22/9/16


1.2.2016

 

Ο Ντόναλντ Τράμπ και η μουσουλμανική Απειλή

 

Ο διεκδικητής του χρίσματος των ρεπουμπλικάνων στις ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ, ζήτησε πριν δύο περίπου μήνες να κλείσουν τα αμερικανικά σύνορα για τους Μουσουλμάνους, ενώ κατήγγειλε τους Μουσουλμάνους των Η.Π.Α, ότι μετά την κατάρρευση των δίδυμων πύργων στις 11.9.2001, ξεχύθηκαν στους δρόμους και πανηγύριζαν.

 

Οι ομογενειακές (και άλλες, π.χ. Αρμενικές…) οργανώσεις στις ΗΠΑ, πρέπει να τον προσεγγίσουν και να τον ενημερώσουν για την ελληνική Υπόθεση… το αρμενικό Ζήτημα και το τουρκομουσουλμανικό Πρόβλημα.

 

Χωρίς να έχει ο ίδιος υποφέρει κάτι σε προσωπικό ή εθνικό επίπεδο από τους Μουσουλμάνους, κατανοεί πολύ περισσότερο από αρκετούς από εμάς που έχουμε υποστεί τα χειρότερα Μαρτύρια στους αιώνες της μαύρης (Κατάμαυρης) συμβίωσης «κάτω από τον ίδιο ουρανό», από τους Μουσουλμάνους τούρκους, τι σημαίνει Ισλάμ… Ίσως μάλιστα τώρα να είναι η καλύτερη εποχή για να τεθεί με τους κατάλληλους διπλωματικούς τρόπους και αθόρυβα για ευνόητους λόγους, στο βήμα της Παγκόσμιας Διαφώτισης και η θεολογική πτυχή του τουρκικού Προβλήματος σε βάρος του κυπριακού Ζητήματος.

 

Ο Ντόναλντ Τράμπ φαίνεται να είναι θετικά προδιατεθιμένος στην Ιστορική Αλήθεια, τουλάχιστον όσον αφορά το Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους. Ψυχολογώντας τον, βλέπω αρκετά κοινά στην συμπεριφορά του με τον στρατηγό Μακρυγιάννη του 1821, τον Πούτιν σήμερα και ιδιαίτερα με τον συνεργάτη του Πούτιν, Ζιρινόφσκι. Αποφασισμένοι «εκκεντρικοί…» σαν αυτόν μπορούν να αλλάξουν τον ρουν της Ιστορίας, είτε για καλό είτε για κακό.

 

Πρέπει να τον καλέσουμε στην Κύπρο, να του εξηγήσουμε το Κυπριακό Ζήτημα σε συνάρτηση με το τουρκομουσουλμανικό Πρόβλημα και σε άμεση σχέση με τους υδρογονάνθρακες και τον πλούτο της ευρύτερης περιοχής και να ζητήσουμε να πάρει θέση. Η εκλογή του Ντόναλντ Τράμπ στο αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ, θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο όπλο στα χέρια μας στην μάχη εναντίον των Κτηνοδέστερων Μουσουλμάνων τούρκων, για να καθαρίσει επιτέλους η γη μας από αυτό το Μουσουλμανικό – τουρκικό Μίασμα, είτε είναι νεοέποικοι του 1974, είτε πρωτοέποικοι – τ/«κ» του 1570.

 

Να υπενθυμίσω, ότι όταν εκδηλώθηκε η Ελληνική Επανάσταση στις 22.2.1821, ο τσάρος Αλέξανδρος, μαζί με το τσογλάνι του, τον Ιωάννη Καποδίστρια, κατεδίκασαν (στα πλαίσια της «Ιερής Συμμαχίας») την Ελληνική Επανάσταση. Όταν όμως πέθανε ο τσάρος Αλέξανδρος και ανέλαβε ο τσάρος Νικόλαος, κήρυξε τον πόλεμο κατά της τουρκίας, με αποτέλεσμα αντί για ένα Ομόσπονδο Πασαλίκι στην Πελοπόννησο, φόρου υποτελές στον σουλτάνο (όπως προνοούσε το πρωτόκολλο του Λονδίνου) να ελευθερωθεί πλήρως η Πελοπόννησος, η Στερεά και οι Κυκλάδες.

 

Πρέπει εμείς οι Φιλελεύθεροι Αντιομοσπονδιακοί να προσεγγίσουμε τον Ντόναλντ Τράμπ και να του εξηγήσουμε το κυπριακό Ζήτημα πριν τον βραχυκυκλώσουν οι Μισελεύθεροι Ομοσπονδιακοί.

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 99017040