορούσα μέσα σε μια βδομάδα να εξαρθρώσω ΟΛΑ  τα κυκλώματα ναρκωτικών που δρουν στις ελεύθερες περιοχές. Όταν λέω βδομάδα εννοώ εφτά μέρες όχι οκτώ. Ποιο πρεζόνι αν όχι μετά την πρώτη, την δεύτερη… «σφαλιάρα» δεν θα ομολογούσε ποιος είναι το βαποράκι (προμηθευτής) του και ποιο βαποράκι μετά την πρώτη και την δεύτερη… «καρπαζιά» δεν θα απεκάλυπτε ποιος είναι ο έμπορος; Εδώ υπήρξαν Αγωνιστές της ΕΟΚΑ με ιδανικά, που δεν άντεξαν και λύγισαν στην ανάκριση και θα αντέξουν εκατοντάδες πρεζόνια και δεκάδες βαποράκια χωρίς να κελαηδήσουν ούτε μερικά;

 

Οι έμποροι ναρκωτικών είναι ασφαλώς όλοι «δημοκράτες» και διεκδικούν σεβασμό των «ανθρωπίνων» δικαιωμάτων αυτών και των υπαλλήλων τους από τις ανακριτικές αρχές της «Δημοκρατίας».

 

Εάν «δημοκρατία» σημαίνει σεβασμός των «ανθρωπίνων» δικαιωμάτων κάθε ανθρωπόμορφου Κτήνους που δηλητηριάζει τα παιδιά των άλλων, τότε ξεκάθαρα δηλώνω Αντιδημοκράτης.

 

Άκου «δημοκράτες» οι έμποροι ναρκωτικών !

Άκου σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αυτών

που δηλητηριάζουν τα παιδιά των άλλων με εξαρτησιογόνες ουσίες!

Άκου σεβασμός των «ανθρωπίνων» δικαιωμάτων των εμπόρων ναρκωτικών!

 

Τούτους έπρεπε να τους εκτελούμε όπως τους σσιύλλους

ότι συμβαίνει στην «Λαϊκή Δημοκρατία» της Κίνας

αφού υποχρεωθούν προηγουμένως να πληρώσουν για την σφαίρα

που θα τους στείλει στον Αγύριστο.

 

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 99017040