24/9/12


23.9.2012

Πετρέλαια και μίζες
Δεκατοτέταρτο…

Δηκοϊκοί Προσέχετε

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος ο Β΄ μέχρι σχετικά πρόσφατα τουλάχιστον, δήλωνε ότι το κόμμα του είναι το ΔΗΚΟ. Στις 7.9.2012, αγανακτισμένος προφανώς από τις Πουτανιές κάποιων πολιτικάντηδων δήλωσε στην εκπομπή του ΡΙΚ «από μέρα σε μέρα» τα εξής: «Μπορώ να πω πολύ απογοητευμένος από την όλη κατάσταση… η αλήθεια πρέπει να λέγεται, οι περισσότεροι των πολιτικών μας ενδιαφέρονται για την καρέκλα τους, ενδιαφέρονται για τες μίζες που πρέπει να παίρνουν… Είμαι φοβερά απογοητευμένος με την στάση των πολιτικών μας…»

Οι πολυεκατομμυριούχοι μασόνοι που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό», Τραπεζίτες… Μεγαλοεπιχειρηματίες… Βιομήχανοι… Ξενοδόχοι… ίσως και με εμβάσματα μέσω Unops...Εταιρειών Πετρελαίου… Αμερικανοεβραϊκών… Καναδοεβραϊκών… Ρωσσοεβραϊκών… Αγγλοεβραϊκών… Γαλλοεβραϊκών… συμφερόντων, θα προσπαθήσουν να εξαγοράσουν ηγετικά στελέχη του κόμματος σας για να το ρίξουν στην αγκαλιά του Νίκου Αναστασιάδη, τον οποίο ο Τάσσος Παπαδόπουλος χαρακτήριζε σαν Νενέκο και περίπου σαν Προδότη.

Σχεδόν όλοι θυμούνται, ότι ο Υβριστής Νίκος Αναστασιάδης, κατά καιρούς εξύβρισε… και άφησε υπονοούμενα κατά του Σπύρου Κυπριανού… και του Τάσσου Παπαδόπουλου, ενώ σύμφωνα με τα διπλωματικά έγγραφα που δημοσιεύτηκαν στο Wikileaks, ο Νίκος Αναστασιάδης σε συνάντησή του με τον Πρέσβη των ΗΠΑ Ρόναλντ Σλίκερ, χαρακτήρισε τον Τάσσο Παπαδόπουλο σαν «βλάκα» και «νεκρό» εθνάρχη, την ίδια ώρα που έπλεκε το εγκώμιο του τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Δηκοϊκοί προσέχετε, διότι λόγω των υδρογονανθράκων διακυβεύονται συμφέροντα πολλών δισ. ευρώ. Είναι γνωστό από τα αρχαία χρόνια, ότι εκεί που δεν μπορεί να περάσει ένας στρατός, μπορεί να περάσει ένας γαΐδαρος, ακόμα και φαλακρός φορτωμένος χρυσάφι, το πρώτο πάρε-δώσε sex pistol, λατζιηνάρι-επιβήτορας της Μολδαβίας.

Οπαδέ και ψηφοφόρε του ΔΗΚΟ, το 2004, 66% των οπαδών του ΔΗΣΥ, περιφρόνησαν τους Εκβιασμούς και της Απειλές του προέδρου του κόμματος τους Νίκου Αναστασιάδη και ψήφισαν «Όχι». Εσύ θα τολμήσεις να αντιδράσεις παρόμοια το 2013 ή θα ακολουθήσεις εκείνους τους Πουλημένους της ηγεσίας του κόμματος σου που θα προσπαθήσουν να σε  ρίξουν σαν αρνί στα δόντια του Νενέκου Λύκου;

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
         Τηλ. 99017040

«…το ’74 ο κύριος Αναστασιάδης… εξύπνησε την γειτονιά και φώναζε: «Σηκωστείτε να σας τζιεράσουμε, επέθανεν ο Μούσκος»
Ζαχαρίας Κουλίας, βουλευτής, ραδιοφωνικός σταθμός «Ράδιο Πρώτο», 26.4.2004