25/9/12


24.9.2012

Καταραμένος ο ερχόμενος εν ονόματι…ΔΗΚΟ…ΑΚΕΛ

Για ένα πείσμα άραγε θα εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης; Όχι δεν πρόκειται για ένα πείσμα, η ηγεσία του ΔΗΚΟ παίζει το παιχνίδι της ηγεσίας τους ΑΚΕΛ.

Έφθασε η Τρόικα, η ηγεσία του ΑΚΕΛ δεν θέλει να είναι ούτε «κυβέρνηση», ούτε «συγκυβέρνηση». Θέλουν να περάσουν στην αντιπολίτευση για να κάνουν ανέξοδη αντιπολίτευση, για αυτό τον λόγο κάνουν πλάτες στο Νίκο Αναστασιάδη. Ο Νίκος Αναστασιάδης σαν νέος Καλιγούλας, λίγο μετά τις εκλογές θα δείξει και πάλιν τον πραγματικό του εαυτό, πατώντας στο λαιμό τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη, για να κάνουν «ανάπτυξη» οι πολυεκατομμυριούχοι Μασόνοι… Τραπεζίτες… Μεγαλοεπιχειρηματίες… Ξενοδόχοι… Βιομήχανοι που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό». Όλες αυτές οι συμφωνίες που κάνει το ΔΗΚΟ με τον ΔΗΣΥ και υπογράφει χωρίς πρόβλημα ο Νίκος Αναστασιάδης είναι για μωρά παιδιά και τους μωρούς ψηφοφόρους. Τους πραγματικούς όρους στην οικονομία θα τους «εισηγηθεί» (Επιβάλει) η Τρόικα και θα τους εκτελέσει ο εντολοδόχος της Νίκος Αναστασιάδης σε περίπτωση που εκλεγεί. Που να μην σώσει… Ο Νίκος Αναστασιάδης θα χρησιμοποιήσει σαν άλλοθι την παρουσία της Τρόικα για να διαλύσει την οποιαδήποτε συμφωνία κάνει με το ΔΗΚΟ.

Το ΔΗΚΟ προχώρησε στην υλοποίηση μιας οικονομικής συμφωνίας με τον Νίκο Αναστασιάδη. Γιατί δεν ζήτησε να μην κλαπούν από τον λαό άλλα χρήματα όπως το 1,8 δισ. € (Χίλια Οκτακόσια Εκατομμύρια) που έκλεψαν από κοινού όλα τα κυνοβουλευτικά κόμματα από τον λαό για να ξεχρεώσουν την «Λαϊκή», μιαν ιδιωτική επιχείρηση;

Το ΔΗΚΟ σε περίπτωση που εκλέξει τον Αδίστακτο Νίκο Αναστασιάδη, θα πάθει ότι έπαθε το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη Παπανδρέου.

Εάν το ΔΗΚΟ ήθελε να εκδικηθεί το ΑΚΕΛ έπρεπε να υποστηρίξει ξεκάθαρα Σταύρο Μαλά. Σε περίπτωση που εκλεγεί ο Μαλάς και θα πρέπει να εφαρμόσει τα μέτρα που η Τρόικα «εισηγηθεί» (Επιβάλει), προκειμένου να προσφέρει οικονομική βοήθεια στην «Κυπριακή» «Δημοκρατία», το ΑΚΕΛ θα εγκαταλείψει άρον άρον την «κυβέρνηση» και τον Μαλά και ο Μαλάς θα μείνει είτε μόνος του, είτε θα έχει την υποστήριξη του ΔΗΚΟ… και του ΔΗΣΥ, όπως την είχε ο Δημήτρης Χριστόφιας τα πρώτα τρία περίπου χρόνια όταν κυβερνούσε χωρίς ουσιαστική αντιπολίτευση. Πόσοι θυμούνται σήμερα, ότι τα πρώτα χρόνια, ο Νίκος Αναστασιάδης δεν έκανε ουσιαστική αντιπολίτευση στον Δημήτρη Χριστόφια;

Η ηγεσία του ΑΚΕΛ θυματοποιεί το 2013 τον Σταύρο Μαλά (αλλά και τα φτωχά λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη) για να εκλεγεί το 2018 ο Άντρος Κυπριανού. Εκτός και αν πιστεύετε ότι θα είναι και το 2018 υποψήφιος και πάλι ο Σταύρος Μαλάς. Έτσι πίστευε και ο Γιαννάκης Κασουλίδης, μετά τις εκλογές του 2008 όταν εξασφάλισε στις εκλογές που τον έβαλε για στότσιη ο Νίκος Αναστασιάδης, ένα τιμητικό για αυτόν (και ατιμωτικό για αυτούς που τον ψήφισαν) 47%. Όπως ο Νίκος Αναστασιάδης τότε έβαλε τον Γιαννάκη Κασουλίδη του «ναι» για να χάσει, να εκλεγεί ο Δημήτρης Χριστόφιας και να πάρει αυτός σειρά, έτσι και η ηγεσία του ΑΚΕΛ έβαλε τον Σταύρο Μαλά υποψήφιο τώρα για στότσιη, για να εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης και να πάρει σειρά ο Άντρος Κυπριανού το 2018, εάν εν τω μεταξύ ο Νίκος Αναστασιάδης δεν μπορέσει να ξεπουλήσει την «Κυπριακή» «Δημοκρατία».

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
         Τηλ. 99017040