10/9/12


9.9.2012

Όταν ο Νενέκος φλερτάρει το κόμμα του «Καρεκλογιάν»*

Τέσσερις μόλις μέρες μετά το δημοψήφισμα και παρόλο που το ίδιο το σχέδιο «Ανάν» προέβλεπε, ότι σε περίπτωση που απορριφθεί πεθαίνει, ο Νίκος Αναστασιάδης δήλωνε στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Μέγκα» τα εξής: «…Διαφωνώ όμως με όσους ισχυρίζονται ότι… το σχέδιον είναι νεκρό…».

Όσοι ασχολούνται με την πολιτική, ακόμα και ο Ούτοπος και ο Τόνης ο Αυστραλός, γνωρίζουν ότι ο Νίκος Αναστασιάδης εκτός από τα «Υπουργεία» και τις καρέκλες στους Ημι«κρατικούς» Οργανισμούς, δεν πρόκειται να σεβαστεί καμιά συμφωνία με τα κόμματα του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, όσον αφορά το Κυπριακό Ζήτημα. Ο Νίκος Αναστασιάδης γνωρίζει από τώρα, με ποια κόλπα θα μπορέσει να ανατρέψει μετά την εκλογή του τα συμφωνηθέντα… Θα του φταίει η Ελληνική Κυβέρνηση όπως στην περίπτωση των S-300 ή ο Φερχόϊγκεν όπως στην περίπτωση του σχεδίου «Ανάν» ή ο Γκορμπατσώφ, διότι αν δεν έκαμνε την περεστρόϊκα, δεν θα μπορούσε να πουλά ροζ βίζες ο δίδυμος αδελφός του Πάμπος. Προσέχετε α, γιατί ο Νίκος Αναστασιάδης είναι μεγάλη Πουτάνα…

Όσα κόμματα της Διαπλοκής συνεργήσουν στην εκλογή του, είτε με άμεσο, είτε με έμμεσο τρόπο, θα πρέπει να αναλάβουν και τις ευθύνες τους, τα επίχειρα… της Προδοσίας. Βλέπω κύμματα αγανακτισμένου λαού, όπως στην Αθήνα έξω από την «βουλή» να φωνάζει «Να καεί να καεί το Μπουρδέλλο η βουλή» και Δούρειους Ίππους της πλουτοκρατίας και της υπό χρεοκοπία Λαϊκής… να τρώνε το ξύλο της αρκούδας, όπως στην Αθήνα ο Χατζιδάκης και άλλοι… Ας μην προσπαθήσουν εκείνη την ώρα οι συνένοχες φατρίες, να βγάλουν τες ουρές τους έξω. Όσα άλλα Λαμόγια τον εκλέξουν για να πάρουν «Υπουργεία» και θέσεις στους Ημι«κρατικούς» Οργανισμούς, όπως εξέλεξαν το 1993 και το 1998 τον Απατεώνα Γλαύκο Κληρίδη έναντι «Υπουργείων», με το πρόσχημα των … S-300 … και μας έφερε σχέδιο Ανάνθεμα με επεμβατικά δικαιώματα στον Αττίλα και επικοδομητικές ασάφειες, θα είναι συνυπεύθυνα.

Όποιος συνεργήσει και συμβάλει στην εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη, θα θεωρείται Εχθρός και όταν αύριο ο Αγανακτισμένος λαός, μετά τα μέτρα που θα πάρει υπέρ των πολυεκατομμυριούχων του κόμματος – φατρίας του και σε βάρος του λαού (όπως το 1,8 δισ. που συμφώνησαν όλα τα golden boys, να κλαπεί από τον λαό για να δοθεί στη Λαϊκή) πολιορκήσει την «βουλή», φωνάζωντας «Να καεί να καεί το Μπουρδέλλο η βουλή», εμείς δεν θα κάνουμε έκκληση για ενότητα μεταξύ λαού και Διεφθαρμένων. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2011 απείχα από τις εκδηλώσεις των αγανακτισμένων (εντός και εκτός εισαγωγικών) διότι γνώριζα, ότι πλην των συγγενών και ελαχίστων εντίμων πολιτών, ο κύριος όγκος ήταν καθοδηγούμενος από την Συναγερμική Φατρία. Όταν όμως οι πολίτες, τους οποίους χρεώνουν ξεχωριστά τον καθένα με πολλές χιλιάδες ευρώ για να ξελασπώσουν την Λαϊκή Τράπεζα, χωρίς να κάνουν προηγουμένως δήλωση πόθεν έσχες, αγανακτίσουν πραγματικά και πολιορκήσουν το άντρο της Διαφθοράς, φωνάζοντας «Να καεί να καεί το Μπουρδέλλο η βουλή», θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ παρών.

     Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
        Τηλ. 99017040


Πατριώτη, φωτοτύπισε το και κυκλοφόρησέ το, για να εμποδίσουμε την εκλογή του Χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β Νίκου Αναστασιάδη, γιου του «Αστυνομικού Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, αδελφού του Πάμπου, ο οποίος το 2004 μαζί με τους Άγγλους, τους Αμερικάνους και τους τούρκους, Τρομοκρατούσε το λαό, Εκβίαζε και Απειλούσε για το τι θα παθαίναμε δήθεν εάν ψηφίζαμε «Όχι».

Σημ.*: Για τέσσερα περίπου χρόνια οι Συναγερμικοί αποκαλούσαν τον Μάριο Κάρογιαν «Καρεκλογιάν»