22/9/16


13.5.2016

 

Το παραμύθι της ειρηνικής συμβίωσης

 

Μπορεί ο Μουσουλμάνος Νταβούτογλου (τούρκος πρωθυπουργός) να μην μπόρεσε να συμβιώσει με τον «καλό» (όπως αποκαλούσαν οι υπέρ της συμβίωσης επαναπροσεγγιστές Προδότες) Ταγίππη (τούρκο πρόεδρο), αν και του ίδιου ισλαμικού κόμματος, αλλά δεν πειράζει, εσείς Μούσες του Δέρβη με τετρακίνηση, επειδή οι Μουσουλμάνοι και ιδιαίτερα οι τούρκοι αγαπούν τους Χριστιανούς (κοιτάξετε τι συμβαίνει σήμερα στην Αίγυπτο, στο Ιράκ, στην Συρία… και πως «ανθεί» ο Χριστιανισμός στην τουρκοκατεχόμενη Μικρασία Μας) θα μπορέσετε να συμβιώσετε με τους τουρκο«κύπριους Δολοφόνους του Τάσου Ισάακ…

 

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 99017040

 

13.5.2016

 

Προς τις υπέρ της Συμβίωσης με τους Μουσουλμάνους τούρκους στην δική μου Πατρίδα

 

Όι να ακούτε ότι οι συνεργάτες του «καλού» Ταγίππη Τζιχαντιστές, κάμνουν τες γυναίκες που αρπάζουν σκλάβες του σεξ τζιαι να βάλλετε ιδέες. Δεν είναι μόνο σκλάβες του σεξ. Βάλλουν τες να κάμνουν τζιαι δουλειές του σπιθκιού.

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 99017040

 

13.5.2016

 

Ψευδάς 12.5.2016

 

Δεν τα αντέχει τα εβραϊκά καμπαναριά η Ελληνίδα Γη της Αφροδίτης

ούτε τα Αλληλούια, Αλληλούια, Αλληλούια… Γιαχωβά

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 99017040

 

Ακόμα μια αποκάλυψη; Ίσως.

 

Η λέξη «ευχή» ίσως προέρχεται από το προομηρικό μας «ευ» που σημαίνει μεταξύ άλλων «καλά», «καλώς», «λίαν άγαν» και το επίσης προομηρικό μας ρήμα «έχω», ενώ το κυπριακό εΐβα, προέρχεται μάλλον από το αρχαιοελληνικό μας βακχικό επιφώνημα «ευοί ευάν» με την αρχική ρίζα ευ- της προπόσεως και όχι από το «ιταλικό»  «eviva» όπως ισχυρίζονται οι λεξικογράφοι Κυριάκος Χατζιωάννου, Κωνσταντίνος Γιαγκουλής και Ρόης Παπαγγέλου. Ποιος μπορεί να αποδείξει ότι οι Κύπριοι δεν χρησιμοποιούσαν την λέξη «εΐβα» πριν την εμφάνιση των λατινόφωνων Κατακτητών… στην Κύπρο; Οι Λατίνοι μάλλον πήραν το «eviva» από το αρχαιοελληνικό μας «ευοί ευάν».

 

Το ρήγμα της Ανατολής Εγκέλαδε* μου σείσε

εΐβα και άσπρο πάτο και τα σκυλλιά πιο κάτω.

 

Σημ.*: Και ακόμα μία αποκάλυψη; Ίσως.

Ετυμολογία του ονόματος Εγκέλαδος. Το όνομα Εγκέλαδος ίσως προέκυψε από το προομηρικό μας ρήμα «έγκειμαι» που σημαίνει «κείμε εντός» και την προομηρική μας λέξη «κέλαδος» (από την οποία ίσως προέκυψε και το κελαϊδώ) που σημαίνει «βοή», «κραυγή» διότι κάποιες φορές προηγείται ενός σεισμού (από το σείω η λέξη σεισμός) μία υποχθόνια βοή.

 

Από το υπό έκδοση βιβλίο μου «Αντιτουρκικό Μίσος».

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 99017040