22/9/16


31.3.2016

 

Προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πρώην βιβλιοπώλη αλλά πάντα Ανιστόρητο κ. Μάρτιν Σούλτς

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στις εφημερίδες σήμερα 31.3.2016 προτρέψατε Ρωμιούς και τουρκο«κύπριους» να γνωριστούν και να ερωτευτούν. Ασφαλώς η πρόσκληση απευθύνεται σε αρσενικούς τουρκο«κύπριους» και Ρωμιές, διότι οι τουρκο«κύπριοι» Μουσουλμάνοι, όσον «προοδευτικοί» και να είναι, δεν θα δεχθούν να έλθουν οι αδελφές τους για να γνωριστούν, να ερωτευτούν και να διασταυρωθούν με Ρωμιούς.

 

Αν και οι Ρωμιοί στην Κύπρο συμβιώνουν με τους τουρκο«κύπριους»  για περισσότερα από τετρακόσια χρόνια «κάτω από τον ίδιο ουρανό», ο συνολικός αριθμός των χωρίς βία (αρπαγές γυναικών από τούρκους)  γάμων που έγιναν μεταξύ τούρκων και Ρωμιών είναι απειροελάχιστος και πολύ μικρότερος από τον επίσης μικρό αριθμό των γάμων που έγιναν τα τελευταία μόνο δέκα χρόνια μεταξύ … Φιλιππινέζων ή Βιετναμέζων και Κυπρίων και ο λόγος είναι ασφαλώς διότι εκτός από εμάς τους Ορθόδοξους Έλληνες (που σας τσακίσαμε τελικά βρώμικε σπόρε κάποιου φαλακρού παλιοναζί) ακόμα και πολλοί Ρωμιοί (Ελληνικής καταγωγής Ορθόδοξοι Χριστιανοί) μισούν τους τούρκους και θεωρούν όπως εμείς οι Έλληνες κάθε σεξουαλική πράξη με μια τουρκάλλα σαν Κτηνοβασία.

 

Στο παρελθόν υπήρξαν κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις γάμου* (ηθικής σεξουαλικής σχέσης δηλαδή) μεταξύ τούρκων και Ρωμιών γυναικών. Σε αυτές τις απονενοημένες πράξεις κατέληγαν τελικά κυρίως Ρωμιές τις οποίες ο κόσμος παλαιότερα αποκαλούσε πουτάνες διότι είχαν σεξουαλικές σχέσεις χωρίς να είναι παντρεμένες.

 

Εσείς κ. Σούλτς σαν Γερμανός που είστε (Καθολικός, Διαμαρτυρόμενος … ή Άθεος) δεν ενοχλείστε ασφαλώς εάν η γυναίκα την οποία παντρευτήκατε, έκανε πριν από σας, όταν ήταν ελεύθερη, στοματικό έρωτα σε άλλους Γερμανούς και Ausländer ή αν έκανε διακοπές στην Ελλάδα επειδή της άρεσε ο … ήλιος. Στην Κύπρο όμως οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι άνδρες δεν το έχουν χωνέψει ακόμα καλά καλά αυτό και για αυτόν το λόγο και τα πολλά διαζύγια . Που θα πάει όμως, θα το χωνέψουν. Τι θα κάνουν; Και όταν πλέον η εκτίμηση που θα τρέφει ο σύζυγος απέναντι στην σύζυγο δεν θα έχει σχέση με τον αριθμό των εραστών που είχε η γυναίκα πριν τον γάμο, τότε ίσως μειωθεί και ο αριθμός των διαζυγίων στην Κύπρο αν δεν αυξηθεί για άλλους λόγους…

 

Είναι γνωστό ότι μια Ρωμαιοκαθολική αλλά και ιδιαίτερα μια Διαμαρτυρόμενη Γερμανίδα, αφού χορτάσει… μετά από 50-100 διαφορετικούς σεξουαλικούς συντρόφους (φανερούς, κρυφούς και έκτακτους «one-night stand») και παντρευτεί γύρω στα τριάντα της, γίνεται πλέον υπόδειγμα συζύγου και θεωρεί την απιστία μεγάλο έγκλημα (… προκειμένου να κρατά δεσμευμένο τον Μαλάκα που θα την συντηρεί μια ζωή). Η «Χριστιανική» κοινωνία της Κύπρου όμως, τώρα, τα τελευταία χρόνια άρχισε να μπαίνει σε αυτό το «στάδιον δόξας».

 

«Κύριε» Μάρτιν Σούλτς για περισσότερες πληροφορίες κοίταξε το βιβλίο μου «ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ». Εαν μάλιστα θέλεις να έχεις πληροφορίες και από πρώτο χέρι, δεν έχεις παρά να καλέσεις την κυρία Ανθούλα Αλεξάνδρου (και άλλες) για να σου πει πόσον καλά πέρασαν οι περισσότερες από αυτές τις ελάχιστες Ρωμιές που παντρεύτηκαν Μουσουλμάνους και ιδιαίτερα τουρκο«κύπριους».

 

Για την Ανθούλα Αλεξάνδρου θα μπορούσα να γράψω ένα ολόκληρο βιβλίο αφού το δράμα της απασχόλησε για πολλά χρόνια τα ΜΜΕ. Στην τελευταία της συνέντευξη που έχω, δήλωσε ότι μετάνιωσε που παντρεύτηκε τουρκο«κύπριο».

 

Την Ανθούλα Αλεξάνδρου δεν την γνωρίζω προσωπικά. Ο εσωτερικός ψυχικός κόσμος της Ανθούλας Αλεξάνδρου ίσως να είναι όμορφος, εξωτερικά όμως η Ανθούλα είναι μια από τις ασχημότερες Ρωμιές (όπως και εσύ είσαι ένας από τους ασχημότερους Γερμανούς. Το ξέρεις ε; Πολύ πιο άσχημος και από τον αποκρουστικό Χίτλερ ο οποίος με τις δημοκρατικές ψήφους των βάρβαρων γονιών σας μας έκαψε την Πατρίδα) γνώριζε ότι πολύ δύσκολα θα την παντρευόταν ένας Έλληνας ή έστω ένας Ρωμιός (Ελληνικής καταγωγής Ορθόδοξος Χριστιανός) από ψυσικό για αυτό τον λόγο προκειμένου να μπορέσει να κάνει οικογένεια αναγκάστηκε να πάρει τουρκο«κύπριο» ο οποίος της έκαμε την ζωή Κόλαση

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 99017040

 

 

Σημ.*: Τόσον η λέξη «γάμος» όπως και το «γαμίσι»… προέρχονται από το προομηρικό μας ρήμα «γαμέω» που σημαίνει νυμφεύομαι, διότι μέχρι πρόσφατα ακόμα, το γαμίσι θεωρείτο ηθικό μόνο στα πλαίσια του γάμου.