4/9/12


2.9.2012

Η ανεργία στα χρόνια του Χίτλερ… της Μπανανίας

Παγκόσμια Οικονομική Κρίση
οι άνεργοι Αυξάνονται…
όπως στην προπολεμική Γερμανία,
ο Φύρερ της Βλαχομπανανίας τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση,
όσο περισσότερη δυστυχία στον τόπο,
τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουν να κερδίσουν τις εκλογές
οι Revolutioners Ltd του χρηματιστηρίου…

Νίκος Αναστασιάδης: «Είναι η ώρα να πούμε στο λαό αλήθειες, η προπαγάνδα ή η παραπληροφόρηση κάποια στιγμή φτάνει στο τέλος της… Εάν θέλουμε ανάπτυξη, αυτό που πρέπει να δούμε, είναι πως δίδουμε κίνητρα εις εκείνους που έχουν και κατέχουν να επενδύσουν, για να μην υπάρχουν τζιαι άλλες απολύσεις…»
«Τρίτο πρόγραμμα Ρ.Ι.Κ.», 25.7.2012

Σχόλιο: Ρε Απατεώνα, το 1998 εκλέψατε από τον λαό περίπου ένα δισεκατομμύριο (χίλια εκατομμύρια) ευρώ για να φέρετε δήθεν τους S-300 και να εκλέξετε τον Γλαύκο Κληρίδη, τώρα ανακάλυψες τον πόνο και την δυστυχία των ανέργων; Πότε εκάλεσες ρε Απατεώνα τους πολυεκατομμυριούχους Μασόνους… Μεγαλοεπιχειρηματίες… Βιομήχανους… Ξενοδόχους… που ελέγχουν το κόμμα – Φατρία σου, να μην απολύουν Κύπριους εργαζόμενους για να προσλαμβάνουν αλλοδαπούς; Τώρα θέλεις να φορολογήσεις επιπλέον τον λαό, τους γονιούς… των ανέργων δηλαδή, για να δώσεις «κίνητρα εις εκείνους που έχουν και κατέχουν» και απολύουν τα παιδιά τους;

Ξυπνάτε. Ο Νίκος Αναστασιάδης σας λέει ξεκάθαρα τι πρόκειται να κάνει σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος. Θα φορολογήσει άγρια τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη, θα κόψει μισθούς και συντάξεις, για να κάνουν ανάπτυξη οι πολυεκατομμυριούχοι Μασόνοι που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό».

Το παρόν κείμενο αφιερώνεται στην μνήμη του Εκλεκτού Αγωνιστή Αντώνη Οικονόμου… που δολοφονήθηκε από τους πλουτοκράτες στο Κουτσοπόδι.

Λόγω της συνεχιζόμενης Παγκόσμιας Οικονομικής Κρίσης και λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς των πολυεκατομμυριούχων τραπεζιτών, οι περισσότεροι από τους οποίους ανήκουν στο ΔΗΣΥ, το κόμμα-εργαλείο της πλουτοκρατίας, η οικονομική δυσπραγία που υπάρχει στην Κύπρο, δυστυχώς ίσως συνεχιστεί μέχρι την ημέρα ανόρυξης του φυσικού αερίου και των πετρελαίων. Αν και είμαι Αντιμαρξιστής – Αντιλενινιστής, επειδή όμως πιστεύω στην κοινωνική δικαιοσύνη, θεωρώ ότι έχω υποχρέωση να προειδοποιήσω, ότι σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές ο Νίκος Αναστασιάδης, η οικονομική κατάσταση των λαϊκών στρωμάτων και της μεσαίας τάξης θα γίνει χειρότερη, διότι θα φορολογήσει άγρια τον λαό, θα κόψει συντάξεις, θα μειώσει μισθούς… για να δώσει «κίνητρα για ανάπτυξη» στους πολυεκατομμυριούχους Μασόνους… Τραπεζίτες… Μεγαλοεπιχειρηματίες… Ξενοδόχους, που ελέγχουν το κόμμα του.

Δεν γίνεται να είναι και η πίττα σωστή και ο σκύλλος χορτάτος. Με τον Νίκο Αναστασιάδη στην εξουσία, την πίττα θα την φάνε οι πολυεκατομμυριούχοι Μασόνοι… που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό», ενώ ο «σκύλλος»-λαός θα δυστυχήσει ακόμα περισσότερο. Όταν ο Νίκος Αναστασιάδης μιλά για ανάπτυξη, το εννοεί, αλλά δεν λέει όμως ποιους θα βοηθήσει να κάνουν… επιπλέον οικονομική ανάπτυξη. Όπως το 1999 με το χρηματιστήριο, όταν οι μεγαλοεπιχειρηματίες, βιομήχανοι, ξενοδόχοι… Απατεώνες, φάγανε τα χρήματα των Αμπάλατων που «έκαναν επένδυση» (έπαιξαν) στο χρηματιστήριο, έτσι και αύριο ο Νίκος Αναστασιάδης θα βοηθήσει αυτή την λαομίσητο συμμορία των Απατεώνων να κάνουν ανάπτυξη με περικοπές μισθών και συντάξεων του λαού…

Μετά τους S-300 ο Νίκος Αναστασιάδης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί σήμερα την ανεργία, όπως ο Χίτλερ Original τη δεκαετία του τριάντα. Τον ακούσατε έστω και μια φορά μέχρι σήμερα (πριν την κυκλοφορία αυτού του σχετικού φυλλαδίου μου) να καλέσει τους πολυεκατομμυριούχους Μασόνους… Μεγαλοεπιχειρηματίες… Βιομήχανους… Ξενοδόχους… που ελέγχουν το κόμμα-εταιρεία του, να μην απολύουν Κύπριους εργαζόμενους για να προσλαμβάνουν αλλοδαπούς;

Γιατί να το κάνει; Εφόσον όσον περισσότερο αυξάνεται η ανεργία και η δυστυχία, τόσον περισσότερο πιστεύει ότι αυξάνονται οι πιθανότητες του να εκλεγεί. Στο βρώμικο αυτό «παιχνίδι» των απολύσεων, γνωρίζοντας πως εργάζονται τα καρτέλ των εμπλεκόμενων συμφερόντων, είμαι πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας σίγουρος, ότι τον ενισχύουν και πολλοί μεγαλοεπιχειρηματίες… βιομήχανοι… ξενοδόχοι, οι οποίοι ενισχύουν δόλια την προεκλογική εκστρατεία του Νίκου Αναστασιάδη, απολύωντας Κύπριους και προσλαμβάνοντας Αλλοδαπούς για να αυξηθεί η ανεργία…

Σε περίπτωση που ο Νίκος Αναστασιάδης εκλεγεί, ο αριθμός των ανέργων θα αυξηθεί, διότι όπως είπε πολλές φορές θέλει να «μετοχοποιήσει» (ιδιωτικοποιήσει) Ημικρατικούς Οργανισμούς προς όφελος των πολυεκατομμυριούχων της φατρίας του. Πολλοί Κύπριοι θα βρεθούν χωρίς εργασία μιας και το Αδίστακτο κεφάλαιο θα προτιμήσει να προσλάβει στη θέση τους φτηνά εργατικά χέρια, αλλοδαπούς, κοινοτικούς και μη, οι οποίοι εργάζονται εκβιαστικά περισσότερες ώρες χωρίς να διαμαρτύρονται.

Σε περίπτωση εκλογής του Νίκου Αναστασιάδη, θα αρχίσουν μετά από λίγο διάστημα, συνεπεία των αντιλαϊκών μέτρων που θα πάρει υπέρ των πολυεκατομμυριούχων που ελέγχουν το κόμμα-συμμορία του, οι αυτοκτονίες όπως στην Αθήνα…, σημειώστε το, τις οποίες θα παλέψουν και πάλι να συγκαλύψουν, όπως τότε με το χρηματιστήριο όταν κυβερνούσαν, τις οποίες όμως παραδεχόταν τότε, ακόμα και η φιλοσυναγερμική εφημερίδα «ΜΑΧΗ».

Όταν ο σοσιαλιστής Γιωργάκης Παπανδρέου, από τα μέτρα που πήρε μαζί με την Τρόϊκα, μπόρεσε να «τρελλάνει» εκατομμύρια ανθρώπους οδηγώντας πολλούς στην αυτοκτονία, φανταστείτε, τι θα πάθετε εσείς από το Αδίστακτο δίδυμο Τρόϊκα-Νίκος Αναστασιάδης.

Το 2004 ο Νίκος Αναστασιάδης , μαζί με τους Άγγλους, τους Αμερικάνους και τους τούρκους Τρομοκρατούσε το λαό, Εκβίαζε και Απειλούσε για το τι θα παθαίναμε δήθεν εάν δεν ψηφίζαμε «ναι». Εάν το 2004 περνούσαν οι Εκβιασμοί του και ο λαός ψήφιζε «ναι», θα είχαμε χρεωθεί με 40 δισ. (40.000.000.000, τέσσερις χιλιάδες εκατομμύρια ευρώ) περίπου, σύμφωνα με τον πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Χριστόδουλο Χριστοδούλου… για να τσιμεντώναμε την Αμμόχωστο. Θα είμασταν οι πρώτοι παγκοσμίως που θα είχαμε χρεωκοπήσει και σήμερα θα μας έλεγε ότι φταίει η Παγκόσμια Οικονομική Κρίση. Φανταστείτε τι θα πάθουμε εάν εκλεγεί αυτός ο παρανοϊκός που ρίχνει τασάκια και συνεργαστεί με την Τρόϊκα. Ο Νίκος Αναστασιάδης θα εκμεταλλευτεί την παρουσία της Τρόϊκα για να ξεζουμίσει τον λαό προς όφελος των Πολυεκατομμυριούχων Μασόνων που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό». Ο λαός θα πάθει πολύ χειρότερα απ’ όσα έπαθαν οι Αμπάλατοι που «επένδυσαν» στο χρηματιστήριο τις οικονομίες τους και τους τις έφαγαν οι πολυεκατομμυριούχοι Μασόνοι Τραπεζίτες… Βιομήχανοι… Μεγαλοεπιχειρηματίες… που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό». Η παρουσία της Τρόϊκα θα είναι το άλλοθι του όταν θα ρουφά το αίμα του λαού, όπως προσπάθησε το 2004 να φορτώσει τις Ατιμίες του στο Φερχόϊγκεν…

Σχεδόν όλοι οι πολυεκατομμυριούχοι… Τραπεζίτες… Μεγαλοεπιχειρηματίες… Ξενοδόχοι ψηφίζουν Νίκο Αναστασιάδη. Είναι δυνατόν τα οικονομικά συμφέροντα αυτής της Αχόρταγης ομάδας του λαού, που θέλει «κίνητρα για ανάπτυξη»… σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων και της μεσαίας τάξης να ταυτίζονται με τα συμφέροντα του λαού; Αμμ δεν γίνεται να κερδίζουν όλοι. Θα συμβεί όπως στο χρηματιστήριο. Σας υπόσχονται λαγούς με πετραχείλια… σπλιτ και στο τέλος θα τα οικονομίσουν σε βάρος σας οι πολυεκατομμυριούχοι Μασόνοι του ΔΗΣΥ.

Αν γίνετε δότες σπέρματος… τέρατος και το Τέρας που βγει από την κάλπη ονομάζεται Νίκος Αναστασιάδης, τότε από την διασταύρωση (το κακό συναπάντημα) του Νίκου Αναστασιάδη με την Τρόϊκα θα γεννηθεί μια Παμφάγος και Αδηφάγος Λερναία Ύδρα, της οποίας το ένα κεφάλι θα είναι οι υπό χρεοκοπία τραπεζίτες του ΔΗΣΥ, το άλλο οι πολυεκατομμυριούχοι ξενοδόχοι του ΔΗΣΥ, το άλλο οι πολυεκατομμυριούχοι μεγαλοεπιχειρηματίες του ΔΗΣΥ, το άλλο οι πολυεκατομμυριούχοι βιομήχανοι του ΔΗΣΥ και το άλλο κεφάλι της Λερναίας Ύδρας το συγγενικό περιβάλλον του Παμπόνικου. Αυτή η Λερναία Ύδρα θα τρέφεται με τον μόχθο και τον ιδρώτα σας, με τους μισθούς σας και τις συντάξεις σας, με τις σάρκες των παιδιών σας.

Η Τρόϊκα έρχεται και αυτά που θα πάθετε τώρα πριν τις εκλογές, δεν είναι τίποτε μπροστά σε αυτά που θα ακολουθήσουν μετά τις εκλογές. Τώρα ζούμε την αντίστοιχη προεκλογική περίοδο του Γιωργάκη Παπανδρέου που φώναζε «Υπάρχουν τα λεφτά», θυμάστε; Ο χειρότερος συνδυασμός για την Κύπρο και τον λαό είναι να βρεθεί μεταξύ τρελλής σφύρας και άκμωνος, μεταξύ του Νίκου Αναστασιάδη αρχηγού του κόμματος των Αδίστακτων πολυεκατομμυριούχων Μασόνων και της Τρόϊκα.

Κάποτε βρέθηκα στα Νέα Στύρα της Εύβοιας. Μια ηλικιωμένη κυρία καθόταν στο καρεκλάκι της και ψάρευε με καλάμι. Πλησίασα, από κάτω αρκετά μεγάλα ψάρια έκαναν γύρω γύρω από το αγκίστρι με το δόλωμα. Τσιμπάνε, την ρώτησα. Και αυτή, χωρίς να γυρίσει να με κοιτάξει είπε με ένα θλιμμένο ύφος «Μπά πονήρεψαν και τα ψάρια». Προσέχετε ρε Αμπάλατοι κούελλοι. Προσέχετε από τα δολώματα και τις παγίδες του Νίκου Αναστασιάδη. Ο Ιστορικός Διονύσιος Κόκκινος έγραψε τα εξής: «Οι παγίδες είναι τόσο πιο πολύ επικίνδυνες κι’ αποτελεσματικές, όσο πιο πολύ κρύβονται κάτω από γοητευτικά δολώματα». Μην επιτρέψετε να σας υποκλέψει και πάλιν την ψήφο σας με ψευδείς παραστάσεις τύπου S-300… η Φατρία-Συμμορία των πολυεκατομμυριούχων Μασόνων του ΔΗΣΥ.

Αποχή, λευκό ή μαύρο (άκυρο) κερδίζει ο Νίκος Αναστασιάδης που είναι αρχηγός της μεγαλύτερης Φατρίας-Συμμορίας-Εταιρείας (Έτσι αποκαλούσαν τα κόμματα στα αρχαία χρόνια). Εάν εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης, ο αρχηγός του κόμματος των πολυεκατομμυριούχων Τραπεζιτών και golden boys βουλευτών, ετοιμαστείτε να προικοδοτήσετε επιπλέον με τα χρήματα των παιδιών σας την Λαϊκή και άλλες τράπεζες που κινδυνεύουν με κατάρρευση. Το 1,8 δισ. ευρώ, άλλοσπως χίλια οκτακόσια εκατομμύρια ευρώ ήταν ο πρώτος βούκκος.

Ψηφίζοντας Νίκο Αναστασιάδη θα πάθετε ότι έπαθαν πρόσφατα οι πλεονέκτες επενδυτές που επένδυσαν σε αξιόγραφα υψηλού ρίσκου.

Το 1998 ο Νίκος Αναστασιάδης έκλεψε από τον λαό περίπου ένα δισεκατομμύριο ευρώ για να πάρει τους S-300 στην Κρήτη. Το 1999 οι πολυεκατομμυριούχοι Μασόνοι του ΔΗΣΥ, Τραπεζίτες…Βιομήχανοι… Ξενοδόχοι…Μεγαλοεπιχειρηματίες, έφαγαν τις οικονομίες χιλιάδων πολιτών που «επένδυσαν» στο Χρηματιστήριο, ενώ κάποιοι οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία. Ψηφίζοντας Νίκο Αναστασιάδη είναι σαν να παίζετε ρωσσική ρουλέττα και μάλιστα με κουμπούρα-πιστόλα του 1821, όπως αυτή του προσκυνημένου Δημήτρη Νενέκου.

Πατριώτη, φωτοτύπησέ το και κυκλοφόρησέ το, για να αποτρέψουμε την εκλογή του Χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β Νίκου Αναστασιάδη, γιου του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, ο οποίος στα πλαίσια της συγγενοκρατίας και της κομματοκρατίας, βόλεψε τον δίδυμο αδελφό του Πάμπο σαν Ειδικό Αστυνομικό και ο οποίος καταδικάστηκε σε πολυετή φυλάκιση για το σκάνδαλο σωματεμπορίας που έμεινε γνωστό στην Ιστορία σαν το σκάνδαλο με τις «Ροζ Βίζες». Πατριώτη φωτοτύπησέ το και κυκλοφόρησέ το, για να γλιτώσουμε από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό του παράφρονα που ρίχνει τασάκια, με την Τρόϊκα.

Όσοι δεν πιστεύετε ακόμα, ότι ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ένας Διεφθαρμένος Πορνόγερος, ρωτήστε τον κουμπάρο του Δήμο, που του κατάστρεψε την οικογένεια για το πουττί της κουμέρας.

     Χάρης Αριστείδου   Τηλ. 99017040


Περισσότερες πληροφορίες για τον Απατεώνα Νίκο Αναστασιάδη θα βρείτε στην ιστοσελίδα μου: www.ellinikidexameniskepsis.com