14/9/12


13.9.2012

Τα ανέκδοτα της ημέρας

Ξέρετε γιατί ο Νίκος Αναστασιάδης θέλει Ομοσπονδία αλλά χαλαρή; Διότι είναι φιλεύσπλαχνος πολιτικός. Επρόβλεψε ότι εν να ‘ρτει η Τρόϊκα, η οποία εν θα δεχτεί να γοράσουμε βαζελίνη για ένα ολόκληρο λαό. Ο Χριστόφιας εν εκατάλαβε ακόμα τίποτε. Θέλει σφικτή Ομοσπονδία τζιαι «υπάρχουν τα λεφτά»… για την βαζελίνη.

Ρε Νίκο αθυμάσαι που κατηγορούσες τον Δημήτρη Χριστόφια, ότι ήθελε να πουλήσει μέρος του χρυσού της Κύπρου για να τα κάμει τζιαι τούτα γιάομα στους συνταξιούχους…; Πε μου ρε Νίκο, εν ο ίδιος ο χρυσός της Κύπρου, που το 2004 εσύ ήθελες να χαρίσουμε το μισο στους τουρκο«κύπριους», για τα καλά που μας έχουν κάμει;

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
         Τηλ. 99017040

Παρθένα Ανέκδοτα έχω δεκάδες. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο είναι σωστό, ειδικά τώρα, αντί να οξύνω τους προβληματισμούς του λαού, να αμβλύνω την Οργή του.

Τζιαι πετάσσει τασάκια τζιαι πετάσσει τασάκια τζιαι πετάσσει τασάκια. Είδες ήντα μπου ήβραν ρε Νίκο για να διασύρουν το όνομά σου; Αφήνουν υπονοούμενα ότι είσαι λλίον ψυχοπαθής. Μεσ το γραφείο ρε, ήντα μπου θέλετε να πετάσσει; Πέτρες; Που εν να τες εύρει; Που τζιείνα που σσιει, που τζιείνα πετάσσει.