26/9/12


25.9.2012

Για ένα πείσμα θα εκλεγεί ο ηγέτης των νεοφιλελεύθερων πολυεκατομμυριούχων
Μασόνων Νίκος Αναστασιάδης;

Όχι δεν πρόκειται για ένα πείσμα αλλά για την στρατηγική του ΑΚΕΛ. Το ΑΚΕΛ δοκίμασε δύο φορές να φορολογήσει τον πλούτο αλλά απέτυχε διότι αντέδρασαν τα άλλα κυνοβουλευτικά κόμματα. Αντί να βάλει νερό στο κρασί του όμως και να προσπαθήσει να διαπραγματευτεί με τα άλλα κόμματα, προτίμησε να φέρει την Τρόικα. Τα μέτρα όμως που θα επιβάλει η Τρόικα, θα είναι τελικά πολύ σκληρότερα από τα μέτρα που θα μπορούσε να πετύχει το ΑΚΕΛ εάν συμβιβαζόταν με το ΔΗΚΟ, την ΕΔΕΚ και τους «Οικολόγους». Τα μέτρα που θα επιβάλει τελικά η Τρόικα θα είναι αυτά που ήθελε από την αρχή ο ηγέτης της νεοφιλελεύθερης παράταξης των πολυεκατομμυριούχων μασόνων του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης. Η Τρόικα ήλθε, η ηγεσία του ΑΚΕΛ κάνει πλάτες στην υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη διότι δεν θέλει να είναι το 2013 «κυβέρνηση» ή «συγκυβέρνηση». Η ηγεσία του ΑΚΕΛ θέλει να περάσει στην αντιπολίτευση για να ασκεί κριτική και να αντιδρά εκ του ασφαλούς στα μέτρα της Τρόικα. Η ηγεσία του ΑΚΕΛ θέλει να εκλέξει τον πλέον Απάνθρωπο Πολιτικάντη Νίκο Αναστασιάδη, γνωρίζοντας ότι αυτός θα πατήσει στο λαιμό τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη για να δώσει «κίνητρα για ανάπτυξη» στους πολυεκατομμυριούχους μασόνους Τραπεζίτες… Βιομήχανους… Ξενοδόχους… Μεγαλοεπιχειρηματίες που ελέγχουν το κόμμα – Φατρία – Συμμορία – Εταιρεία. Αυτό θα ευνοήσει την αντιπολίτευση (έτσι τουλάχιστον νομίζουν) και θα παρουσιάσουν τον Άντρο Κυπριανού το 2018 σαν Μεσσία της Κολάσεως (εκτός και αν πιστεύετε ότι θα ξαναχρησιμοποιήσουν τον Σταύρο Μαλά σε περίπτωση που θεωρήσουν ότι η νίκη του κόμματος είναι σίγουρη).

Προωθώντας η ηγεσία του ΑΚΕΛ με έμμεσο τρόπο την εκλογική επιτυχία του Νίκου Αναστασιάδη, δεν θυματοποιεί μόνο τον Σταύρο Μαλά, θυματοποιεί και μεγάλες ομάδες εργατών που ακόμα πιστεύουν στο κόμμα αυτό και δεν έχουν οποιαδήποτε ουσιαστική σχέση με τους ερυθρούς μερσεντάκηδες της ακελικής νομενκλατούρας.

Εάν ήθελε η ηγεσία του ΑΚΕΛ, με απλές κινήσεις ματ θα μπορούσε να εξουδετερώσει την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη υποστηρίζοντας κάποιον εκλέξιμο πολιτικό από τον λεγόμενο ενδιάμεσο χώρο π.χ. Γιαννάκης Ομήρου… Κούλλης Μαυρονικόλας… Γιώργος Λιλλήκας… Δήμητρης Ηλιάδης….
Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
         Τηλ. 99017040