27/9/12


26.9.2012

Νέα κόλπα των Μασόνων του Συναγερμού

Θυμάστε που βάφτισαν προεκλογικά τον Γιαννάκη Κασουλίδη, Ιωάννη για να ακούγεται τουλάχιστον το όνομα σοβαρό; Μετά το κόλπο με την εφημερίδα «Χουριέτ», τον τούρκο δημοσιογράφο και τον Νίκο Αναστασιάδη (κοίταξε στο διαδύκτιο το κείμενο μου «Πετρέλαια και μίζες Δεκατοτρίτο… Καινούρια κόλπα του τουρκοεβραϊκού άξονα με στόχο την Κύπρο και τα Πετρέλαιά της») τώρα έχουμε ένα καινούριο κόλπο με πρωταγωνιστή τον γιο του Μεγάλου Μασόνου Γλαύκου Κασουλίδη, τον Γιαννάκη Κασουλίδη, που όπως ισχυρίστηκε πριν τις εκλογές του 2008, ο ίδιος δεν είναι Μασόνος.

Η αλήθεια είπε βρίσκεται στη μέση. Κάποιος γνωστός του Γιώργου Λιλλήκα, πλησίασε κάποιο γνωστό του Γιαννάκη Κασουλίδη για να του πει, ότι ο Γιώργος Λιλλήκας θέλει το Υπουργείο των Εξωτερικών προκειμένου να τον υποστηρίξει στις εκλογές του 2008.

Κάποιος με κάποιον κάποια στιγμή επικοινώνησαν
και ο κάποιος έκανε στο κάποιο κάποιες εισηγήσεις,
ο κάποιος της μετέφερε κάποια στιγμή στον Γιαννάκη Κασουλίδη
και ο Γιαννάκης Κασουλίδης αποφάσισε να το αποκαλύψει
κάποια στιγμή μετά από κάποια χρόνια… πριν τις εκλογές.

Θαυμάστε το «πρώτο»…κόλπο που σχεδίασαν, προκειμένου να εξουδετερώσουν τον Γιώργο Λιλλήκα και την μοναδική ουσιαστικά πιθανότητα που έχουμε αυτή τη στιγμή για να γλιτώσουμε από τον Απατεώνα και Διεφθαρμένο Πορνόγερο Νίκο Αναστασιάδη, που διέλυσε την οικογένεια του κουμπάρου του Δήμου, αλλά και από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό των πολυεκατομμυριούχων Μασόνων Τραπεζιτών… Ξενοδόχων… Μεγαλοεπιχειρηματιών… Βιομηχάνων, που ελέγχουν το κόμμα-Εταιρεία του ΔΗΣΥ.

Εφόσον όμως ο Ιωάννης Κασουλίδης ξανάγινε Γιαννάκης ας σηκώσουμε το γάντι.

Το 1974 στη δεύτερη φάση της εισβολής, σε κάποια ανάπαυλα των μαχών, ο γιατρός Τάκης Αριστείδου συναντήθηκε στην περιοχή όπου οι σπηλιές της Αγλαντζιάς με τον πατέρα του Γιαννάκη επίσης γιατρό Γλαύκο Κασουλίδη. Ο Γλαύκος Κασουλίδης είπε στον Τάκη Αριστείδου (την ώρα του Πολέμου !!) μεταξύ άλλων τα εξής: «Τάκη έλα να σε κάμουμε αδελφό, θα σε ανεβάσουμε όσο ψηλά θέλεις !» Ο Τάκης Αριστείδου απάντησε στον Γλαύκο Κασουλίδη ως εξής: «Γλαύκο οι θρησκευτικές μου πεποιθήσεις δεν μου επιτρέπουν να γίνω Μασόνος». «Μα θα σε ανεβάσουμε όσο ψηλά θέλεις». Ξαναπήρε την ίδια απάντηση…

Τα χρόνια πέρασαν, όταν το 1981 ο Τάκης Αριστείδου θα ήταν ο σίγουρος «βουλευτής» του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό, ο Γλαύκος Κληρίδης τον ρώτησε τι θα έκανε σε περίπτωση που ήταν «βουλευτής» και θα έπρεπε να δώσουμε την Κερύνεια για να πάρουμε την Αμμόχωστο. Η απάντηση του Τάκη Αριστείδου ήταν πεντακάθαρη: «Θα ανεξαρτητοποιηθώ…». Έσβησε… Σε αντίθεση με τον Τάκη Αριστείδου, ο Γιαννάκης Κασουλίδης, που λίγο πριν τις εκλογές του 2008, απαντώντας σε ερώτηση ακροατή ισχυρίστηκε ότι δεν είναι Μασόνος όπως τον πατέρα του, το 2004 μαζί με τον Νίκο Αναστασιάδη, τους Άγγλους, τους τούρκους και τους Αμερικάνους, Τρομοκρατούσαν τον λαό Εκβιάζοντας και Απειλώντας με μικρασιατική καταστροφή… σε περίπτωση που τολμούσαμε να ψηφίσουμε «Όχι». Υπενθυμίζω ότι αρκετό καιρό πριν ο Γιαννάκης Κασουλίδης φανερώσει το ενδιαφέρον του για την προεδρία της «Κυπριακής» «Δημοκρατίας», η μεγάλης κυκλοφορίας αμερικανική εφημερίδα «Ουάσιγκτον Πόστ» τον πρόβαλλε σαν τον επόμενο πρόεδρο της «Κυπριακής» «Δημοκρατίας», χωρίς να είναι μασόνος όπως ο πατέρας του (όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε). Ας σημειωθεί ότι στις Η.Π.Α οι μασονικές στοές ονομάζονται ξεκάθαρα «temple» (ίσως από την ελληνική λέξη τέμενος) δηλαδή ναός. Η Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία θεωρεί τον Μασονισμό σαν θρησκεία και τον καταδικάζει, ενώ πολλά βιβλία έχουν γραφεί από Χριστιανικές Οργανώσεις και Θεολόγους που καταγγέλλουν την διασύνδεση της Μασονίας με τον Σιωνισμό και το Ισραήλ. Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι ενώ πολλοί (ίσως όλοι) δρόμοι που βρίσκονται νοτιότερα της οδού Αγίου Ανδρέου στη Λεμεσό έχουν αλλάξει τα ονόματά τους πριν αρκετά χρόνια, ο δρόμος που βρίσκεται η μασονική στοά της Λεμεσού εξακολουθεί να έχει το παλαιό όνομα του «οδός Ιερουσαλήμ».

Όπως προανάφερα, λίγο πριν τις εκλογές του 2008 σε ερώτηση ακροατή, ο Γιαννάκης Κασουλίδης παραδέχτηκε ότι ο πατέρας του ήταν Μασόνος και ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος δεν είναι. Ο προβληματισμός που θέτω είναι ο εξής. Ας υποθέσουμε ότι ο Γιαννάκης Κασουλίδης λέει την αλήθεια και ότι δεν είναι Μασόνος. Γιατί ο πατέρας του Γλαύκος Κασουλίδης που ήταν Μασόνος μεγάλου βαθμού ήθελε (τις μέρες του πολέμου παρακαλώ!!) να κάμει τον Τάκη Αριστείδου Μασόνο για να τον ανεβάσει «όσο ψηλά θέλει», δεν έκαμε (υποτίθεται) τον γιο του Γιαννάκη, Μασόνο για να τον ανεβάσει ψηλότερα;

Στις εκλογές του 2008 ο Γιαννάκης, οι Κρυπτομασόνοι, οι Μασόνοι, οι Άγγλοι, οι Αμερικάνοι έχασαν μια μάχη. Μην τους επιτρέψετε να ξανακαβαλικέψουν την Κύπρο μας το 2013 με παραμύθια τύπου S-300 όπως καβαλίκεψαν από το 1993-2003.

Ας επιστρέψουμε όμως στα υπονοούμενα που άφησε ο Γιαννάκης Κασουλίδης κατά του Γιώργου Λιλλήκα. Οι πολυεκατομμυριούχοι μασόνοι Τραπεζίτες… Ξενοδόχοι… Μεγαλοεπιχειρηματίες… Βιομήχανοι που ελέγχουν τον ΔΗΣΥ, προσπαθούν να εξουδετερώσουν με τις σπερμολογίες τους τον Γιώργο Λιλλήκα πριν την πρώτη Κυριακή, διότι ξέρουν ότι την δεύτερη Κυριακή δεν μπορεί να νικήσει ο Σταύρος Μαλάς. Το εκλογικό επιτελείο του «Δημοκρατικού Συναγερμού» γνωρίζει ότι αν μπορέσει να εξουδετερώσει με τις φήμες… τον Γιώργο Λιλλήκα την πρώτη Κυριακή, την δεύτερη Κυριακή εκτός από τον Χάρη Αριστείδου, ίσως τον Γιώργο Λιλλήκα και κάποιους άλλους λίγους που θα προτιμήσουμε τον Σταύρο Μαλά παρά τον Διεφθαρμένο Πορνόγερο Νίκο Αναστασιάδη, η μεγάλη πλειοψηφία των Δηκοϊκών, των Εδεκήτων κ.α που θα ψηφίσουν την πρώτη Κυριακή Γιώργο Λιλλήκα, θα προτιμήσουν δυστυχώς, λόγω της συστηματικής πλύσης εγκεφάλου που έκαναν τα Μ.Μ.Ε των πολυεκατομμυριούχων Μεγαλοκαναλαρχών και Μεγαλοεκδοτών, τον «περίπου Προδότη» Νενέκο (σύμφωνα με τον Τάσσο Παπαδόπουλο) Νίκο Αναστασιάδη.

Τώρα όσον αφορά τις Κατινίστικες κατηγορίες του Γιαννάκη, για κάποιο φίλο του Γιώργου Λιλλήκα που συναντήθηκε με κάποιο φίλο του Γιαννάκη Κασουλίδη και του έκαμε κάποιες εισηγήσεις… Θέλεις να μιλήσουμε σε αυτό το επίπεδο ρε Ιωάννη που ξανάγινες Γιαννάκης; Εμένα κάποια παλιά νοσοκόμα μου είπε, ότι κάποιοι περνούσαν έξω από την κλινική του πατέρα σου και φώναζαν «Δημητρίου…ου…ου», «Δημητρίου…ου…ου». Γιατί φώναζαν άραγε έξω από την κλινική του πατέρα σου το όνομα του μετέπειτα Πραξικοπηματία «υπουργού» Παναγιώτη Δημητρίου; Ήταν τόσο στενός οικογενειακός φίλος; Έπαιζε πρέφα με τον πατέρα σου ή μήπως κάπνιζε το τσιμπούκι της ειρήνης με την μητέρα σου;

Βρώμικοι Μασόνοι, θα προσπαθήσω να παραμείνω ζωντανός για να σας αποκαλύπτω και να αποτρέψω (ή τουλάχιστον να μειώσω τις πιθανότητες) ξεπουλήματος της Πατρίδας μου.

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
         Τηλ. 99017040

Πατριώτη, φωτοτύπησε το και κυκλοφόρησέ το για να αποκλείσουμε την εκλογή του Χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β Νίκου Αναστασιάδη, γιου του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, ο οποίος θέλει να πατήσει το λαό στο λαιμό για να δώσει «κίνητρα για ανάπτυξη» στους πολυεκατομμυριούχους Μασόνους Τραπεζίτες… Μεγαλοεπιχειρηματίες… Ξενοδόχους… Βιομήχανους, οι οποίοι το 1999 ξανάφαγαν τα χρήματα του λαού στο Χρηματιστήριο.