19/9/12


18.9.2012

Σχιζοφρένεια; Ολιγοφρένεια; Ή απλώς Δολιότητες κάποιων Δηκοϊκών
Ιπποτών του Τάγματος της Μάσας

Το 2008 το ΔΗΚΟ και ο Τάσσος Παπαδόπουλος, προτίμησαν τον Δημήτρη Χριστόφια αντί τον Εκβιαστή Γιαννάκη Κασουλίδη του «ναι». Σήμερα το 2012, η ηγεσία του ΔΗΚΟ μελετά το ενδεχόμενο, να υποστηρίξει και μάλιστα από τον πρώτο γύρο, την υποψηφιότητα του Εκβιαστή Αρχινενέκου Νίκου Αναστασιάδη, αντί την υποψηφιότητα, είτε του Σταύρου Μαλά, είτε του Γιώργου Λιλλήκα, είτε οποιουδήποτε άλλου είχε υποστηρίξει ξεκάθαρα το «Όχι». Ταυτόχρονα ενώ μελετούν κατά πόσο θα υποστηρίξουν από τον πρώτο γύρο την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη, δεν μελετούν καν το ενδεχόμενο να διεμβολίσουν την  υποψηφιότητα του Νενέκου Νίκου Αναστασιάδη, προωθώντας την υποψηφιότητα κάποιου στελέχους του ΔΗΣΥ, που το 2004 είχε υποστηρίξει το «Όχι».

Εάν όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, για όλα ευθύνεται ο Δημήτρης Χριστόφιας, τότε ποια η ευθύνη της ηγεσίας του ΔΗΚΟ, που το 2008 υποστήριξε την εκλογή του; Με ένα mea culpa και τριάντα πέντε χιλιάδες ανέργους… ξεμπερδεύουμε;

Εάν το 2008 το ΔΗΚΟ και ο Τάσσος Παπαδόπουλος προτίμησαν τον Δημήτρη Χριστόφια, επειδή ο ανθυποψήφιος του ήταν ο Γιαννάκης Κασουλίδης του «ναι», τότε πως έρχονται σήμερα να μελετούν το ενδεχόμενο να υποστηρίξουν και μάλιστα από τον πρώτο γύρο τον Αρχινενέκο Εκβιαστή Νίκο Αναστασιάδη, όταν μάλιστα ανθυποψήφιος του δεν θα είναι ο Δημήτρης Χριστόφιας;

Για το ποιος είναι ο Δημήτρης Χριστόφιας και ποιαν εξέλιξη θα έπαιρναν τα πράγματα, εγώ προειδοποιούσα στα φυλλάδια μου πριν τον πρώτο γύρο των εκλογών του 2008. Τότε μάλιστα κάποια από τα φυλλάδια μου άρεσαν στους Συναγερμικούς και τα κυκλοφορούσαν ακόμα και μέσα στα σχολεία. Όσοι ενδιαφέρονται για την πολιτική, γνώριζαν πολλά χρόνια πριν τις εκλογές του 2008 για τις ιδεοληψίες, τις αγκυλώσεις και τις εμμονές του Δημήτρη Χριστόφια. Αυτό ήταν το σαταΝικό σχέδιο του Δόλιου και Άτιμου Νίκου Αναστασιάδη (όπως έγραφα στα φυλλάδια μου πριν το 2008). Έβαλε σκόπιμα σαν ανθυποψήφιο του Δημήτρη Χριστόφια τον Γιαννάκη Κασουλίδη του «ναι» (αντί π.χ. τον Γιαννάκη Μάτση… του «Όχι», τον οποίο θα υποστήριζε και το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ και οι «Οικολόγοι») για να χάσει ο Γιαννάκης Κασουλίδης, να εκλεγεί ο Δημήτρης Χριστόφιας, να καταστρέψει τον τόπο και να παρουσιαστεί ο Νίκος Αναστασιάδης σαν Μεσσίας της Κολάσεως. Ο Ηθικός Αυτουργός των σημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Κύπρος είναι ο Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος εξέλεξε με Δόλιο και Άτιμο τρόπο τον Δημήτρη Χριστόφια για να γίνει αυτός πρόεδρος το 2013. Αλίμονο στην Κύπρο αν εκλεγεί. Το Κάθαρμα αυτό θα πατήσει στο λαιμό τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη, για να κάνουν «ανάπτυξη» οι πολυεκατομμυριούχοι Μασόνοι… που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό».

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
         Τηλ. 99017040

Πατριώτη, φωτοτύπισε το και κυκλοφόρησέ το, για να ματαιώσουμε τα σχέδια των Άγγλων, των Αμερικάνων και του Αττίλα, εμποδίζοντας την εκλογή του Χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β, γιου του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, ο οποίος το 2004 μαζί με τους Άγγλους, τους Αμερικάνους και τους τούρκους Τρομοκρατούσε τον λαό, Εκβίαζε και Απειλούσε για το τι θα παθαίναμε δήθεν εάν ψηφίζαμε «Όχι».