22/9/16


24.5.2016

 

Ακόμα μια σκοπίμως χαμένη χρυσή ευκαιρία για διαφώτιση

 

Ερώτηση: Σε τι διαφέρει η Παραχάραξη της Ιστορίας που κάνει ο δημοσιογράφος Λάζαρος Μαύρος από την Παραχάραξη της Ιστορίας που κάνουν άλλοι δημοσιογράφοι, όπως π.χ. ο Μακάριος Δρουσιώτης, ο Γιώργος Παυλίδης και που επίσης έκανε ο μακαρίτης ποιητής της «οκνηρής αρβύλας» Νέαρχος Γεωργιάδης;

 

Απάντηση: Ο Λάζαρος Μαύρος δεν είναι βλάκας. Τις περισσότερες φορές η παραχάραξη της Ιστορίας που κάνει δεν είναι χοντροκομμένη. Δύσκολα μπορεί να εντοπιστεί και να γίνει αντιληπτή.

 

Σήμερα το πρωί 24.5.2016 είπε τα εξής: «Τίποτα στην «Χαραυγή» για την μπαμπεσσιά στην Κωνσταντινούπολη σε βάρος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας». Η μισή «αλήθεια» όμως, όπως θα γίνει πιο κάτω κατανοητό, δεν είναι η Αλήθεια, διότι η Μεγάλη Μπαμπεσσιά δεν έγινε σε βάρος του Προέδρου της «Κυπριακής» «Δημοκρατίας», αλλά από τον ίδιο τον Πρόεδρο της «Κυπριακής» «Δημοκρατίας» και τα αντηχεία του, τα ΜΜΕ της Διαπλοκής, σε βάρος της Κύπρου.

 

Τα ΜΜΕ των πολυεκατομμυριούχων και τα εξαρτήματά τους, οι μισθοφόροι δορυφόροι τους, συνεχίζουν να καλύπτουν, να ωραιοποιούν και να ηρωοποιούν Προδοτικές ενέργειες ή παραλείψεις του Νίκου Αναστασιάδη.

 

Στο δελτίο ειδήσεων του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο Πρώτο» στις 07:00 ελέχθηκαν τα εξής: «Καλημέρα κυρίες και κύριοι. Στο κενό έπεσε η προσπάθεια της τουρκικής κυβέρνησης για αναβάθμιση του ψευδοκράτους, αφήνοντας μάλιστα την Άγκυρα εκτεθειμένη. Η τουρκία επιχείρησε χθες να παίξει πολιτικό παιχνίδι σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η τουρκική κυβέρνηση προσκάλεσε τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακκιντζή στο παγκόσμιο συνέδριο για την ανθρωπιστική βοήθεια που πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη, παρουσία εξήντα αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης φανερά ενοχλημένος αρνήθηκε να παραστεί στο δείπνο…»

 

Σχόλιο: Ήντα πατριώτης α !! Αρνήθηκε να παραστεί στο δείπνο !! Και πόσο σίγουροι είσαστε ρε λεβεντόπαιδα της μάσας, ότι ήταν «φανερά ενοχλημένος» ο Νενέκος και το προβάλλεται στο δελτίο ειδήσεων; Σε ομιλία του στο παγκόσμιο συνέδριο που έλαβε χώρα στην «Κωνσταντινούπολη» (Βυζάντιο) ο Προδότης Νίκος Αναστασιάδης, αντί να καταγγείλει την τουρκική Εισβολή και την συνεχιζόμενη βίαιη Κατοχή τμήματος της Κύπρου Μας από τον Αττίλα, μίλησε για «βίαιη διαίρεση».

 

Αυτός ο Προδότης αντί να αξιοποιήσει την νέα τουρκική προκλητικότητα και να προχωρήσει σε έκτακτη δημοσιογραφική διάσκεψη έξω από την Αγία Σοφία ή έστω απέναντι σε κάποιο ξενοδοχείο… καταγγέλλωντας στους ανταποκριτές των ξένων ΜΜΕ που καλύπτουν το παγκόσμιο συνέδριο, την νέα τουρκική προκλητικότητα και υπενθυμίζοντας την τουρκική Εισβολή και την συνεχιζόμενη τουρκική Κατοχή της Κύπρου, «διαμαρτυρήθηκε» και δεν παρευρέθηκε στο δείπνο!!!

 

Και ο λόγος είναι διότι η «πολιτική» τους παραμένει η ίδια όπως την εξέφρασε στις 19.9.1996 (ένα περίπου μήνα μετά την εξόντωση των Ηρωομαρτύρων μας Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού) από την τηλεόραση του «ΡΙΚ», ο τότε «υπουργός» Εξωτερικών του Γλαύκου Κληρίδη, Αλέκος Μιχαηλίδης, λέγοντας: «Στόχος μας δεν είναι να εκθέσουμε την Τουρκία γιατί αυτό δεν οδηγεί πουθενά». Ενώ η «γαργάρα» στην τουρκική Εισβολή, την συνεχιζόμενη τουρκική Κατοχή και η ανοχή στις τουρκικές προκλήσεις, οδηγούν σε μια Ρατσιστική Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία και σε Προδοτικά σχέδια Λονδίνου – CIA – «Ανάν» (Ερτογάν).

 

Τα ΜΜΕ της Διαπλοκής προσπάθησαν να ωραιοποιήσουν και να ηρωοποιήσουν ακόμη μια ΠροδοCIA του Νίκου Αναστασιάδη.

 

Και τι θα μπορούσαν να κάνουν οι τούρκοι, εάν η Κύπρος είχε έναν μη Προδότη ηγέτη, ο οποίος μετά την νέα τουρκική πρόκληση, προχωρούσε σε έκτακτη δημοσιογραφική διάσκεψη και κατήγγειλε ότι, ο «καλός» Ταγίππης που θέλει Ομοσπονδία με τους Χριστιανούς στη Κύπρο είναι ο Μουσουλμάνος που ισοπεδώνει μουσουλμανικές πόλεις και χωριά των Μουσουλμάνων Κούρδων, που σκοτώνει γυναικόπαιδα, φυλακίζει τούρκους… δημοσιογράφους και εξοπλίζει τους Τζιχαντιστές του «Ισλαμικού Κράτους»;

 

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 99017040