6/8/12

Μηλλωμένα Ανέκδοτα, κατάλληλα για όσους δεν αρέσει ούτε η σφιχτή …(ομοσπονδία) του Δημήτρη Χριστόφια, ούτε η χαλαρή … (ομοσπονδία) του Νίκου Αναστασιάδη.


5/8/2012

Μηλλωμένα Ανέκδοτα, κατάλληλα για όσους δεν αρέσει ούτε η σφιχτή …(ομοσπονδία) του Δημήτρη Χριστόφια, ούτε η χαλαρή … (ομοσπονδία) του Νίκου Αναστασιάδη.

Πρώτο: Παιδό«φιλος» (Παιδοβιαστής) προς Δικαστή:  «Μα κύριε Δικαστά, εγώ εβίασα έναν μιτσίν μόνον, ο Γλαύκος Κληρίδης, ο Νίκος Αναστασιάδης, οι Revolutioners Ltd του κόμματος τους, που το 1993 ως το 2003, εκάτσαν έναν ολόκληρον λαόν πας την μοτόραν, μιτσιούς μιάλους, για να τους δείξουν μεραρχία … να τους δείξουν πανεθνική… να τους δείξουν S-300 τζιαι τελικά εδείξαν τους χρηματιστήριο σπλίτ τζιαι εμπήξαν τους τζιαι έναν σχέδιον «Ανάν»…»

Δικαστής: «Κατηγορούμενε, κατ΄αρχας το σχέδιο «Ανάν» ήταν μεν ένας βιασμός, αλλά εποικοδομητικός, στα πλαίσια του έντιμου συμβιβασμού. Δευτερευόντως, για να είμαι εδώ που είμαι δικαστής κατηγορούμενε, δεν με διόρισες εσύ για να δικάζω μεγαλοαπατεώνες σαν τον Γλαύκο Κληρίδη και τον Νίκο Αναστασιάδη, αλλά με διόρισε ο Γλαύκος Κληρίδης για να δικάζω μόνο μικροβιαστές σαν εσένα …»

Δεύτερο:  Όσοι και όσες είσαστε άνεργοι, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Νίκο Αναστασιάδη, ζητώντας του να σας πάρει μια βόρτα με την μοτόρα του, να σας δείξει τον σσιύλλο του…
Γελάτε, γελάτε, διότι ξένος κώλος σσιήλλιες κ. …, άμαν ηφκεί πρόεδρος όμως, εν να μας πάρει ούλλους μαζί βόρτα με τη μοτόρα… να μας δείξει τον σσιύλλο του…

Τρίτο: Άνεργε νέε, εάν σου κοντέψει ο Νίκος Αναστασιάδης τζιαι τάξει σου να σε πάρει μια βόρτα με την μοτόρα του, για να σου δείξει τον σσιύλλο του τζιαι να σου εύρει δουλειά μετά τες εκλογές, να το πείς του παπά σου, που το 1999 έγινε πλούσιος που το χρηματιστήριο τζιαι εν καλός για λλόου του.

Τέταρτο:  Νίκος Αναστασιάδης πάνω στην μοτόρα: «Πόσες σσιηλλιάες είσαστε οι άνεργοι;  Ελάτε να κάτσετε πάνω στη μοτόρα μου να σας πάρω μια βόρτα, να σας δείξω τον σσιύλλο μου τζιαι το 2013 εν να σας εύρω ούλλους δουλειά. Ότι θέλει ο καθένας, άλλους ειδικούς αστυνομικούς μαζί με τον αδερφό μου Πάμπο τζιαι άλλους χειριστές των S-400».

Πέμπτο: Αν είσαστε ανήλικοι τζιαι σταματήσει μπροστά που το σπίτι σας, πάνω στην μοτόρα, ο Νίκος Αναστασιάδης τζιαι προτείνει σας, να σας πάρει βόρτα με την μοτόρα του στην Κρήτη για να σας δείξει τον σσιύλλο του τζιαι τους S-300,  να βουρήσετε μέσα στο σπίτι τζιαι να πείτε της μάμας σας, ότι ήρτε πάλε τούτος ο πελλός που πετάσσει τασάκια τζιαι είπε σας να σας πάρει με την μοτόρα του στην Κρήτη για να σας δείξει τον σσιύλλο του τζιαι τους     S-300 που εγόρασε ο Μαλάκας ο παπάς σας.

Έκτο:  Νίκος Αναστασιάδης προς Μάριο Κάρογιαν: «…δεσμεύομαι… να τιμήσω μέχρι και το τελευταίο ιώτα … άτε τώρα Μάριε μου, πιάσε τζιαι το κόμμα σου το ΔΗΚΟ τζιαι πάμε ούλλοι μαζί στο σπίτι της κουμέρας μου της Ελενίτσας, να σας δείξω τον σσιύλλο μου…»

Έβδομο:  Νίκος Αναστασιάδης πάνω στη μοτόρα: «Βόρτε λαέ Ζοππόβορτε, ένα να σου δείξω τον σσιύλλο μου τζιαι τους S-300… Έλα λαέ αγάπη μου έλα, να κάμομε ένα κωλόπαιδο ακόμα».

Όγδοο:   
Ο Τάσσος φωνάζει από τον Τάφο
«Αν σας προτείνει ο Νίκος ή ο αδελφός του Πάμπος να σας πάρει βόλτα με την μοτόρα του για να σας δείξει τον σκύλλο του,
πέστε ένα βροντερό  «ΟΧΙ».
Αν το προτείνει στα παιδιά σας,  καταγγείλετε τον στην Κουρσουμπά διαφορετικά αγοράστε βαζελίνη για τον σκύλλο του
και για σας, αν έχετε αιμορρόϊδες,
τοπικό αναισθητικό, Ξυλοκαϊνη – Λιδοκαϊνη.»


Ρε Νίκο, ποια Μούσα είσαι εσύ τέλος πάντων, να με εμπνέεις να γράφω ανέκδοτα, τραγούδια, ποιήματα, πεζά …;  Παρακαλώ το αγαπητό αναγνωστικό κοινό να προσέξει ιδιαίτερα τις τραγωδίες μου: «ΑΠΕΙΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑΣ», «Ε Ε ΕΡΧΟΝΤΑΙ», «Ο Χαιρέκακος Νίκος Αναστασιάδης», για να γλιτώσουμε από «Νίκο – μοτόρα – σκύλλο – σεισμό – γκρεμμό – Συναγερμό».

Ποια Μούσα τελικά είσαι εσύ ρε Νίκο, που έχεις «αρχίδια» για να «παίζεις κουμέρες» με τις κουμέρες … αλλά το 1974 σε βόλεψε ο μπαμπάς σου Πραξικοπηματίας «Αστυνομικός Διευθυντής» Λεμεσού Χρύσανθος Αναστασιάδης να κάνεις το «τράφικ» στη Λεμεσό, όταν άλλοι συνομίλικοι σου πολεμούσαν κατά του τούρκου Εισβολέα, για να βγάζεις εσύ σήμερα Ποθκιάντραπε αρσενικέ Πούττε, πάνω στους τάφους τους, κάλπικους ψηφοθηρικούς επιμνημόσυνους λόγους;


Πες μου «κύριε» Νίκο Αναστασιάδη, χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β΄ , γιε του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, αδελφέ του Πάμπου, που υπογράφεις στην τράπεζα με άλλο επίθετο, όπερ εστί μεθερμηνευόμενο: Βέρκα Μαύρη Ξιμαρισμένη. Ποια ανέκδοτα σου αρέσουν περισσότερο, αυτά που γράφω εγώ με εσένα τον Πορνόγερο που διαλύεις οικογένειες να πρωταγωνιστεί ή εκείνα τα χυδαία που έλεγε ο Γλαύκος Κληρίδης, σαν αυτό με το αρσενικό και το θηλυκό παπαγαλάκι, λίγες μόλις μέρες μετά την Κτηνώδη Εξόντωση των Ηρωομαρτύρων μας Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού;

                                                                                    Χάρης Αριστείδου
                                                                        www.ellinikidexameniskepsis.com
                                                                                    Tηλ. 99017040