24/9/12


23.9.2012

Μην πιστεύετε τον Απατεώνα Νίκο Αναστασιάδη
που στην τράπεζα υπογράφει σαν Νίκος Χρυσάνθου

Νίκος Αναστασιάδης: «… και τα όσα έχουμε συμφωνήσει αποτελούν και θέλω να το τονίσω ύψιστη δέσμευση, όχι μόνον απέναντι στους οπαδούς των κομμάτων μας, αλλά και απέναντι στο σύνολο των συμπολιτών μας. θέλω να επαναλάβω αυτό που έχω πει και προηγουμένως, την απόφαση μου να τιμήσω μέχρι και το τελευταίο γιώτα των όποιων δεσμεύσεων και των όποιων προγραμματικών θέσεων έχουμε συμφωνήσει».

«Τρίτο πρόγραμμα Ρ.Ι.Κ», δελτίο ειδήσεων, 21.9.2012

Σχόλιο: Μην πιστεύετε τα όσα προεκλογικά παραμύθια προσπαθεί να σας πουλήσει ο Νίκος Αναστασιάδης. Είναι ένας Απατεώνας μεγέθους S-300 και ένας Διεφθαρμένος Πορνόγερος που διαλύει οικογένειες. Όποιος αμφιβάλλει ας ρωτήσει τον κουμπάρο του Δήμο που του διέλυσε την οικογένεια.

Εάν εκλεγεί ο Χρηματοδότης της ΕΟΚΑ Β Νίκος Αναστασιάδης και γιος του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, άσχετα με τα παραμύθια S-300 που σας πουλά για χρόνια, δεν θα σεβαστεί τίποτε. Και στον δέκατο τρίτο μισθό σας θα βάλει χέρι και στην ΑΤΑ θα βάλει χέρι και άλλα άγρια φορολογικά μέτρα θα πάρει σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων και της μεσαίας τάξης, προκειμένου να κάνουν «ανάπτυξη» οι πολυεκατομμυριούχοι μασόνοι Τραπεζίτες... Ξενοδόχοι… Βιομήχανοι… Μεγαλοεπιχειρηματίες που ελέγχουν το κόμμα-Φατρία – Συμμορία και οι οποίοι ξανάφαγαν τα χρήματα του λαού στο Χρηματιστήριο το 1999.


Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
         Τ