22/9/16


22.3.2016

 

«Μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές…»

 

Σίγουρα υπάρχουν και Ηλίθιοι Εβραίοι. Το σύνδρομο Tay Sachs (αμαυρωτική ιδιωτεία*1) είναι μια κληρονομική ασθένεια από την οποία υποφέρουν κυρίως Εβραίοι. Όσον ηλίθιοι όμως και να είναι κάποιοι Εβραίοι, είναι δυνατόν να πήγαν στο προς το παρόν τουρκοκατεχόμενο Βυζάντιο*2 Μας, τώρα Μάρτιο του 2016, με όσα συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς να φροντίσουν να κρύψουν την βασικότερη ιδιότητα τους, ότι δηλαδή είναι Εβραίοι; Πώς γνώριζε ο τούρκος Τζιχαντιστής του «Ισλαμικού Κράτους», που άλλους συμπαρέσυρε στο θάνατο και άλλους τραυμάτισε σοβαρά ότι ήσαν Εβραίοι; Μήπως φρόντισαν για αυτό άμεσα ή έμμεσα οι Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες, του εκλελεγμένου από τον τουρκικό «λαό» (Συμμορία) Ισλαμοδημοκράτη Ερτογάν;

 

Προδότες Ρωμιοί, μην πηγαίνετε εκδρομές… στην τουρκοΚατεχόμενη Μικρασία Μας, μπουμπουνίζει. Μπουμπουνίζει Ταγίπη, μπουμπουνίζει… Εάν η «τουρκία» ενταχθεί αύριο στην Ε.Ε., ο Νταβούτογλου και ο Ερτογάν, θα είναι ίσως οι μοναδικοί ηγέτες της Ε.Ε. που δεν θα τολμήσουν, ούτε στα πιο τρελλά όνειρά τους, να πάνε μόνοι και χωρίς αστυνομική συνοδεία για ένα καφεδάκι στην «Κωνσταντινούπολη», στην Σμύρνη… ή στην Άγκυρα, φοβούμενοι μήπως τους την μπουμπουνίσουν.

 

Αναμφίβολα οι Νταβούτογλου και Ερτογάν, αν και Μουσουλμάνοι, κινδυνεύουν στην «Κωνσταντινούπολη», στην Άγκυρα, στην Σμύρνη… πολύ περισσότερο από Χριστιανούς Τούρκους όπως ο Νίκος Αναστασιάδης.

 

«Μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές»

φυτεύουν βόλια στις Οχιές..

 

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 99017040

 

Σημ.1: Είναι γνωστόν ότι η «αγγλική» λέξη «idiot» προέκυψε από την αρχαιοελληνική λέξη «ιδιώτης».

 

Σημ.2: «Σταμπούλ» για τους τούρκους Κατακτητές, «Κωνσταντινούπολη» για τους Ρωμαίους – Ρωμιούς Κατακτητές, αλλά και για πολλούς Ανιστόρητους μέχρι σήμερα.