22/9/16


26.1.2016

 

Το φιλί* του Κατακτητή

 

Ήντα φιλίν ετσάκρισεν του Αντρίκκου ο Κατακτητής!

Σεμνός και ντροπαλός όπως ένα παρθένο χανουμάκι

δέχτηκε το φιλί του Κατακτητή

την ίδια ώρα που «τούρκοι» Κομμουνιστές σαπίζουν στις τουρκικές φυλακές !

Συγχαρητήρια… Και εις … κατώτερα !

 

Την ώρα που ο τούρκος Εθνικιστής και Κατακτητής Τσαβούσογλου φιλιόταν

με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις…

Χ’’άστρας, Βενιαμίν, Παπακώστας – Μαρί… σύρτου πάρα τζιει στο κρεβάτι του κατακτητή

την ίδια ώρα, ο ίδιος Κατακτητής σκότωνε γυναίκες και παιδιά στο τουρκοκατεχόμενο Κουρδιστάν.

 

Ο «ηθικός» Αντρίκκος !

 

Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ έπρεπε να είναι «ηθικός»

να μην ξενογαμά, αλλά σεμνά και ντροπαλά να μαλακίζεται

ή να φιλιέται με το όργανο του τουρκικού Εθνικισμού και Ιμπεριαλισμού

την ίδια ώρα που σφάζει γυναίκες και παιδιά στο τουρκοκατεχόμενο Κουρδιστάν.

 

Το φιλί των πετρελαίων

Είναι ο τουρκικός Ιμπεριαλισμός Ηλίθιε !

 

Είμαι τόσο Έλληνας Εθνικιστής (όπως εγώ ερμηνεύω τον Ελληνικό Εθνικισμό και όχι όπως τον Διαστρέφει ο κάθε Άπατρις και ποικιλόχρωμος Ττενεκές, που αν έπρεπε να επιλέξω, θα προτιμούσα χωρίς δεύτερη σκέψη να με φιλήσει ακόμα και ένας «αρσενικός» κομμουνιστής του ΑΚΕΛ με AIDS, που το 2004 ψήφισε ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Πατρίδας Μας, παρά ένας τούρκος Εθνικιστής, ΙμπεριαΛηστής και Κατακτητής.

 

Για να μπορέσει κάποιος να πάρει μια μικρή ιδέα για τα Μαρτύρια που υποφέραμε από το τουρκικό Κτήνος στους αιώνες της μαύρης (Κατάμαυρης) συμβίωσης «κάτω από τον ίδιο ουρανό», δεν έχει παρά να πληκτρολογήσει στο διαδίκτυο την λέξη «αποκεφαλισμοί». Φυσικά το τουρκικό Κτήνος διέπραξε πολύ πιο αποτρόπαια εγκλήματα από τους αποκεφαλισμούς που διαπράττουν τώρα οι Τζιχαντιστές, όπως «παλλουκώματα», «εκδορές δέρματος», «τσιγγέλια» κ.τ.λ. Όποιος αμφιβάλλει ας κοιτάξει στο διαδίκτυο για να δει πώς εξόντωσαν οι τουρκο«κύπριοι» και άλλοι τούρκοι των Ηρωομάρτυρα Μας Τάσο Ισαάκ.

 

Θα ήταν καλό κάποιος ειδικός να συγκεντρώσει κάποιες από αυτές τις σκηνές και να φτιάξει μια ταινία τεκμηρίωσης (ντοκυμαντέρ) επιβεβαιώνοντας τα όσα ξένοι ταξιδιώτες περιέγραψαν σε βιβλία τους για τα Μαρτύρια που υπέφεραν οι Χριστιανοί (Έλληνες, Αρμένιοι, Αραμαίοι, Ασσύριοι, Χαλδαίοι, Άραβες, Ρώσσοι, Βούλγαροι, Σέρβοι, Αλβανοί …) από τους Μουσουλμάνους τούρκους στους αιώνες της μαύρης (Κατάμαυρης) συμβίωσης «κάτω από τον ίδιο ουρανό».

 

Σημ.*: Το φιλί, η φιλία και άλλες σχετικές λέξεις προέκυψαν από το προομηρικό μας ρήμα «φιλέω» που σημαίνει αγαπώ… Το «φιλώ» στην προομηρική μας γλώσσα όπως αναφέρεται στην Οδύσσεια και στην Ιλιάδα του Ομήρου… αλλά όχι στο ομηρικό λεξικό του Κώστα Παπαγεωργίου και στο προγενέστερο του Ι. Πανταζίδου ήταν «κύω» π.χ. «… κύσσαι και περιφύναι εόν πατερ» (ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ω 236) και αλλού… και έχει άμεση σχέση με το επίσης προομηρικό ρήμα «κυέω» που σημαίνει «κυοφορώ», «εγκυμονώ», αλλά και όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε κάποιος άλλος ερευνητής, Αντρίκκο του ΑΚΕΛ, το «κύω» (φιλώ) έχει επίσης σχέση με την προομηρική μας λέξη «κύων» (σκύλλος) λόγω της συμπεριφοράς του ζώου αυτού να «φιλά» (Γλύφει) το αφεντικό του…

 

Αποκάλυψη μετά από χιλιάδες χρόνια; Ίσως…

 

Από την προομηρική μας λέξη «κύω» που σημαίνει «φιλώ» έφτιαξαν οι Γερμανοί την λέξη Küssen και οι Αγγλοσάξωνες (γερμανικό φύλο) την λέξη kiss. Φυσικά ο Γιώργος Μπαμπινιώτης και ο Αδόλφος Χίτλερ έχουν διαφορετική άποψη από την δική μου…

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 99017040